Barnkalas och sleepover

Barnkalas och sleepover ????

Vill passa på att verkligen tacka er alla som visa kärlek för min lilla Svea ❤️ Det var en mardröms upplevelse vi aldrig vill vara med om igen ??

Denna grind hade flyttgubbarna sönder när vi flyttade. Jonas har lagat den provisoriskt gång på gång. Men efter Åre, gick den sönder helt.

En ny ska inhandlas, och en platsbyggd grina ska byggs nere vid trappen … där ??Så är det dubbla grundar. OM någon glömmer stänga grinden… ❤️

Jag var så slut känslomässigt att jag hade kunnat låsa in oss hela helgen för att bara återhämta oss, men Ludvig skulle ha kalas lördag till söndag. luften gick verkligen ur mig i fredags. Så både jag och Svea sov bort hela dagen, och somnade tidigt , tidigt, i fredags kväll.

Jag hade bokat in 5 killar, mig och jonas på ett aktivitetscenter. Där vi varvade lasergame, minigolf, pingis och bowling ?. Efter det åkte vi alla hem till oss där vi förberetts tacos ?

Bildbomb….

För mycket av allt i vanlig ordning ?? ?

Minimalt med sömn… ? Följt av frukost med extremt övertrötta killar ?

Jag är så glad i mamma hjärtat över att Ludvig har så fina ( busiga ) kompisar ❤️ ???

Så idag blir det soffläge …. #heltslut

Egentligen ska jag preppa matlådor, men jag tror att jag gör det imorgon istället ?

Hoppas att din helg har varit bra ?

/ My Martens

11 Komentarer

 1. Vilken otrolig Lycka att det gick bra med Svea! Värt ett kalas bara det! Kanske ligger det något i att man inte skall skjuta upp något till morgondagen för jag gjorde det en gång…det höll på att gå illa! Jag tror på änglavakt!
  Som alltid…det ordnar sig till sist och det blir bra med flera ”stopp” – kanske därför äldre herrar ses gå omkring med hängslen och livrem!
  Ha en fortsatt fin söndag!

 2. Vad roligt för Ludvig att ha så fint kalas. Tänk vad allting har ordnat sig för honom. Ordna nu riktiga grindar för den lilla rymmaren. Puh, vilken tur att det gick så bra.

  • Jag nyper mig i armen då och då ??☺️
   Blir så glad inombords över hur han ”landat” så bra som han gjort☺️
   Tänk om någon sagt detta för ett halvår sedan. Att vi skulle lyckats genomföra en flytt, få skolplats att och dessutom hitta helt rätt ❤️
   Inte vara Lilleman. Utan vi alla. Jag med studion. Gång/cykel avstånd till nästan allt….
   Jonas är i sin musikstudio på ca 10 minuter. Allting i vardagen har blivit busenkelt om man jämför med innan….
   Skam den som ger sig ????❤️

 3. Wow så fint fixat till födesedagskillen och alla kompisarna! helt perfekt ju och jag förstår du är så glad att han har kompisar som uppskattar honom och som han passar ihop med. Suverän idé med tacos på kalas, här kör vi nästan alltid pizza vilket ju blir lite trist i längden (barnen är nöjda men som förälder…).

  • Jag visste helt enkelt inte det… ☺️
   Jodå, jag känner igen några låter nu när vi lyssnad på dom hemma.
   Jag kände även till namnet/gruppen Nirvana. Men hade ingen aning om vem Kurt Cobain var ??‍♀️
   Helt eller för ung, ointresserad och med annan musiksmak.

   • Jag klippte mig faktiskt nästan precis som du har gjort nu, i onsdags förra veckan haha. Tycker INTE vi liknar Kurt Cobain. Men jag är mer jämngamma med din kille och vet vem han är jag tror jag läste en bok om honom en gång. Men han är ju inte ett välkänt namn nuför tiden om man inte är i musikbranschen eller väldigt intresserad av sån musik så det förstår jag att du inte visste vem han var.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...