Precis när PT studion skulle Öppna så flyttar vi igen!

Vi flyttat hit , vi flyttat dit ???

Det har varit lite glesare mellan inläggen på sista tiden… Varje gång det blir så, så är det full fart ”bakom kulisserna” .

I lördags för en vecka sedan så skulle det sista sättas upp på vägarna i min nya PT studio. Allting var monterat, väggarna målade, belysningen på plats. Köksskåpen fulla med köksgrejer, golvet nästan klart. Vi hade bara sparat några kvadrat längst fram emot entrén …. ? Så, i lördags kille jag vid slutet av dagen kunna slappna av, rulla ut en träningsmatta och vara redo att öppna.

Såhär har det sett ut vid tillfälle…

Anders hjälper mig med ALLT! ?? Svea tycker mycket om Anders ?? Ser ni att Anders sitter på gymgolv. 1X1 meter, som väger 27kg/rutan

Bit för bit började allt falla på sin plats….. Så när jag nästan trodde att jag var i hamn. Så vändes allt upp och ner ? Det händer alltid underliga saker runt omkring mig??‍♀️

Då plötsligt ändrad situationen och jag behöver tänk om. Först blev jag stressad, och vips så blir jag erbjuden en större, ljusare lokal, precis vid catalina torget nere vid Hägernässtrand. Med utsikt över vattnet, resturang Pont som granne och många fler ??‍♀️ Denna lokalen har varit Yoga studio i 11 år,med vacker takhöjd på drygt 4 meter ?

Snabba ryck! Ingen betänketid här inte … Sagt och gjort! Jag tog den, ringde hela ”teamet” , målaren, elektrikern, vänner, montör-Anders, HE fitness som levererar golv….. osv ? Dom flesta gav mig ett gott skratt?

Så igårkväll började jag och Jonas att flytta.

( mer jag, jonas pratade nästan bara i telen ?) Morrrr !

Men idag kom vi igång ordentligt, vi har burit ut, kort fram, och burit in nästan 1.3 TON gummi-golv! Flera ton med bara vikter… ?

I början av dagen kändes det tungt. Tungt som f*n! Jag har sovit dåligt sistan nätters då vissa beslut legat utanför min kontroll. Men besluten hänger ihop och ger en dominoeffekt ??‍♀️ Jag väckte jonas 3-4 gånger, men han puttade bort mig och sa ”sooooov!” ?

Anna är och förblir mästarna mästare på att organisera.. ? före ?? Efter ??

Liten yta… mycket kärlek ❤️

Tillsammans hur vi burit, skrattat, gråtit, burit lite till…. Varför jag grät var för att jag halkade på en isfläck slog i svanskotan , tog sönder min jacka OCH repade grejen jag höll i ? = lilleskutt gråt en stund ?

Jonas fällde en tår för att han råkade köra in ( ORDENTLIGT) i stolpen!? ?

Stackars min älskling……. ❤️‍?

Jag vill förtydliga att vi har flyttat drygt 1.3 ton golv ??? Dom är otympliga, jobbiga, och dom glider mer än gärna ur händerna ?

Men allting går ?? En sak är då säker! Utan Anna & gänget hade jag INTE klarat av detta! ??

Kin och Katrin lämnade Östermalm för den lantliga Täby miljön? Dom krigade på bra!! ??

Här ser ni en liten skymt av den nya lokalen ??‍♀️

Plus en yta till höger om entrén ??? Detta känns i magen hundra procent rätt! ? Dessutom så är det förmodligen en vän som behåller den andra lokalen ? ( många om och men senare) Haha! Jag bjuder på målningen, men belysningen tar jag med mig? Vi får väl se om min vän tar över den eller inte. Det vore dock mysigt att bara ha några hundra meter emellan varandras verksamheter ?

Vi tog kaffe vid sjön. ( precis intill) två små svanar ? kom och sa hej. Dom är tydligen ganska tama … ☺️ Dom klev upp ur vattnet och promenerade över isen.…

Inte en enda bild på Anna idag?! lägger upp den här igen…. När Anna var med mig på Ikea för att köpa saker till PT studion. ( Då visste vi inte att vi skulle flytta ?) Anna var med från början till slut… både praktiskt men även i bollandet gällande beslut ❤️?? Till alla andra inblandade…. TACK??❤️ Från hjärtat!!! ( ingen nämnd, ingen glömd)

Strong Mamas PT studio skulle öppnat denna veckan. Men vi skjuter på det liiiite till. Den som väntar på något gott ???

Trevlig helg ?

/ My Martens

25 Komentarer

 1. jag är imponerad av ditt driv och kämparglöd. Härligt med goda vänner som finns där och stöttar. Lycka till nu. Synd man bor för långt bort. Jag får träna oneline med dig istället.

  • Tack snälla du! Jättesynd, men du kan alltid hänga med på mina träningsresor. Ta en helg och bara fokusera på dig, träning, återkopplng och gå mat. Det tror jag du verkligen hade uppskattat. ?

 2. Wow bra jobbat och håller med dig, ibland dyker saker upp och det går liksom inte att tacka nej. Grattis till ny lokal. Det kommer att bli kanon bra.

 3. Är det nån som är lite galenpanna så är det du? Du skulle skrivit ut så hade vi kommit o hjälp till??Bra jobbat ?

 4. Anna måste vara en helt underbar vän ?. Som hon ställer upp för dig. En sådan vän skulle alla behöva ha ?.
  Lycka till med nya studion, familjen och allt annat ??!

 5. Vilken tur att du har nån som tar över för annars hade det väl kanske blivit dubbla hyror?
  Lycka till i nya lokalen och hoppas det stannar där nu då ?

 6. Men herregud, hur orkar du! Jag läser mellan raderna att något ändrades med gamla lokalen och det kanske inte gick att vara där längre? Och att du fick denna istället som av ett lyckokast? I så fall förstår jag att det är hemskt jobbigt att leva liksom i sån osäkerhet. Om du själv valde att flytta så misstänker jag att du insåg att förra lokalen för för liten eller nåt. Men hursom, låter helt otroligt jobbigt och man får nog acceptera att sambon har annat att göra också. Hoppas du snart kommer igång och kan få in en inkomst från gymstudion om du inte ser influensergrejjen som din huvudsyssla. Lycka till!

 7. Bloggen känns lite småtrist när inga kommentarer släpps igenom på fler dagar. Inläggen tappar lite av sin charm när ingen skriver nåt och det blir bara en envägskommunikation som jag som läsare inte riktigt gillar ☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...