Coronan håller i sig. Men framsteg varje dag…

Godkväll ☺️ Idag tog jag luft …. Nu fattar inte. Fullmatad med Alvedon, så matchade jag in en feberfri stund. Jag tog bilen, och körde ner till Hägernäs strand. För jag såg hemifrån att solen sken, och det var krispigt vitt ❄️ Normalt sett så går jag dig på 5-7 minuter. Men nu orkade jag knappt att gå till bilen ?

Jag stod där. Tittade ut över vattnet. Kände solen strålar och kände mig så tacksam ? Tacksam över så mycket att det är svårt att sätta ord på.

Att vara inspärrad och såhär sjuk, såhär länge. Det tar på psyket vill jag lova! Jag har tappar räkningen på hur länge vi varit hemma. Måste ta fram kalendern för att veta exakt. Men en sak vet jag, FÖR länge.

Jag blir inte stressad över alla måsten, kampanjer och jobb som halkar efter. ( jag hade även glömt räkningarna ?? ) vilket är extremt olika mig. Därför har jag suttit och ringt upp vissa företag och sagt att jag betalar in nån dag för sent, så att dom vet. Innan påminnelse osv går ut. Men den där inte stressen över allt har jag ibland svårt att hantera.

Jag ska erkänna att jag har lite svårt att acceptera det faktum att just precis nu är vi sjuka. Jag försöker att ”slappna av” i det och ta det med ro. Vissa stunder går riktigt bra. Andra stunder mindre ?

Så den där lilla stunden. En kvar – tjugominuter vid vattnet, i solen …. Den var magisk ??

Hemma blommar mina födelsedags liljor för fullt ☺️ ballongerna är kvar. Det känns som ett bra substitut för att adventets pyntet inte är på plats. Samt att julgranen lyser med sin frånvaro…. ?

Vi glömde beställa hem så att maten kom idag. Så därför gråväder jag fram färdigrätter till alla. Jag är SÅ tacksam över att jag envisas att alltid ha någon ”reserv plan” i frysen. Idag kom som till användning.

Alla slogs om köttbullarna ? Ludvig vann ? jag åt pastan, den blev även middag ( delade den på två). Svårt att få i mig när febern kommer och går ??

Nu börjar buden komma till dörren ☺️ som julafton nästan varje dag ??‍♀️

Jag skulle gett dessa som julklappar till jonas och Ludvig. Men jag vill ju ha dom i grannen NU! Inte efter julafton ??‍♀️ Så…. Jag kunde inte hålla mig, utan visade både jonas och Ludvig direkt! Ganska gulliga va?

Sen kan man ju bygga vidare med nya julmotiv varje år, om man känner för det ?

Men, mina ”fina” julkulor har också kommit. Efter alla flyttar vi gjort har många kulor gått sönder. Förra året var det ett ihop-plock av gud vet vad ? Därför satt jag och bevakade kulorna jag velat ha när bock friday drog igång! Jag vill inte byta ut kulorna. Jag vill att årets grans pynt ska bli en tradition som håller i sig i många , många år ☺️

Alltså dessa….. ???

Eller dessa….. ?

Dessa är mer ”guldiga” i verkligheten . Dom blev verkligen helt annorlunda på bild….

Nu väntar jag på ett gång vinröda / mörkröda med guld detaljer som ska få komplettera. Plus att vi väntar på granen såklart ? Men även den är beställd för hemleverans… ?

Mmmm…. Summering. Något piggare. Men feber h*elvetet kommer tillbaka . Övriga symtom är kvar, men inget tryck över bröstet ??

Vi hörs imorgon! Natti Natti!

10 Komentarer

 1. Bra att du orkar ta dig ut.
  Men du… granen behöver inte vara klädd och klar så tidigt i december.
  Här tas den in och kläs kvällen före julafton.
  Har börjat pynta men de riktigt juliga grejerna får vänta ett tag till.
  Jag tycker folk gör klar för tidigt och sen dagen efter julafton ska det bort.
  Vänta lite, julen är inte förrän 24!dec och det är ganska trevligt att ha det kvar ett par veckor in på nya
  året.
  Din gran kommer säkert att bli
  jättefin med dessa kulor men du…stressa inte fram julen.
  Kryapåkramar till er ♥️

  • Tack ST??
   Mitt tålamod prövas gällande granen ? . Men du har helt rätt…
   Och att utmana sitt tålamod ibland är nyttigt har jag hört ?
   Kram kram ?

