En skogstur och egentidEn skogstur med min lilla tjej ? Idag plus vi till Mörtsjön. Det ligger inte långt bort, men blir en kul utflykt då och då ☺️

Min lilla ”sniffare” och jag …. Vi var ute en dryg timme. Jag fick springa mycket, då jag endast hade mitt korta koppel och glömt det andra hemma ? Det är ju Nixon halva grejen att ge henne utrymme att utforska, busa och sniffa ☺️

Påvägen hem stannade jag till i djuraffären. Hon har varit konstig med maten på sista tiden…. Så jag har testat lite olika, men våran annars matglada Lill tös, petar i maten, men äter dåligt ….

Så nu ska jag testa ett annat foder. Minst lika näringsrikt som det andra hon burkar äta. Men med andra smaker … jag köpte tre ”prova på påsar” för att se vad hon tycker om. Lite multivitamin, tandkräm och några leksaker fick det bli ☺️ Det är sällan jag besöker fysisk butik. Men idag ville jag ha personlig rådgivning gällande hundfodret ?

Om några timmar ska jag hämta Ludvig på Bromma flygplats ✈️ Jonas kommer säkert hem han också däremellan ….

Men nu… egentid. Netflix, med ”Eat, Pray, Love” med Julia Roberts .

japp, Svea bråkar på min mage med sitt nya gosedjur ? Men ni fattar. Sängläge, film och busig hund ☺️

Hoppas att din helg varit bra…

Kram kram

/ My Martens

6 Komentarer

 1. Jag försöker att inte beställa saker på nätet om det finns att köpa i fysiska affärer. Risken är stor att affärer läggs ner om folk bara handlar på nätet. Gäller väl kanske inte större städer, men Sverige består ju av mer än storstäder.

  • Jag förstår vad du säger ☺️
   Jag försöker att göra både och… för att spara bensin/ övriga kostnader. Som dessutom spara på miljön. Väljer alltid miljövänliga allternativ mot extra avgift ☺️
   Under pandemin har jag öppnat upp för att få ner antalet besökare butiker, samt handla delar på nätet som och plocka upp matkassar utanför butiken.
   Men som sagt. Jag försöker att gynna båda alternativen samt att storhandla för att minimera tillfällen och transport. Oavsett egen bil eller budfirma ☺️
   Ha en fin dag !

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...