Sportlov, lansering och hundlek!

Sportlov 2022


Hej! Hoppas att du har det bra, och kan njuta av solen som varit generös senaste dagarna. Energin blir SÅ mycket bättre de dagarna solen är framme. Orken, lusten, hoppet och lugnet ?? Mer sol önskar jag därför alla! ☀️

Så nu tänkte jag egentligen bara logga in och dela med mig av hur mitt sportlov sett ut. Med tanke på att Ludvig är hos sin pappa. Så blev det ingen skidsemester ⛷

Jag har varit hemma. Tagit det väldigt lugnt med fokus på återhämtning. Sandigt som jag i kombination med återhämtning smyger igång med dagliga promenader och styrketräning planerat utifrån min rehabilitering. Det är SÅ kul! Det motiverar mig och gör mig glad. Samtidigt som att det känns som om jag har ett berg att bestiga ? Med andra ord… det är tungt! ?


Våra vänner jag i bloggen kallar för ”mina sigtuna grannar” har sovit över hos oss ☺️ Två vuxna, tre barnen och Bruno som är en stooor Labrador ?

OBS! Bara kärlek mellan dessa två ❤️??? Även om bilderna är lite missvisande ?


Hahaha! Busungarna ???
Sååå mysigt! ? Dom hade stambyten hemma och har hoppat runt hos föräldrar och vänner …

Idag har vi varit ute några timmar där båda hundarna badade ?


Varje morgon startar jag med en PW. Jag vågar mig ut nu när det åtminstone börjar bli ljust 06:15

Vi har även besökt Strong Mamas PT studio . Tjejerna kallar den för ”gympa salen” ??‍♀️ Den fick högsta betyg av samtliga familjemedlemmar ??

Som små söta klätterapor ?


Bortsett det från lek, bus, promenader och ledighet . Så håller jag och mitt team på att förbereda det sista innan lanseringen av nya hemsidan, och Strong Mamas ☺️ Lanseringen sker alltså nu på tisdag på sjöbuss internationella kvinnodagen – 8/3 ❤️ Det kan ju inte bli bättre ??‍♀️

Vilket har inneburit några taxiresor in till stan. Lite plåtning och filning med Jesper ? ? Och en hel del planering…

Anledningen att jag skrev att jag tog taxi var för att jag insåg att det blev billigare att ta taxi än att ta bilen. Just med tanke på tullavgifter, parkeringsavgift, bensin osv. Så jag tog en Bolt ( bygget variant av taxi) så slapp jag leta efter parkering och minimerade samtidigt stressen! Så det min vän… det var inte sista gången när jag ska in och fysiskt möta upp onlinecoachnings team ?

Nöjd och välkammad tjej ifrån taxin ?? Mer om lanseringen och online coachningen i nästa inlägg… Jag har jobbat stenhårt med detta under en lång period. Eftersom att jag övar på att inte ta på mig för mycket, och endast jobbar deltid. Så har det tagit längre tid än vad det normalt sett skulle gjort. Konceptet, nya hemsidor. Boknings system till PT studion. M.m

Jag är stolt. Förväntansfull och väldigt spänd på att se hur mitt nya koncept tas emot. Jag kommer att skriva om detta i helt separata inlägg. Men…. Om du är en av dom som inte kommit igång med träningen ännu. Då…. Ska du hålla utkik under helgen, och vara beredd på tisdag ?


Just nu ligger jag och vilar med Svea i sängen. Sigtuna grannarna har åkt hem, och dom ska efter en vecka på vift kunna flytta hem igen ?

Jonas är påväg till gig.

Basic Element ska alltså spela i Karlstad. Något känns jätte konstigt i dessa tider. Men som sagt, lev som vanligt. Detta är Jobb. Men just idag, blev jag lite ledsen när han åkte. Vilket inte hör till vanligheten ? Men men. Han är hemma imorgon igen.


Innan jag loggar ut vill jag visa denna bild på Svea. Hon älskar hela familjen Schnell. Tjejerna älskar att leka med Svea och tvärt om ? Brunos och Svea kli kombination går inte att trötta ut ? Promenad, bad och bus på det…. Så när dörren stängdes efter att som gick. Då tog det inte 1 minut innan hon däckade på mattan?❤️

Over & out! Vi hörs under helgen! Önskar dig en skön helg….

/ My Martens

7 Komentarer

  • Inget fel alls ☺️
   Om man vill åka kommunalt ….
   Jag tycker inte om att åka kommunalt.
   Trivs bra med taxi ibland.
   Min taxiresa tog ca 16 minuter.
   Att åka kommunalt tar ca 45 minuter.
   Passade mig perfekt en morgon som denna ??‍♀️

 1. Mysigt liv i mysiga Täby.
  Ni kommer få det så bra här!
  #lokalpatriot ??
  Kram!
  Tips; glöm inte Åkersberga Växtförsäljning- fik där du får ta med hunden också ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...