imageHej fina! En liten fråga…. Jag har en längre period varit förkyld & sjuk till och från. Snorig, trött, hängig och feber som kommit & gått…. -extremt olikt mig!

Så igår köpte jag hem en hel skål med citroner. Imorse kokade jag upp te vatten och pressade i ca en halv citron för att börja dagen med en kopp. Min fråga är varför? Jag har hört att detta ska vara bra, men insåg vid närmare eftertanke att jag inte ha en aning om varför! -Vet du? lite blondinvarning på mig i denna frågan, att köpa hem utan att veta varför 😉 hehe!

imageveckans annonserbjudande i butiken 🙂

imageTodays me! En snygg tischa ifrån FURIA vars webshop finns HÄR. Tillsammans med en gammal kjol ifrån Lindex & ett par sköna stövlar ifrån scorette. Orkade varken tvätten håret eller sminka mig imorse, idag är en sån dag helt enkelt 😉

imageDenna otroligt inbjudande Kakburk ligger på mitt fika bord i butiken & ber mig att äta upp den! Suck vad jobbigt!

-kan man förbjuda sin personal att ha med sig fika till jobbet?! Haha! Det hade underlättat mitt liv enormt! (Oroa dig inte Vickan, det kommer inte att ske…)

ikväll tänkte jag slänga ut granen, städa & sätta in lite nya blommor.

-plötsligt händer det 😉

ha en skön dag! Love /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (5)
 • Junie

  Det är c-vitamin i citron som är bra för förkylningar

 • Daniela

  Testa esberitox..världens bästa förebyggare och förkortare av förkylningstiden när det brutit ut. Jag tar det alltid när jag känner att det är på gång och har flera ggr lyckats stoppa förkylningen 🙂 Trevlig helg!

 • AA

  Köp hem färsk ingefära och skiva i bitar som du låter dra i minst en kvart i kokhett vatten, tillsätt sen citron och du får ett jättegott kryddigt te som stärker immunförsvaret. Googla själv för mer information om ingefära. =)

 • lena

  Jag gör samma sak varje morgon. .det triggar levern att skölja ut gifter bra nu när du slutat röka:) Stärker immunförsvaret m.m jag kör en halv citron varje morgon sen boostar jag till det med en grönkål smoothie (byter till bladspenat varannan vecka) i med svarta & röda vinbär, blåbär, hallon, banan jag har inte varit förkyld en enda gång och jag var alltid sjuk innan men skippade gluten & kör citronvatten & smoothie verkar funka 🙂 och Aloe Vera tipptopp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *