Energin kommer tillbaka, -19 grader men fantastiskt väder!

Åhhh vad jag känner mig glad! ??❤️ Min energi ökar successivt. Jag betar av en punkt efter den andra med allt jag halkat efter med under sjuk-veckorna. Skön känsla i kroppen när man börjar komma ifatt.

Men jag tar det samtidigt lugnt. Jag lägger mig tidigt. Tar god tid på mig att vakna och ha en lugn stund på morgonen. Sedan ut på promenad. Den går inte i något rasande tempo, men jag tar mig ut på en runda och idag gick jag nästan timmen.

Jag känner mig SÅ hemma ??? Efter alla turer blir jag helt tårögd av att skriva det. Jag älskar sigtuna, och såg hela våran framtid i Steninge Slottsby. Men drömmarna gick i krasch, och vi gick vidta åtgärder. Vi flyttade till Täby. ( Jonas hemma kommun) .

Både jag och Ludvig är väl bekanta med området där vi bor. Då jonas lägenheten ligger några minuter bort. Jag visste inte hur det skulle bli. Jag har varit både nervös och förväntansfull på samma gång.

Men nu. Nu känns det bra ??? Ludvig har fått kompisar. Allt flyter på i skolan. Han har kommit in i nya fotbollsklubben och jag känner mig hemma. Imorse tog han sällskap till skolan, och han är en glad kille igen ❤️

Sedan jag lämnade Täby, för tiden Vasastan och sen Steninge slottsby. Så har jag saknat den fantastiska promenadsträckan nere vid vattnet…. Den är lika vacker året runt. Jag ÄLSKAR den. Jag älskar även alla årstider ❄️ ? ☀️ ? Jag kan inte säga en favorit☺️

Sen gör ju såklart vädret sitt till. Just nu riktigt laser väder ??

Denna brygga är magisk. Där brukar jag ligga på en yogamatta och filosofera☺️

När man startar dagen såhär bra, så hänger den bra känslan kvar i kroppen hela tiden! D

Jag längtar efter att börja träna igen. Men jag är inte där ännu. Kroppen är helt slut. Så promenaderna får vara ett framsteg denna veckan. Så kanske jag kan träna nästa ????

Idag när jag var ute och gick så var det -19 ? Helt galet! Jag lånade jonas stora jacka, satte på mig underställ, extra byxor, 3 lager tröja, mössa och vantar ? Det gäller att klä på sig när det är såhär kallt..

Vi hörs sen! ?

5 Komentarer

 1. Underbart att ni mår bättre & att L fått vänner och trivs. Det är det viktigaste, att barnen mår bra. Mitt ena barn har mått så dåligt i flera år. Man går fullständigt sönder. Men nu är hen vuxen och klarar sig utmärkt.
  Kramar i massor från en vintermagisk ö.
  MammaM

 2. Underbart att det går åt rätt håll med hälsan, att Ludvig trivs och jag utgår ifrån att Jonas är överlycklig över läget … tänk vad skönt att ni får landa och ALLA är nöjda & glada!

  • Jaaa, precis så. Alla är tillfreds och jonas är verkligen överlycklig att vara ”hemma” i sitt älskade Täby ☺️??❤️

 3. Vad roligt att höra att ni alla mår bra igen. Ta nu det lugnt. Det vet jag att du gör just nu, men snart ökar du på tempot, det vet jag. Tänk dig för.
  Härligt att Ludvig fått kompisar! Då kanske han kan släppa det som hände i förra skolan.
  Vad härlig Svea är i sina fina kläder. En riktig ”gullumge”.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...