Blomsterbud och Storstädning.

Titta vilket fint blomster bud jag fick av min bästa vän ❤️ ( och tjejerna ) ? En riktig vinterbukett ❄️

Såååå fin! Passar perfekt när det blivit vinter utanför dörren, med vackert snötäcke ⛄️

Plus en strut med praliner ☺️ Men dom sparar vi tills smaken kommer tillbaka ?

Idag är det storstädning här hemma ? Jag har tvingat alla att vara med ! Det är egentligen ingen som har energi/ork till det. Men vi måste få bort ”sjuk känslan”. Plus att jag irriterar ihjäl mig på att dammråttorna blivit så stora att dom snart kan hoppa upp i sängen ?? .

Precis där jonas står, där ska det stå ett litet soffbord. på en rund , fin liten matta som jag redan har köpt. MEN… Mio möbler smsar hela tiden om ny leveranstid. Jag skulle fått det i oktober. Nu säger dom slutet av januari ?? Suck! Funderar på att ångra mitt köp, och leta efter något annat… Det är bara det att jag verkligen valt det där lilla bordet med omsorg ☺️

Idag har vi alltså hjälps vi åt. Jonas dammsuger. Jag dammtorkar och fusk skurar. Ludvig plockar undan. Fönster står öppna för att skapa korsdrag. Tvättmaskinen snurrar… alla har duschat! Fräscht ändå ?

Efter den där pärsen sov jag i 2.5 h ?

Årets julkort fick jag hem på posten igår. Så idag har jag skrikit alla adresser, och min väninna kommer förbi och hämtar upp dom imorgon… ☺️ Skickar nu fysiska julkort fortfarande? Eller är det digitalt som gäller? ??‍♀️

Klockan är 16:30. Jag ska lägga mig och vila igen. Idag har jag grinat! Trött på att vara sjuk, trött på att må såhär. Jonas har tröstat mig❤️

Hur mår ni? Många sjuka nu….

15 Komentarer

 1. Ja jag vet allt om hur det är att vara sjuk länge. Långtidssjuk i Covid sedan april 2020. Feber varje dag och behöver använda mig av rullstol. Så var försiktig när du mår lite bättre och försöker komma tillbaka till ett friskt liv efter sjukdomen. Jag, och många med mig, gjorde misstaget att pressa oss själv både fysiskt och mentalt. Det kan ge allvarliga konsekvenser. Så ta det bara lugnt. Vila lite längre än du tror att du behöver och var mycket försiktig med träningen den första tiden. De flesta blir friska rätt snabbt. Men det kan behövas acceptans för lite extra rehabiliteringstid.
  Krya på dig! Snart kommer du må bättre. Ge dig själv extra mycket omtanke och självkärlek. Det behöver man när man är sjuk.
  Själv kommer jag bli frisk. Jag tar ett steg i taget. Det får ta den tid det tar.

  • Men åhhhh? Vad fruktansvärt orättvist
   att du behöver gå igenom detta?
   Jag hoppas verkligen att du ska få må bättre, att du ska få komma tillbaka till att få vara dig själv ??❤️‍?
   Tack snälla du för din omtanke ❤️
   Kram kram

 2. Att gråta är förlösande. Och terapeutiskt. Och uttröttande. ? Jobbiga känslor måste ut. Håll ut. Snart är du ute och går friskande promenader igen och L kan leka med sina nyfunna vänner. Sen får ni vara försiktiga om er ❤️?

 3. Låt det ta den tid det tar. Återhämtning är jätteviktigt.
  Själv så tänker jag ibland att det skulle vara skönt att bli sjuk ett par dagar i en förkylning så kan jag ligga hemma i soffan och kolla på filmer, men sen när jag blir sjuk så tröttnar jag på det hela efter ett par timmar ?

 4. Fy. Det är verkligen inte roligt. Man är helt snurrig av febern. Känns som man har en guldfisk skål på huvudet.
  ?
  Jag hade tom svårt att tänka. Skickade ett mess till min pappa som är i Spanien där jag skrev: Hoppas du får k..! Istället för kul. Fick till svar att hans kollega har ett eget rum.?
  Krya på er och en dag i taget. Du är fantastisk.
  All kärlek ifrån Italien.

  • Hahahaha! Roligt sms ??
   Feber är för bedrövligt! Riktigt läskigt ibland ??
   Det går sakta men säkert framåt här….
   Tack snälla du ???

 5. Åh, vi behöver verkligen också städa här hemma! Vi har faktiskt städhjälp en gång i månaden som kommer nästa vecka det ska bli skönt. Men jag borde iaf röja upp lite, fixa garderoben osv men är väldigt låg just nu allt känns lite tungt den här årstiden, jag har gått upp i vikt senaste året (karantän kanske, åldern… vet inte rikitgt men deprimerande är det!) så lite segt just nu. Får ta nya tag snart är det ju nytt år!! Krya på er förresten det här blev ju ett mysko inlägg bara om mig själv.

  • Bästa man kan ha, städhjälp! Det tog mig många år innan jag vågade testa det. ( kände mig lat osv ?) . Men det är bland det bästa jag gjort ???
   Tack snälla du ?

 6. Krya på dig och skynda långsamt. Jag fick ”långtidscovid” 2013 efter ett virus. Har idag ME. Orken kommer aldrig tillbaka liksom.
  Stor kram MammaM

 7. Jag är vaccinerad x 3 och har även tagit influensavaccin. Mår bra men är fortsatt försiktig. Munskydd i kollektivtrafiken och butiken.
  Jag tog ett miljöbeslut för flera år sen att inte skicka fysiska julkort. Skriver ett personligt kort och fotar och skickar digitalt.

 8. Ville egentligen bara kika in och ge dig en stor kram och hylla dig för du är en sann förebild på så många olika plan… önskar dig och dina en fin jul och ett fantastiskt kommande nytt år.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...