Hej vardag

När man slarvat med planeringen , och tiden blir knaper. Då Steker man på några ägg, lägger till lite knäckebröd, sen är lunchen serverad? Det tog mig mindre än 5 min. Men, om man inte har tillgång till ägg, takpanna och knäckebröd. Då blir det lätt något ”snabb” allternativ som kan vara mindre bra… ☺️

Därför tjatar jag alltid om att planering är nyckeln till att nå sina mål. Sen kan man alltid ha en ”back up” för de tillfällen lovet kommer emellan. Men med rätt struktur ska det inte behöva bli ofta. För OM det blir det, så är det planeringen och prioriteringen som är problemet. Dvs INTE att tiden inte räcker till ?

Jag lämnade städprodukerna framme , då städerskan kommer ?? BÄSTA känslan!

Liten smygtitt på hur PT studion växer fram…

Allt och lite till med redskap … inväntar några saker som är restnoterade ☺️ En mini-släde, en ”crossfit matta” och lite smått och gott …

Idag mötte jag upp min målare som ska sätta upp stuckatur och plise gardiner ( heter det så???‍♀️) som förhoppningsvis kan bli klart nästa vecka ?

Sen kom jag hem till ett nystädat hem ?… BÄSTA känslan !!! Haha! Någon som missat att jag gillar zebra print ?

Varje gång jag lägger upp en bild på mattan så att den synd här inne på bloggen. Så blir jag anklagad för djurplågeri. Därför vill jag förekomma och säga att den inte är äkta ??‍♀️

Svea hoppas runt i min nybadade säng ?

Lunchdejt med min man ❤️

Idag kom min spegel som jag mått och glas anpassat. Det är rökfärgat glas, med en tunn svart ram, tillverkad enligt mina önskemål . Jag har väntat SÅ länge! Då den pga av sjukdom, karantän osv. Inte kunnat leverans/ hämtats ut. Men idag kom den….. ? Nu ska jag bara hitta en händig vän som kan sätta upp den också ? Så spänd på att se hur det blir…

Nu… eftermiddag vila. Innan jag ska titta på Ludvigs fotbollsträning ⚽️

12 Komentarer

 1. Kära My, dina örngott är så skrynkliga då de ser ut som ihopknölade papper. Kära du tumla inte sängkläderna, häng dem på tork. Ser inte influencervänligt ut alls med en sådan taffligt utförd bäddning. MVH Margareta (ej Ribbing)

  • Men snälla Marg A Reta. Om jag inte stör mig på det….
   Varför ska då du göra det? ???‍♀️
   Ibland räcker tiden inte till, då är torktumlaren perfekt att använda. Speciellt när man bor så litet som vi gör och inte alltid föredrar att ha en massa tvätt hängande på tork. Visst händer det ibland… men långt ifrån alltid ???‍♀️
   Influencervänligt… det var kul ?
   Tack för ett gott skratt ??
   Trevlig helg!
   Med vänlig hälsning, My ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...