Reflektion över året… Genuint tacksam….

Efter 2 månader av sjukstuga med både influensa & Corona så känns det nästan lite busigt att vara ute bland folk och komma tillbaka i vardagen ???‍♀️

Jag är mer än taggad på nya året ???

Jag älskar nyårsafton där jag brukar stanna upp och reflektera ?

Jag påminns om att var tacksam över min fina familj och mina vänner som betyder allt för mig ❤️

Jag är så tacksam över att Ludvig landat i ny skola, med vänner, umgänge , fotboll och att livet blivit precis som det ska vara?? Flytten till Täby var det absolut bästa vi kunde gjort för våran familj ❤️

Mobbning, trakasserier och misshandel är ett minne blott! Även om vi ”flydde” genom att flytta. Så vann vi kampen över en ohållbar situation ?? Som ändå satt med för livet….

Idag är han en glad, lycklig 10 åring ❤️

Jag reflekterar även över alla roliga minnen, skratt, bus och galenskaper som har hänt under gångna året ?

Jag är genuint ödmjukt tacksam över den utökade affärsverksutveckling jag lyckats åstadkomma trots pandemi och ett år som varit mer än utmanade hälsomässigt för mig, med flera sjukhusperioder ?? Ni anar inte….

Jag har sålt min PT studio och bygger upp en annan ??

Onlinecoachningen växer så att det knakar, och jag älskar känslan av att se alla starka kvinnor, nå sina mål?? Då är mitt jobb som coach fulländat och jag blir mycket berörd över att de deras lycka över deras personliga utveckling , på BÅDE in och utsidan…. ?❤️??

Jag tar med mig både bra och mindre bra erfarenheter från affärsverksamhet in i det nya året ? För att fortsätta utvecklas och växa ?? Under 2022 kommer jag att rekrytera ett team för att kunna fortsätta växa och expandera ??‍♀️

Jag vill passa på att tacka alla ER…
Mina följare, bloggläsare och klienter ?? Utan er vore ingenting av allting jag gör möjligt ❤️

SÅ…… TACK som f*n ✨?

En liten nyfiken fråga också…. Hur ställer du dig till nyårslöften? ?

4 Komentarer

 1. Jag vet inte om det är för att jag är gammal eller bitter eller både och men jag har lixom lagt ner det där med nyårslöften. Jag blir bara besviken varje gång jag misslyckas. För det gör jag, utan tvekan. Varje gång!
  Men däremot har jag drömmar och förhoppningar. Når jag mina drömmar blir jag lycklig. Det känns lite lättare att tänka så ?
  Hur tänker du?
  Ha ett underbart nyår med Lilleman, Indianen och Svea ?
  Kram!

 2. Firar knappt nyår. Här är det en dag som alla andra fast vi äter kanske nåt gott till kvällen.
  Ingen stor affär av det här alltså så några nyårslöften blir det inte.
  Man kan ju liksom lova sig själv saker, både nu och resten av året…
  Vet ingen om nåt så behöver man ju inte kämpa för att hålla nåt heller ?
  Gott Nytt År önskar jag er ???

 3. Nu kan det bara bli bättre My! ?
  Jag har en känsla av att ditt år blir fantastiskt jämfört med det förra.
  Jag avskyr målbilder och nyårslöften numera. Vill bara leva det lugna livet med familjen och en liten krets vänner som är äkta och ger energi, istället för att dränera mig och ta min.
  Sedan jag slutade ”hetsa” med löften, så mår jag mycket bättre mentalt och har fått tillbaka självkänslan. Det får vara bra som det är helt enkelt.
  Instagram med alla filter och ”happy moments” är det ju svårt att bortse ifrån, men jag försöker genom att dela livet som det är och samma med mig själv. Rynkor, volanger och operfekt hy existerar och jag tror vi alla skulle må bättre om allt var mindre fejk (ja..du fattar)
  Tack för att du delar både med och motgång! Allt gott till dig ❤️

 4. Genuint glad för Ludvigs skull, att skolan och kompisar fungerar så bra! Helt rätt beslut taget av er ! ?
  Även glad för hela familjen ?
  Vill även önska lycka till med nya träningsstudion , vilket läge det ser så fint ut precis utanför ?
  God fortsättning på det nya året ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...