Vardag och rutiner


Vardagen smyger sig på

Semestern är över för många. Rutinerna ska tillbaka och vardagen smyger igång! jag älkar’t! Men jag är ju också en riktig rutin människa som mår som allra bäst av det. Jag har börjat med min egen träning på bryggan igen. Plus att mina klienter också föredrar utomhuspass 🙌🏻☀️ Finns inget bättre än att träna utomhus och på så sätt förlänga säsongen inför mörker & kyla. Strax efter träningen kom dessa sötnosar förbi 🐾

Det mysiga här nere är att man är omgiven av både natur och hundar ☺️ Elton och jag fick lunchen drevrar ifrån Pont. Jag fick potatis som räckte för en hel familj😅 Men när vi ätit klart och jag skulle hämta kaffe så lämnade jag bordet för en sekund…. Då bör. Det fågelmat av potatisen jag inte åt upp 😂


Idag levererade vi en enorm bukett in till city!
Jag gjorde buketten själv och jag lämnade över den personligen 🧡 Tänk vad glad någon blev!!!! Vilken överraskning ! Personen jag fråga fick buketten inklusive den allra största Ernst vasen som finns!

Det budet hade man inte tackat nej till 🥰🌻

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..