Myslunch på resturang Pont i Täby

Myslunch på resturang Pont i Täby!


Idag har varit en riktigt bra dag. Först har jag tvättar håret. Jag tog igår kväll min första ”riktiga” dusch på ca 2 veckor. Jag tog nämligen bort mina stygn efter operation som jag gjorde för två veckor sedan. Jag har inte orkat/hunnit skriva om detta. Men nu är iallafall stygnen borta och jag kan duscha på riktigt igen! Halleluja ???

Idag kom min fina Jimi på besök ❤️
Han förstår mig bättre än dom flesta andra…

livet gör att man ibland inte hinner ses lika mycket som man önskar. Men är man riktiga vänner vet vart man har varandra ändå. Även när livet, vardagen och olika omständigheter gör att man fysiskt inte ses lika ofta. Ta min ”kalmar-fru” som ett annat exempel. Vi hörs nästan dagligen fastän vi bara ses några gånger per år…


Jimi fick se min PT studio. Äta lunch på mitt favoritställe som ligger intill studion. Resturang Pont.Sedan åkte vi hem till mig.
Så att han vet vart jag bor…. Och snart kan komma tillbaka!

Vi sa båda det är det är sjukt konstigt! Men han har inte varit hos mig, och jag har inte varit i hans nya lägenhet… eller träffat hans nya kille som han ändå varit tillsamman med i över 1 år ? Det är ändå tur att man har Instagram så att det känns som att man är med varandra mer än vad man är….


Tror ni att Svea blev glad?! ❤️ Jimmi säger ”jag ska bara ta ett mail” . Svea var överlycklig och lämnade honom inte ifred ? ? Han försökte att fokusera och jag skrattade för mig själv…


Vill passa på att önska dig en trevlig helg! ?
kram kram

/ My Martens

5 Komentarer

  • Visst kan man det .
   Men det är inte enkelt , jag själv har satte en plastpåse ( som inte höll tätt) sedan ställde jag mig på ett ben, försökte hålla balansen för att sedan ställda mig i en liknande position som Daniel La Russo när han skulle göra tran-sparken på sin motståndare ? ( Katate Kid)
   Därav att jag tvättar håret hos frisör. Samt längtat efter att skrubba kroppen så där härligt ordentligt ?

   • Förstod inte riktigt varför du skulle behöva stå på ett ben ?men om du gjort en operation på ett ben så finns det långa plast”strumpor” på apoteket.
    Kirurgtejp på uppe och nere sen kan man duscha.
    Om inte dessa funnits hade jag fått tvätta mig med tvättlapp i över 4 månader ( för så lång tid tog mitt sår på sig)
    Det finns lösningar men det beror ju lite på hur såret sitter.
    Men håret kan man ju tvätta över diskhon eller tvättstället ?

    • Det beror absolut på hur det sitter ? Helt rätt. Jag skulle säga strax under vänster Skinka ut på låret.
     Så lite knepigt trots allt…
     Operation gjordes innan jag tog ur extensions, så att tvätta mig över diskhon var inte heller att fördra ? Även om det såklart går….. Ingenting är omöjligt som Gunde svan skulle sagt ????‍♀️
     Långa strumporna funkar alltså inte ultimat. Men gammal hederlig ICA påse och lite kirurgtejp funkar helt okay i kombination med min tranans ställning ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...