Ensamstående mamma…

imageHej min vän! Ännu en dag då jag spenderat nästan 8 timmar i bilen. Jag har idag varit på ett spännande möte som jag sett fram emot en längre tid… Jag kan inte berätta mer om detta just nu…… -men idag är en bra dag! Jag har fått sååååå mycket gjort ifrån bilen via mitt mobila kontor! Självklart med handsfree & båda händerna på ratten 😉

imageJag kan ofta känna att timmarna inte räcker till på dygnet! Att jag är otillräcklig.

Jag Älskar mitt jobb som egenföretagare, med allt vad det innebär. Även om jag hellre jobbar på ”golvet” med kunder & exponering istället för det administrativa, men huvudansvaret ligger ju trots allt på mig så det är bara att gör dom ”tråkiga bitarna” också 🙂 Jag är otroligt tacksam över vad jag har idag, även om resan hit har varit lång, och jag fortfarande ha. En bra bit kvar…

Att ha vandrat livets hårda skola är på både gott och ont, men jag har valt att vända alla motgångar till erfarenheter som jag istället utnyttjar positivt. Med rätt vilja & inställning kan man komma hur långt som helst. -Tro på dig själv!

image

Pippi Långstrump är min idol! Även min stora förebild Astrid Lindgren såklart!

Att vara en mamma, ensamstående, slitas mellan ”varanna. Vecka livet” tampas med ångesten & saknaden på den ”barnfria” Veckan & hitta en balans är inte helt lätt!

Jag har precis skrivit en låååååång to-do-list, inför morgomdagen. -Det måste jag göra för att strukturera upp mig & effektivisera mig, annars kan en halv dag försvinna utan att få något vettigt gjort.

Förrutom att vara mamma till min älskade Lilleman Ludvig, matte till Tezz, arbetagivare åt mina fantastiska medarbetare, grossist från Hollands bolaget, blomster stylist,  Så försöker jag också att ta hand om mig själv genom att bygga upp en inte styrka genom min träning. Men jag är också en Bloggare.

Jag har bloggat här på AFF portalen sedan i mars. -Jag ser mig fortfarande som nybörjare. Innan min medverkan i TV3 Ensam Mamma Söker så hade jag aldrig kunnat drömma om att jag en dag skulle ha en blogg. -varför?

Jo, för att jag i grund & botten är dyslektiker, som ständigt briljerar omedvetet med mina stavfel! Exempel: åhhhh vad jag älskar min söt nöt Lilleman! Istället för sötnöt i ett helt ord?!  Värsta stavfelet jag gjort i min egen butik var när jag skulle skriva en prisskylt & skriver Psykos Palm istället för Cykas Palm! -tror ni att kunder & medarbetare skrattade åt mig?! -JA, det gjorde dom, men hjärtligt, med glimten i ögat! Hahaha! -det bjuder jag på. Så till er alla här inne, trots att jag stavar som en kratta, så hoppas jag att ni ändå kan se mellan fingrarna gällande detta. Jag jobbar på det och är medveten om det 😉

Jag hade heller aldrig trott att jag skulle våga blotta mig & vara så offentlig som jag är för er….Men du ska veta att du betyder jätte mycket för mig, jag ångrar inte en sekund att jag tackat ja till detta!

Däremot så kan jag ställa mig inför flera hundra människor & prata, utan att känna minsta nervositet. Ganska konstigt egentligen.. Men alla är vi bra på olika saker. -tur är väl det 😉

Glöm inte bort att DU är värdefull precis som du är…….

image

Men Påtal om bloggen, du som läser & följer mig här, vad skulle du vilja se mer utav? Är det någonting du saknar? Jag skulle bli jätte glad om du ville dela med dig utav det 🙂

Nu ska jag försöka att sova…. Men just nu jobbar hjärnan på högvarv med alla kommande projekt 😉

Tack för att du, är du…. Och följer mig här  inne med fel & brister!

Love / My Martens