Träning på semester

Hej från värmen!
för första gången på över tio år jag jag fått soleksem! Det gör så j*vla ont på natten och kliar! Igår var vi på utflykt i öknen. Mer om det i ett separat inlägg. Idag har vi stannat på hotellet. Jag har suttit i skuggan under parasoll med sarong över mot. Ni som känner mig vet att jag brukar sitta i solen 24/7 ! Men inte denna resan…

Jag är en rutinmänniska!
Jag är snabb på att skapa nya rutiner även på resa. Alltifrån hur jag packar upp & organiserar mina saker. Till planering av träning och kost,

Jag har skapat en programmering från nu och framåt. Jag kommer ta mig igenom olika block med långsiktiga mål & delmål.
26 veckor med justering löpande.

Jag kör 1.5 timmer cardio /dag.
Ett styrkepass / dag 🏋️‍♀️
olika muskelgrupper/ pass.
1 vilodag med cardio
Prioriterar sömn!

Kostprogram där jag får i mig det jag behöver trots kaloriunderskott.
Planering krävs! Att komma ur sötsuget och bryta den ovanan var för jävligt 🤣 Jag blev irriterar och inte rolig att umgås med! Hmm… bilden nedan kommer från gårdagens utflykt och hur jag än gör så får jag inte bort den !? 😂

Idag kastades schemat om. Istället för eftermiddags wod körde vi 10:00 ! Därför behövde jag upp tidigare och gjorde cardion tidigare för att få till det ändå 👊🏻
Disciplin, kontinuitet och att sluta överanalysera & istället få det gjort!

En vanlig diskussion bland både vänner och bekanta är huruvida man ska träna eller inte på semestern. För mig är det en självklarhet. Är det någonting man har gott om när man är ledig så är det just tid. Möjligheterna att få till mer aktivitet och ändå vila upp sig och fylla på med energi är ju desto fler!

På ett ställer som detta är det såklart ännu enklare då det är ett sporthotel med brett utbud och aktiviteter för alla! Från dom yngsta till dom äldsta 🏋️‍♀️ Nu ska jag sätta på mig mjukiskläder, hoppa i mina birkenstock och gå ner till resturangen. Här bor man i träningskläder och allt är så avslappnat och chill🌴

4 Komentarer

  1. Låter som en fin träningsresa 🙂 men du, har du tänkt på att vissa mediciner ger ”soleksem” har tyvärr varit med om det själv. Vet definitivt inta vad du har men förstår av tidigare inlägg att du medicinerar vilket är precis som det ska. <3 Kram och ha det bra i solen.

  2. Vad är ditt mål efter dina 26 veckor?
    Skriv gärna om hur ditt upplägg kommer att se ut på hemmaplan.

    Jag har ett viktmål som jag vill må om 14 v. Startade som många andra på 16 v.

    Därefter blir det träningsmål och toppa formen.

  3. Så glad att du är tillbaka med bloggandet. Den tränings resan skulle man varit med på, tänk att få tillbringa flera dagar med likasinnade wow. Har själv lidit av soleksem halva mitt liv , men sen 4 år tillbaka så äter jag soltabletter ca 2 månader innan solen tittar fram och använder Evys solskydd. Sen dess har jag klarat mig. Ha en fantastisk vecka.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..