Eriksdalsbadet . Vardagsmotion


Vardagsmotion …

Hej! 

Wow vilken helg jag har haft. Mysdagar med Lilleman och hans kompis. Sleepover. Filmkväll popcorn och alldeles för lite sömn!?


igår åkte vi in till Eriksdalsbadet då dom har hopptorn upp till 10m. MEN. När vi kom in dit så hade dom semesterstängt och allmänheten fick inte nyttja hopptornen. Tror du att killarna blev besvikna !? Otroligt dålig tajming! Killarna gick även in på hemsidan och läste innan vi åkte dit. Men den var inte uppdaterad fick vi veta. Vi gjorde ändå det bästa av situationen och hade skoj ändå! Killarna badar oavsett väder. Inomhus eller utomhus. Men de där hopptornen hade dom googlat sig till… därför åkte vi in hela vägen till just Eriksdalsbadet. Vi har ett nybyggt fräscht badhus i Täby som vi annars kunde åkt till😅

Killarna simmade några längder med mig i motionsbanan och sprang sedan in till äventyrsdelen. Den är inte jätte stor den där äventyrsdelen… men en stund höll dom sig roade! Jag simmar vanlig bröstsim. Har aldrig riktigt tyckt om att simma. Men kroppen mår så otroligt bra av det! När jag efter många längder höll på att dö tristess av att simma fram och tillbaka så gjorde jag dom sällskap i äventyrsdelen istället, Tre rundorna i den vita rutschkanan och en gång i den blå. Det resulterade i ett blåmärke över halva rumpan och en bula i huvudet 🤣 Ungefär som på Lexand sommarland där jag åker allt och lite till.  Dom där två killarna simmar bättre än majoriteterna av alla föräldrar som sitter med kläderna på och tittar på! Vilka killar vi har! Som två fiskar! 

Vi åt en sen lunch…. Efter lunchen så hängde killarna med mig i motionsbanan igen. Jag blev förvånad då jag egentligen sa det som ett skämt ”vill ni simma med mig” . Javisst sa dom och hoppade i innan mig 😅

jag fick dessutom ofrivilligt sällskap av en alldeles för närgången man/gubbe😆 han slutade inte prata. Ställde personliga frågor och gav pinsamma komplimanger. Vänligt men bestämt avböjde jag gång på gång… men det slutade med att vi bytte motionsbana för att han var så oförskämt på! Herregud vad obehagligt!

På mina träningsresor utomlands har vi alltid simning som en av aktiviteterna. När jag spenderar somrarna i Spanien sommar jag dagligen men av någon anledning så ogillar jag dom svenska badhusen! Det är på tok för mycket folk för min smak! Ohygieniskt och lortigt! Samma sak i detta badhus tyvärr…. Men nu har jag har lovat mig själv att smyga in lite simning här och där. Så jag börjar med att de gånger jag är med killarna i badhuset så ska jag passa på att simma samtidigt. Istället för att vara en latmask som sitter bredvid 😉 All träning räknas. Rörelseglädje för mig handlar om att ta hand om kroppen på alla sätt och se till att den håller i längden, att simma som komplement till det man gör kan aldrig bli fel! ☺️

Ska rota fram mina gamla badmössor och baddräkter och göra ett besök på Täbys badhus istället 😊

1 Kommentar

  1. Håller med dig ang ofräscha simhallar, Tibble var inte trevlig att simma i. Nu har jag inte varit i det nybyggda ännu (trots gångavstånd dit) men ska vara riktigt fräscht och rymligt.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..