 2. Finaste My!
  Jag önskar dig en trevlig adventstid och att ni far krafterna snabbt tillbaka.
  Jag är en 48 arig svensk tränings tjej som flyttade till min kärlek i Tyskland 2004.
  Jag fick upp ögenen pa dig av att jag var i Sverige och köpte nr 7 2019 ”Hälsa & Fitness.
  Vilken inspiration du är. Vacker bild, vacker kvinna i fina blaa kläder. Reportaget….din historia…men sa likt min historia.
  Jag utbildade mig till Fitnesstränare november 2019. Min förhoppning var att en dag fa inspirera andra som varit i liknande sits. Utan att ga in sa djupt (det skulle ta för lang tid) sa var mina tränare de som aldrig gav upp. Det hade läkarna typ gjort. Jag ville ge detta tillbaka. Hopp.
  Min kropp har inte orkat börja jobba med de ännu. Kankse aldrig blir av heller, även om kroppen kan mera idag.
  För ca ett ar sedan upptäckte jag din blogg. Du ger sa mycket. Inspirerar mig tom med din inredning. Smaken är ocksa nämligen faktiskt rätt lika. Var familjs vardagsrätt är dessutom din kycklingcurry. Äter vi säkert 1 gang varannan vecka. Gar snabbt och är nyttigt och GOTT.
  Jag ville bara och tacka dig sa mycket. För vad du ger….Hopp!
  Jag önskar dig och din familj en härlig guld-vit jul.

  • Men wow! ???
   Nu blev jag ”helt tagen på sängen” . Jag läste ditt meddelande högt för min sambo, och börjar grina av glädje tårar ?❤️
   Tack snälla du!!! ??
   Och tack för att du delar med dig. Vi är många ”medsystrar ” där ute. Många som kan känna igen sig i varandras erfarenheter.
   Vi måste stötta varandra, hjälpas åt❤️ och framförallt lyfta varandra ??
   Precis så som du gjorde idag…. Från hjärtat , TACK❤️
   Kram kram

 3. Om man är så svag att man knappt orkar gå till bilen, så kanske man inte ska köra bil? Man behöver ju faktiskt ha en gott allmäntillstånd för att inte utsätta medtrafikanter för fara.
  Sen förstår jag inte varför du fortfarande ansvarar för mat, städ osv när Jonas inte är sjuk? Du behöver väl återhämta dig, inte laga mat och städa. Det kanske inte är så, men det är så det framställs.

  • Hej fina du ?
   Vad gullig du är som ägnar dina tankar åt mig och mitt hälsotillstånd ?? Tack det betyder jätte mycket….. ?
   Det är några dagar emellan att jag inte kunde gå till bilen.
   Jag förstår att det kan upplevas förvirrande för er mina trogna, varma, omtänksamma läsare ?
   Att publicera blogginlägg kan ske på olika sätt. Vissa inlägg skriva i förtid och placerad sedan i utkast eller ibland tidsinställda ☺️
   Ibland när man reser utomlands ( ofta med olika dygnstider ), eller om man är ledig och vill gå offline. Eller….. precis som nu, man kanske är sjuk själv, eller hemma för vabb. Osv.
   Då kan inläggen oftast komma flera dager i efterhand. Så när du kanske tror att det är här och nu. Kanske det är 2-4 dagar bakåt. Även det inlägg som jag skriver ”idag har jag… ” .
   Detta för att jag ger mig utrymme för att slippa vara offline eller få för mycket press på mig. I detta fallet så var det här och nu med någon dag emellan….
   Dagens inägg om Online coachning tex. Det skrevs för ca 4-5 veckor sedan. Men skulle publiceras idag ☺️
   Vad det gäller hushållssysslor här hemma i sjukstugan så gör vi alla vad vi kan. Vi hjälps åt ?? Som en familj borde göra…
   Jonas inte är sjuk? Jodå. Joans har varit sjuk. I nästan en vecka. Men negativ på Corona testen…
   Ha nu en mysig kväll ☺️
   Stor kram från sjukstugan … och återigen , vad gulligt av dig att tänka på oss ??

   • Fast du skriver ju:
    ”Fullmatad med Alvedon, så matchade jag in en feberfri stund. Jag tog bilen, och körde ner till Hägernäs strand. För jag såg hemifrån att solen sken, och det var krispigt vitt ❄️ Normalt sett så går jag dig på 5-7 minuter. Men nu orkade jag knappt att gå till bilen ?”
    Menar du att det var två olika tillfällen eller?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...