3 advent, sleepover, fotboll och julpynt

Inlägget innehåller reklamlänk ?

3:e advent 2021

Hej från vardagen ??

Hoppas att helgen har varit bra….. För min del en hel helg med bus ☺️ i fredags sov 2 killar över ☺️. Det var hur kul/ mysigt som helst!!!

Middag, fredagsmys , adventskalender, lek i Täbys enda snöhög ( ☃️?) Trots plusgrader så ligger det en STOR snöhög utanför ishallen/fotbollsplanen. Där spenderade killarna timmar med att bygga olika saker ☃️

Vi klädde granen tillsamman ?. Mysigt! Allt julpynt är nytt för för i år. ( Jag nämnde det i tidigare inlägg) Men visst är dom där “retro grejerna” ovan lite charmiga trots allt?

Men dom här små godingarna ??kommer ifrån vårat gamla pynt. Jag blev tårögd när jag hittade dom ? Jag menar titta på Julmusen. Så ful-söt ?. Den kommer ifrån My’s Blommor, min gamla butik

Sen dök denna upp som ”minne” på Facebook,. Ludvig 2016 som höll upp renen som han strax efter hängde i granen…. ?

Så det har blivit lite av en tradition att Ludvig hört upp dessa. Julmusen, renen, flygande tomten, tomten i bilen… och stjärnan ? Jag frågade om han ställde upp på en liknande bild, det gjorde han ???

Närbild på renen… haha! Den betyder mycket för oss ?❤️

Så. Grabb-bus hela helgen… Julgranen klädd… sovmorgon och återhämtning. Lång PW varje dag. Fotboll idag….. Brunch varje dag ? Jag har nästan varit helt ledig. Vara gjort lite nya kostscheman och svarat några online klienter ☺️

Bra jobbat av killarna som krigar på när det är -1❄️

Brunch med extra allt är någonting mina killar alltid uppskattar……

Mitt badrum är kaos ? !!

All barnens kläder hänger där, på tork. Idag har jag tvättat och fyllt på med mer…. Förutom det så har jag fyllt på med massa julklappar där ?

Det torkar så snabbt där inne så jag hänger det mesta här. Torktumlar underkläder, lakan, handdukar osv. Men golvvärmen, väggställningen och duschen är nästa torkställena ??

Mina ballonger lever fortfarande ?. Men nu bor dom i taket ? Jag undrar hur länge dom ska hålla ut innan dom faller ner….

Vi har i dagarna bestämt att vi ska fira nyår hemma hos oss ☺️ En lite grupp av nära vänner ?

Då ska jag släppa upp små ballonger i taket, jag har bojkottat fyrverkerier ? i många år. För djurens skull. Jag har haft , hund under större delen av min uppväxt ( hos pappa). Sen sedan jag träffade Ludvigs pappa. När Tezz gick bort väntade jag några år innan Svea kom in i bilden ❤️ ?

Så istället för att låta pengarna gå upp i rök ?, skrämma livet ut många av våra djur. ( japp flera hundar dör av rädslan och får hjärtstopp pga av stress) ? ?. Så lägger jag pengarna på att skänka en slant till någon av alla olika djurfoder, ( brukar skänka en liten slant mellan 200-400:- beroende på) .

Sen lägger jag en slant på lite roliga ballonger och piff inomhus istället. Nästan allt jag köpt går dessutom att återanvända år efter år. Såååå med detta sagt. Jag är helt emot fyrverkerierna !

Hur känner du inför fyrverkerier? ☺️

( obs! Jag dömmer inte, alla har rätt till sin åsikt. )

Nu ska jag förbereda middag. Kyckling m. Potatis till mig. Potatisbullar och stekt fläsk ? till dom ☺️ Det finns inget äckligare om du frågar mig ?. Men dom älskar det tillsammans med lingon, och extra salt/peppar… Smaken är som baken… Delad ?

Just det…. I samarbete med Svensk Hälsokost vill jag tipsa om dagens lucka .

Så vill jag dela deras lycka idag. Dom har en adventskalender med 12 luckor. Detta är lucka nr 12/12. Idag får du hel 25% rabatt på deras Omega-3. Även en person som äter fisk , har svårt att täcka sitt behov. Jag äter Omega-3 dagligen, vilket också har gjort gett mig mer energi. ( i kombination med D-vitamin)

In och beställ fina omega-3 HÄR .

