Nyårsafton & Roadtrip mot Åre

Hej på er!

Jag sitter i skrivande stund i bilen påväg till Åre. Vi har ca 7 timmar kvar. Efter att vi igår hämtade Lilleman på Arlanda så åkte vi direkt till Jonas föräldrar. Såååå mysigt att äntligen få träffa dom och kramas igen ❤️?. Där väntade även Elin , Henric och deras son på oss. ( Jonas lilla syster) . Vi åt en middag tillsammans och fick sedan bums i säng.

Vi har alltså en lång roadtripp innan vi är framme. Vi ska ju egentligen Bibi det vanliga huset som vi brukar bo i. Det ligger en bit ovanför hotellet bara. På lagom avstånd för mig som är acocial och i bästa mån försöker undvika människor jag inte känner. MEN. I år bokade jag fel ?? Så nu får vi ta dom två första nätterna inne på hotellet. Det är jätte mysigt där, men inte som jag önskat…. Där inne får man inte ha hund ? ( såklart) .

Så efter lååångt samtal med Åre hundpensionat så ska vi lämna Svea där påvägen upp. Bara första 2 dagarna, sedan när vi får huset så åker vi och jobbar henne direkt. Jag är på riktigt super nervös och helt förstörd över detta. Det känns som när jag skulle lämna bort Ludvig för första gången några timmar bara ? Jag kanske låter fånig, men jag känner så…..

Våran Vänern David & Julia ”sigtuna grannarna” kommer upp den dagen vi får huset. Dom bor tillsammans med oss. Med bruna, labrador. David sa till mig att det kanske är bra för Svea att prova på det, att inte alltid vara hos mig eller Jonas…. Det hjälpte för stunden, men idag har jag en stor Knut i magen ? Hon som hr pensionatet var väldigt lugnande och sa att hon har bra erfarenhet med hundar som ska lämnas bort första gången… hon kändes varm och trygg ??

Ludvig sover redan vi hoppas att han sover så länge som möjligt för att resan ska kännas så kort som möjligt. Hans pappa åker till värmen idag ✈️ ?. Vilket är underbart. Men Lilleman ville till kylan. Han åkte skidor för första gången förra året… Det är det roligare han gjort säger han. Jag hoppas att upplevelsen blir detsamma i år ????⛷

Nyårsafton. Jag dukade upp och gjorde lite fint ?✨ Jag vet inte hur ni brukar göra, men jag sparar nästan alla dekorationer år för år från nyår. Dom håller såklart inte för evigt, men ett par år iallafall…

Anna & Roberto var våra gäster ✨ Så mysigt!! Vi har ju varit hemma hos dom senaste åren. Så det kändes mysigt att få bjuda hem dom till oss…

Anna hade gjort hemmagjort godis. Sååå gott!

Slagit in det fint i en glittrig kartong. Som också kommer att sparas ✨ alltså det går inte att beskriva dom med ord ?

Vi pratade, skrattade och spelade spel ? Jag älskar att spela spel! Det kommer vi även att göra i Åre ?

Jag hade för ovanligheterna skull kostade på mig att sätta på lite mascara, foundation, rouge och kammat till brynen ☺️ Jag har lixom fastnat i något pandemi träsk ?

Jag och Anna utklassade Jonas & Roberto ??? Förövrigt skrev jag 2023 på pappret ? Jag hoppade alltså över hela 2022 ?

Jag snodde denna bilden från Annas story. Det är nämligen den enda bilden vi har tillsammans från kvällen ❤️

Som sagt…. En mysig kväll med spel och nattsudd till klockan 04:15 . Jag kan inte ens minnas när jag var vaken så länge . Men kul var det!

Anna & Roberto sov över…. Så morgonen efter tog vi en långfrukost och besökta sedan PT studion som skall byggas upp när jag är i Åre.

Killarna fattar inte hur repet skall användas och körde dragkamp istället ? Det ju funkar också…

Så, summering av nyårsafton är att den var lugn, mysig och sjuk rolig! Vi skratt alltid extremt mycket i varandra sällskap ?❤️

Men nu…. Roadtrip mot Åre.

Önskar dig en god fortsättning ✨ Min vardag och mina rutiner kommer inte på plats förrän efter denna semester. Men man kan göra ett mellan allternativ när man är iväg såhär . Göra små smarta val. Välja nyttigare allternativ. Kanske välja bort för/efteråt och bara äta själva huvudrätten. Ta en frukt istället för en chokladkaka osv… ?

Mer om kost tar vi i ett senare inlägg….

Ta hand om er, så hörs vi snart igen ?

4 Komentarer

  1. Förstår din oro, men kommer gå superbra ? Bra å vänja de å vara med nån annan ? Kan ju behövas i framtiden med, då har hon vanan inne ? Kram på dig ?❤

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...