Yoga och träningshelg på Kollberggården, Öland 2022.

Reklam för min Yoga och träningshelg på Kollberggården , Öland

Fotograf Linda Brolin

Nu är det dags igen, för vårens härligaste ” MÅ BRA helg”

Följ med och låt dig inspireras av roliga och svettiga träningspass tillsammans med mig utomhus i en fantastisk naturomgivning. Detta i en kombination med Malins sköna yoga. 
Ta en paus ifrån dina vardagssysslor, onödig stress och en massa måsten. Investera i dig själv och en helg där fokuset ligger på DIG. En helg där du får fylla på med välbehövlig energi! Få med dig en massa tips och råd gällande både träning, yoga och hälsosam mat. Applicera sedan dessa i din vardag och fortsätt i samma spår.

Följ med oss till Öland och njut av lugnet på Kollberggården. Mysigt boende, fantastisk miljö, tillgång till utespa, egen kock som serverar vegetarisk hälsosam mat.

Fredag 3 – Söndag 5 Juni 2022

På en alldeles unik plats på Södra Öland hittar du det som tidigare var mitt hem. Under ett par tuffa år bodde jag och Ludvig i ett av torpen på denna fantastiska gård. 37 kvadrat, men tryggare än på länge ❤️?? Vi landade där och växte oss starkare utifrån de utmaningar vi ställts inför. Där växte även en vänskap mellan mig och Malin fram. ( även mellan våra barn) En relation som lett till en djup vänskap med starka band fastän jag flyttade ifrån gården och numera bor i Sthlm på heltid.

Vi har byggt upp detta koncept med Yoga och träning i kombination under flera år. Vår och höst retreat. Starten var våren 2018. Därför ligger just dessa event mig extra varmt om hjärtat då det känns som att buda ”hem” er till mitt Öland…. ?


Kollbergården ligger granne med världsarvet i en lantlig, stressfri miljö erbjuder vi en plats där du kan hitta ditt lugn och närvaro.
Allt med fokus på ditt välbefinnande.

Följ med oss hit låt träning, yoga, och öländska naturen stärka dig och ge dig en skön paus från vardagen. I lugnet på denna lantlig Kursgård bara för vår lilla grupp. Det finns Islandshästar att gosa med, bara titta på eller rida om det lockar! ( frivilligt)


Du kommer att bli väl omhändertagen och coachad av mig och Malin ??‍♀️
Helgen passar dig som tycker om att träna, prova på nya saker och umgås med likasinnade.

Träningen passar alla åldrar, både män och kvinnor. Tränad eller otränad. Du behöver inte ha några förkunskaper, utan kom som du är. Vi anpassar yogan och träningen utifrån dig personligen. Är du redan erfaren och vill ta din träning till nästa nivå så självklart hjälper vi dig med det. har du precis rest dammat av träningsskorna så utgår vi ifrån dina förutsättningar här och nu.


Jag är som ni vet en glad, spralligt hälsoinspiratör som omvandlade min hobby till professionellt yrke, efter utbrändhet, destruktiv livsstil, övervikt som följd psykisk ohälsa.
Jag brinner för att inspirera andra till ett starkare, friskare och mer hälsosamt liv. Jag motiveras av att ”fånga upp” mina medsystrar innan dom kraschar rakt igen den ”berömda väggen”.

Genom att tala öppet om psykisk ohälsa så hoppas jag att man kanske på så vis själv blir medveten om signalerna och fånga upp dom innan det går för långt…

Jag tar alltså hand om träningen, individuellt anpassad utifrån dina erfarenheter. Funktionell lekfull, men utmanande styrketräning.
Malin Kollberg har genom åren blivit en av mina närmaste vänner och hon tar hand om Yoga och meditation ?‍♀️

Hon en driven egenföretagare och fyrbarnsmamma, som också gjort resan från utmattningsdepression till att ha landat i en ny balans i livet. Malin är i grunden miljö engagerad civilingenjör som när hon blev mamma sadlade om till ridinstruktör, och senare även yogalärare samt mindfulnessinstruktör. Malin älskar att dela sin passion för yoga och ridning samt att bjuda på god vegetarisk mat. Med våra båda expertisområden så kombinerar vi träningen, yogan och omgivningen på ett fantastiskt sätt!
Helgen innehåller boende, Yoga, träning, Powerwalk till stranden med möjlighet att få rida till/från stranden. Tid för att njuta av utespa med Jacuzzi och vedeldad bastu och bli bortskämda med vegetarisk mat tillagad av gårdens kock säger ganska mycket om denna helg ? ?

Alltså ser ni detta….. En matupplevelse utöver det vanliga ????


Kosten är hälsosam, mättande och vegetarisk.Feukost, lunch, mellis, middag, dessert. Alltid fri tillgång till kaffe, The och frukt ?

Du bor i dubbelrum eller i flerbädds-stuga/lägenhet.
Vi varvar träning ute med skön yoga i denna vilsamma yogastudio.

Det finns enstaka enkelrum mot tillägg, om så önskas. 
Meddela eventuella allergier vid bokning. 
Enkelrumstillägg 600 kr.
(Enkelrum fördelas i mån av tillgång.) 
Ta med kläder för alla väder. Oftast skiner dock solen på Öland! -Frågor kring boende, matallergier och annat har ni med Malin vid bokning ?

PRIS 5295 kr all inclusive ???

Med start fredags eftermiddag-söndag lunch. 
Vi kommer vara en mindre grupp, och har därmed begränsat med platser. Allt för att du skall få ut så mycket som möjligt av denna helg??

Vill du vara säker på att komma med, så bör du boka din plats direkt!

Läs mer och boka din plats HÄR ??


Några ledord för denna helg. Energi, gemenskap, glädje, utmaningar, återhämtning, stillsamhet, upplevelse, reflektion med tid för egentid när man känner för det…..


Jag utlovar en helg med ”extra allt”.
Du kommer att bli väl omhändertagen, bortskämd och fulltankad med energi!

Ta med din din vännina, mamma, syster eller vän om du vill. MEN, många väljer att åka ensamma vilket är minst lika vanligt som att komma med sällskap. Tveka inte på att ställa frågor till mig eller Malin !❤️

-Hoppas att vi ses där!

/ Kramar My och Malin


PS: Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag för denna helg! Eller fiska efter en tidig morsdagspresent!
4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...