Röd som en tomat! En solig fredag i stan….Godmorgon ❤️

Hoppas att helgen har börjar bra.
igår morse tog jag den där bilden…. Jag var ute på min dagliga morgon PW. Men råkade gå för långt innan jag skulle vända. Jag kom iväg hemifrån 15-20 min senare, för att jag hade svårt att komma upp ??‍♀️ Men eftersom att jag måste vara tillbaka och Ludvig i tid för frukost och förberedelse inför skolan så har jag en tid att passa. OM jag hade kommit iväg i tid så vet jag hinner till hamnen och tillbak. Med utrymme för att förlänga promenaden om utrymme finns.

Men igår glömde jag helt bort att jag hade mindre tid. Så när jag tittar på klockan och inser att jag borde vänt för 12-15 minuter sedan. Då blev det bråttom ? Med raska steg vände jag mig om hemåt för att skynda mig tillbaka. Jag insåg snabbt att det inte kommer att räcka. Så jag börjar springa… och får er som känner mig, eller har följt mig länge så har aldrig löpträning varit min grej. Ännu mindre nu när jag precis har kommit igång med träningen igen. Även om jag har rehabtränat och gjort allt jag kunnat utifrån mina förutsättningar så går det inte att jämföra med mitt ”vanliga jag” ??‍♀️
Allting är en kamp för mig just nu. Tungt, svårt och nästan ännu svåraste mentalt så jag vet vad jag brukar kunna. Jag vet vad jag har framför mig. Men…. Jag har gjort det förut. Jag kommer att göra det igen ?? Jag har under ett helt år försökt att ställa in mediciner, vilket är och har varit svintufft. Jag har aldrig någonsin varit med om att jag tappar kontrollen helt över min kropp. Men…. Mer om det i ett senare inlägg….

Igår blev det alltså bråttom hem. Men att springa hela vägen hade aldrig gått ? Så jag körde intervaller hela vägen hem. På med musik i öronen, för att distrahera mig ifrån att höra min egen andning ?? Jag blir nämligen väldigt distraherad av den.

Jag kom hem, några minuter senare än vad jag borde. Ludvig tittade på mig när jag väckte honom. Det rann svett om mig, och jag var röd som en tomat ? haha!
Men är det någonting som jag är bra på. Då är det att vara snabb och effektiv när det väl gäller ??‍♀️ Ludvig klädde på sig, fixade håren och vi din ändå en stund ( kort stund ?) tillsamman vid frukostbordet där jag serverade honom smoothie och ett stekt ägg på rostmacka ? …. Precis som vanligt!


Men… detta gjorde att jag halkade efter i mitt schema. Så jag behövde fortsätta att vara effektiv och speeda på mitt tempo ! Men. Min egna stund med kaffe utomhus, är ett måste. Jag står ute, oavsett temperatur och väder. Men igår var det sol, och helt magiskt! Dock -2 grader när jag började gå!


Jag gjorde mig iordning och jobbade undan en del. Jonas gick upp sent, då han skulle på gig. Ofta går dom på scenen efter midnatt, plus att som reser hela dagen…. Därför behövs all extra sömn innan säger han!

Han ska vara borta hela helgen. Finland två dagar i rad. Andra giget som är nu ikväll, det är vid ryska gränsen och jag gillar inte alls att han är där! Det är så konstigt att det inte ställts in med tanke på omständigheterna. Men men… det är ingenting som dom kan påverka .

Själv skulle jag åka in till stan. Jag skulle möta upp ej vännina och en tidigare kollega som jag jobbade tillsamman med på Lifestyle. Sevgi och jag hade inte träffades sedan innan pandemin då det var verkligen SÅ kul att träffa henne! ❤️

Sevgi slutade på Lifestyle innan mig. Då hon skulle starta eget. Jag kommer ihåg hur hon bollade namn och logotyper. Hon började med att hyra in sig på en annan salong inne på Östermalms. Där var jag för länge sen…. Men nu strax innan pandemin , eller snarare samtidigt som den bröt ut. Då öppnade hon egen salong. Den är såååå fin!

Så glöda för hennes skull❣️ Friskt vågat, hälften vunnet ☺️


Innan jag lämnade stan så blev det en kaffe i solen med Kin också ? Alltså vädret igår! Helt magiskt!

Så, med andra ord hade jag en riktigt bra fredag ☺️

Nu ligger jag kvar i sängen. Svea ligger bredvid. Både jag och Ludvig somnade när vi tittade på film. Så jag lät honom ligga kvar på Joans plats. Mysigt ändå! Men jag blev dock livrädd när jag vaknade för en stund sedan ?. Nu ska jag smyga ut, och ta min runda. Den brukar landa någonstans mellan 7-10 km. Även idag lyser solen ??

Ikväll är det melodifestivalens final ??
Vad säger ni….? Kommer ni att titta?
Vem hejjar ni på? Vem tror ni kommer att vinna?

Jag hejjar på Medina, även om jag tycker att det är många andra riktigt bra bidrag!
Vill passa på att önska dig en skön helg!

Kram kram

/ My Martens

5 Komentarer

 1. Ska se på mello och i år var det faktiskt flera bra bidrag, var mycket bättre än det varit på flera år. Jag blir nöjd om Cornelia Jakobs, Robin Bengtsson, Klara Hammarström eller Anna Bergendahl vinner.

  • Cornelia är ju helt fantastiskt! Det var många bra bidrag i år. Hjärta är låg hos Medina från mig…. Men Cornelia var helt klart oslagbar ?

 2. Medina har helt klart en medryckande låt men tyvärr nog ingen vinnare.
  Jag har sett alla tävlingar både svenska och Eurovision i en himla många år, men måste säga att svenska finalen i år har många frågetecken. Vissa låter jättebra i radio men skit på scen.???
  Vissa har jag inte hört en enda gång sen de tävlade.
  Har ingen favorit i år som du nog förstår av det jag skriver men jag hoppas bara att den lilla blå teletubbiesen INTE vinner för det var då bara ett himla upprepande.
  Men, vi får se….

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...