Det bästa är att dom har så bra priser reda från början. Att detta nästan blir ”löjligt” billigt ??? Svensktillverkat såklart….

Hoppas att du njutit av helgen och 3:e advent ☺️ om du känner för att berätta om din helg…. Gör gärna det. – Vi hörs sen?

9 Komentarer

 1. Hej! Hur fungerar det med bokning av dig. En väninna till oss fyller 40 år på senvåren och behöver enligt egen utsago coachning. Pga corona får det väl bli digitalt. Kan vi boka här? Det är ju ingen panik med tiden ännu. Varken jag eller min fru har instagram så hittade bara bloggen som kontaktmöjlighet.

  • Hej på er!
   Jag förstår ? Kul idé som present , när hon dessutom själv säger att hon har behov av coachning ….
   Nu går in på hemsidan ( http://www.fitbymymartens.com) . Vid anmälan fyller man i information. Ni kan skriva samma som här inne ☺️
   Sedan blir nu kontaktade av min assistent, ni pratar ihop er om hur lång period, olika upplägg priser osv ☺️
   Med vänlig hälsning, My

 2. Wow så mysigt ni både haft & har. Du är en super mamma med energi trots mycket bakslag som sjukdomar av covid -19, skynda långsamt nu fina My!
  Syns att Ludwig mår bra i den nya miljön & ert nya hem, härligt . En mamma sätter alltid sina barns väl & det har du också bevisat att du gör med flytt från ett fint hem till ett annat hem pga mobbning , även om jag kan tycka att det är de som mobbar som ska flytta på sig men vet hur det fungerar i verkliga livet & skolan tyvärr .
  Jag är också helt emot fyrverkerier ? inte värt pengarna, dåligt för miljön & alla djur plus de många invandrare som faktiskt kan ha trauma pga riktiga krig & bomber . Jag själv skulle tycka det borde förbjudas, men visst är det vackert att titta på dessa en gång varje år det ska jag inte sticka under stolen med.
  Jag tycker du är en fin mamma kvinna som kämpar på, du krigar & är faktiskt beklämd hur mycket skit du får ta emot?! Hur orkar du med? Jag själv skulle anmäla för förtal & polisanmäla vissa saker som skrivs om dig & din familj dessutom under anonym på en viss sida …. där vissa tom vill soc anmäla dig , jag som jobbar inom soc blir så beklämd arg ledsna vilket hat det råder ute på nätet . Vi på soc har nog med svåra fall att utreda , dessa som skriver så här kan knappast må bra själva , om man nu är så ” mån” & orolig ( obefogat ) så tycker jag att man ska stå för sin åsikt med sitt namn iaf ??? då du My skulle väldigt få ens våga skiva något elakt obefogat . Eller varför går de inte direkt fram till dig med sina åsikter ?! Konstigt va?! ??
  Vill bara skicka en massa pepp, kärlek , styrka & god hälsa !
  Ta aldrig åt dig My, du är värdefull ❤️( men anmäl om det går överstyr för någonstans måste dessa oroliga själar få veta att de gör FEL som sprider hat förtal & skapar dynga omkring sig )

 3. Ang fyrverkerier så älskar jag det !
  Vi brukar ha lite själva och sen är det nån granne som har.
  Är ju mitt i skogen så det är ingen fara för några djur.
  I tätorter eller där det bor folk med djur är det ju för det första inte tillåtet och för det andra helt förkastligt.
  Finns det anvisade platser i kommunerna kan folk ta såpass hänsyn att de blir där. Det är det andra smällandet i tid och otid som blir så fel.
  Köper bara nåt litet för det är ju som du skriver att pengarna går upp i rök.
  Men vi firar inte nyår på nåt annat sätt.
  (Skönt att pojken har fått kompisar och att det går bra för honom nu)
  Kramar till er och trevlig lucia

  • ”Är ju mitt i skogen så det är ingen fara för några djur.” Hur tänkte du nu? Just i skogen bor det väl en massa djur? Även vilda djur kan bli skrämda, springa ut i trafiken osv…

  • För i skogen finns inga djur??‍♀️.
   Jag tycker fyrverkerier är fullständigt galenskap och ignorant.
   My, god jul till dig och din familj och hoppas nästa år blir toppen?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...