Letat fram mina penslar….

imageidag har jag busat efter jobbet! Jag har sedan en tid funderat på att ta upp min målning igen… Jag har inte målat på många år! Men kände att nu var det dags! Jag Hittade inte staffliet, så jag använde kassaskåpet sålänge. Men Guuud så svårt det var! Inte als som med cyklingen, “har man en gång cyklat” ! Men galet kul iallfall! Jag som är ganska stressad inombords kan behöva drömma mig bort ibland, så detta passar mig perfekt 🙂 Måste dock öva upp tekniken & hitta känslan igen, annars gick det galant! Hahaha

fortfarande förkyld, trött & hängig.. Så nu ska jag bara ut & promenera med vovven,  för att sedan gå & lägga mig bums!

Vi hörs imorgon! Love /My Martens

Ps: nej…. Den är inte klar än…

Posted in: Allmänt
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *