Sjukstuga igen….

Inlägget innehåller reklamlänk

Hej på er! På bilden sitter jag i en kroppsstrumpa efter en LPG behandling. Jag du försöka hjälpa min kropp på alla sätt som det bara går , att få till en normal ämnesomsättning igen. LPG är dessutom skönt , och har fungerat bra på mig tidigare, utan medicin iof. Gjorde denna behandling i måndags .

Samma dag som jag mörkade ner mitt egna hår och satte i extensions igen . Jag använde Hairtalk extensions som enligt mig har den absolut BÄSTA kvalitet på extensions. Oavsett om du bara vill fylla ut, eller sätta en full förlängning ☺️ Du kan gå in och läsa mer HÄR.

Jag använder tejpmetoden, som är lättskött, skonsam och inte alls sluter på ditt egna hår ??

Finaste Magda ❤️ . Jag brukar åka till Magda nån gång då och då när jag inte är hos Bobby. Jag är lite folkskygg just nu och trivs bra där ute på landet ☺️. Magdas finns ute på Ekerö.

Där även Plain Vanilla ligger. Så efter frisörbesök och lunch åkte jag dit för att införskaffa skidkläder ? Jag har jagat dessa i TVÅ år, men utan att hitta min strl. Plus att dom säljer slut innan sändningen ens börjat. Det måste ju vara en del av konceptet ?

Jag gillar att jag blivit lite mörkare. Nu kommer min utväxt att synas lika tydligt . Mycket mer naturligt nu….

Det var JÄTTE längesen jag besökte tjejerna på Plain Vanilla. Så jag körde förbi då jag helt missat att dom byggt hus precis framför ?

Plainvanilla har allt och lite till. Det är aldrig hälsosamt för plånboken att gå in där ?. Men, de plagg jag köpt även för ca 5-6 år sedan. Har jag fortfarande kvar… fortfarande som nya fastän användning under fölets års tid,

Där ser nu delar av mina skidkläder…. Svart och guld. Egentligen hade jag robot tvärt om. Svarta byxor, med guld jacka. Men nu blir det beiga byxor med svart jacka ( med guld detaljer) ? SÅ snyggt, vilket som! ??

Nöjd tjej! ??‍♀️ Nu kommer jag att se ut som ett proffs i backen, Även om jag åker som en riktigt rookie?

Sen börjar leendet. Precis när energin börjat komma tillbaka och jag med familjen är på benen och sakta men säkert kommer in i vardagen. Nä, få blir vi sjuka igen ?? Jag hade precis hunnit hämta ut nästan alla julklappar som jag beställt hem. ( TUR i oturen ??)

Ludvig blev hemskickad från skolan? ( därav varm choklad och skumtomtar ) . Han var så ledsen. Vill inte missa mer i skolan. Samma kväll känner jag mig dålig. Morgonen efter, feber, hosta och snorig ?

Vi har ju ändå varandra Mamma, säger Ludvig ❤️ Ja älskling svarar jag….. sen skrattar vi båda när Ludvig säger men allvarligt det här suger ?

Men men…. Varken 2020 eller 2021 har varit våra år ?? Inte hälsomässigt. Men trots allt så har också mycket bra hänt, så vi får fokusera på det istället ☺️

Imorgon ska vi ta ny Corona test. 1177 sa att vi absolut kunde göra det, men att det vore högst oväntat om coronan kom tillbaka efter att vi haft det, och varit friska däremellan . Men det känns ändå bättre att veta. Det är SÅ många runtomkring oss som är sjuk. Både Corona, men också ”vanliga” influensor osv..

Så…. Med det sagt. Var rädda om varandra?

Så ligger jag nerbäddad med dubbel febernedsättande och en flaska vatten bredvid mig …

Vi hörs imorgon ?

7 Komentarer

  1. Hej! Jag har covid nu och blev uppringd av smittspårande läkare idag. Långt och bra samtal. Hon sa att misstänker man covid igen inom tre månader från förra covid-sjukan är det ingen idé att ta ett vanligt pcr-test igen. Det kommer att visa positivt på den första infektionen. Istället ska man kontakta vårdcentralen för ett ”fördjupat” test som ska kunna skilja på den gamla och eventuell ny covid. Kanske kan ni ha nytta av att veta det. Krya på er!

  2. Åh nej vad trist att bli sjuk igen.
    Hoppas det är snabbt övergående.
    Din läpp ser ut att ha fått en allergireaktion, det ser en aning obehagligt ut. Har du kommit fram till vad det är?
    Jag drabbades en gång och det var fruktansvärt obehagligt.
    God jul.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...