Håll fast vid dina rutiner…


Godmorgon ?? 

Hoppas att du sovit gott, och att du hittills fått en bra start på dagen. Min dag började med en PW i strålande väder. Det är ju bara helt underbart att sätta dagen så ??

Nu gör vi detta till en bra dag… Solen skiner över Stockholm idag ☀️ 

Även om det är oroligheter i världens just nu, så uppmanas vi att ”leva som vanligt” , tills annan information framkommer. Jätte svårt tycker jag! Jag som många andra går runt med en oroskänslan i magen. 

Håll fast vid dina rutiner

Men just då, är rutinerna viktigare än någonsin. 
Gå till jobbet, fortsätt med inbokade möten, läkarbesök, födelsedag firande, fotbolls matcher, föräldramöten , lunchmöten, eller vad som står i din agenda… ??‍♀️
Den fysiska biten är otroligt viktig när man känner oror. Ta dina promenader, håll i träningen ?? (oavsett träningsform, crossfit, yoga, styrketräning, bodypump)

Frigör må-bra-hormonerna och ge dig bästa förutsättningarna för att må bra, trots oron runtomkring oss ??

Det spelar ingen roll, vad du gör . Bara du fortsätter att röra på dig, och håller i dina rutiner ?? Det hjälpe oss genom tuffa perioder…. Och stärker oss minst lika mycket mentalt! 

LPG behandling

På min agenda så har jag ett läkarbesök. 
Men också en LPG behandling som jag längtat efter HUR länge som helst! 

LPG är en bindvävs massage som ska försöka hjälpa min kropp lite på traven… Få igång lymfsystemet… 

Konsultation

Sen ska jag senare idag ska jag lägga upp konsultations tider som man från och med nästa vecka kan boka in fysiskt och träffa mig i min PT studio. 
konsultation är till för dig som är intresserad av fysisk träning eller online coachning ☺️ Detta är någonting jag inte kunnat erbjuda innan. Därför känns det jätte kul att inom kort kunna göra det… Men tanken med det pr följande.
Priser är 495:- , vilket man också får tillbaka om man väljer att signa upp sig på online coachning eller köpa PT – paket.

Är inte det ett bra koncept? Ellr hur skulle du vilja ha det?

Det är ett perfekt tillfälle att ställa frågor, berätta vad man behöver hjälp med, där vi kan planera ett upplägg för hur du ska nå dina målsättningar ! 

Du får en chans att bekanta dig med mig, och känna efter om jag är rätt coach för dig ???‍♀️ Jag rekommenderar att man kommer ombytt i träningskläder, då vi ofta även hinner med att göra en kropps scanning , gå igenom rörlighet och kika närmare på de fysiska utmaningarna osv ??
Ja, Det var lite morgon tanke från mig till dig… Vill passa på att önska dig en bra dag ??

Kram kram

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...