En söndag i Augusti

En söndag i augusti. Blommor och fotboll

Hej! Dagen började i Årsta partihallar. Butiken fylls på med både inredning, men framförallt växter & snittblommor 😍 Spana in dessa stora prydnadskål ! Galet fina! Det är säsongsskifte och jag älskar sortimentet!

Nu håller vi ändå tummarna på varma sensommardagar framåt ☀️🌻

Ludvig var med mig och gjorde inköp idag. Sen skjutsade jag honom till en fotbolls kickoff inför att säsongen startar igång! Om en vecka börjar han en ny skola och nästan hela fotbollslaget har hamnat i samma klass 😂


Nu börjar även alla matcher kommande helger! Det är bland det roligaste jag vet 😂 Att vara med som Fotbollsmamma och hejja ⚽️

Äntligen har fru Backteman kommit hem ifrån Gotland! Som jag längtat!!!

Dagens dra-mig-baklänges-bukett 😍 Den gör sig inte rättvis på bilden! Ni får en ny imorgon innan….

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..