Mamma veckan! -Bästa känslan

image

Hej fina! Oj vilken dag! jobb, jobb & mera jobb! Jag har även varit hos Åza i Växjö för planering & möte. Alltid lika härligt min fina vän!

imageNär jag lämnade My’s Blommor för att köra ut buden så fick Lilleman snällt följa med…. Inte alltid så kul med en mamma som egenföretagare 😉

Vi brukar ALLTID handla på ICA Almèrs, då det ligger ett par hundra meter från My’s Blommor. Smidigt, enkelt & lätt tillgängligt. Nu kom vi ifrån ett annat håll, så vi stannade till vid ICA Kvantum. Jag har inte varit där på hur längesomhelst….. Men WOW vilket ansiktslyft butiken har fått! Kände knappt igen mig…. Nytt, fräscht, bredare sortiment! Det var första besöket på läääänge, men definitivt inte sista! 🙂 -kul!

imageNu börjar “mamma veckan”

-BÄSTA KÄNSLAN!

Ha en fin kväll fining…  /Puss & kram My

Posted in: Allmänt
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *