Madeleine Santiago Mys Blommor


Idag träffade jag min underbara vän Madeleine Santiago. Ni som följt mig länge ni har sett henne här inne förut. Ni vet också att jag har en stor originalmålning ifrån henne. Denna väntar på att få sin plats i nya lägenheten. Men nästa vecka kommer det ett företag som hjälpt mig att sy upp gardiner.gardinerna, väggfärgen och kombinationen kommer bli MAGISKT vacker !

Madeleine är en fantastik konstnär! Det finns en fin historia kring hur Madeleine faktisk gick över till att bli heltidskonstnär. Idag träffades vi i min butik för att sedan äta en långlunch på Pont. Det var så längesedan vi sågs! Vi har planerat något kul som ni kommer att få ta del av när sista detaljerna är spikade! Jag längtar redan!!! 🌟

Vi smyger in lite olika produkter ifrån hennes sortiment. På bilden ovan så det ni hennes glas underlägg med motiv av några av hennes målningar. Vi tog upp några förpackningar och sålde direkt när vi lagt fram dom…. Galet kul 🥰 Vi har bara ett begränsat antal. Så det är först till kvarn som gäller!


Glaset är ifrån Ernst senaste kollektion. Champagneglas som funkar minst lika bra som dessert skål 🥂

Efter några timmar med kreativa diskussioner, skratt och planering så kramades vi och sa hej då. Men snart… på återseende! ☺️

Elton hjälpe mig att leverera sista buden. Vilka krukor vi har fått äran att fulla med växter!

Nu ska jag sova… trevlig helg! 🌻❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..