Var hittar du din träningsglädje?En sak jag gillar med Mike’s gym…. Det är gemenskapen. 

Jag tränar alltid med gymmets ”året runt” medlemmar. Dvs spanjorerna . Många av dom är atleter, tävlar på elitnivå. Vissa år 50+ och ändå i som en 25 åring i styrka och kapacitet ??
Nu har jag varit där ett par år. Lärt känna många av dom. En av dom kallar jag ”Google translate “ . För att han får alltid vara min tolk ? flera av coacherna pratat ingen engelska, alltså jag menar NOLL engelska. Men vi kommunicerat med kroppsspråk. Visar övningar, rättar till, korrigerar och kommunicera på något oförklarat sätt ? Ganska häftigt tycker jag .

Trots språkskillnad, en del missförstånd ???‍♀️ Så är det ändå en familjär gemenskap där all lyfter och peppar varandra…. Där man alltid känner sig välkommen precis så som man är.

När jag inte förstår så följer jag efter han framför. Försöker göra samma sak. ( det kan vara väldigt avancerat ute på den riktiga banan ) När jag gör helt galet fel, så är någon snabbt framme och korrigerar. Vi skrattar, dömmer inte och fortsätter ?

Det är en av de saker som jag uppskattat mest med träningen och att umgås med likasinnade ??❤️Genuin gemenskap, utan att veta så mycket om varandra. Inte döma varandra. Utan bara vara här och nu ??Så är det på många andra ställen också såklart. crossfit boxar, Sats, Friskis och Svettis . Oavsett vad. Gemenskap. Det är genom den gemenskapen jag hittat min träningsglädje ???
Vart eller hur har du hittat din träningsglädje ?


/ My

3 Komentarer

  1. En mening förstår jag inte oavsett hur mycket jag än läser
    I början av texten ”för han har fetast att vara min till”
    Vad ?
    Jag ger mig inte på din dyslexi, det ska du nu inte tro, men fattar noll

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...