Godkväll ☺️ Idag tog jag luft …. Nu fattar inte. Fullmatad med Alvedon, så matchade jag in en feberfri stund. Jag tog bilen, och körde ner till Hägernäs strand. För jag såg hemifrån att solen sken, och det var krispigt vitt ❄️ Normalt sett så går jag dig på 5-7 minuter. Men nu orkade jag knappt att gå till bilen ?

Jag stod där. Tittade ut över vattnet. Kände solen strålar och kände mig så tacksam ? Tacksam över så mycket att det är svårt att sätta ord på.

Att vara inspärrad och såhär sjuk, såhär länge. Det tar på psyket vill jag lova! Jag har tappar räkningen på hur länge vi varit hemma. Måste ta fram kalendern för att veta exakt. Men en sak vet jag, FÖR länge.

Jag blir inte stressad över alla måsten, kampanjer och jobb som halkar efter. ( jag hade även glömt räkningarna ?? ) vilket är extremt olika mig. Därför har jag suttit och ringt upp vissa företag och sagt att jag betalar in nån dag för sent, så att dom vet. Innan påminnelse osv går ut. Men den där inte stressen över allt har jag ibland svårt att hantera.

Jag ska erkänna att jag har lite svårt att acceptera det faktum att just precis nu är vi sjuka. Jag försöker att ”slappna av” i det och ta det med ro. Vissa stunder går riktigt bra. Andra stunder mindre ?

Så den där lilla stunden. En kvar – tjugominuter vid vattnet, i solen …. Den var magisk ??

Hemma blommar mina födelsedags liljor för fullt ☺️ ballongerna är kvar. Det känns som ett bra substitut för att adventets pyntet inte är på plats. Samt att julgranen lyser med sin frånvaro…. ?

Vi glömde beställa hem så att maten kom idag. Så därför gråväder jag fram färdigrätter till alla. Jag är SÅ tacksam över att jag envisas att alltid ha någon ”reserv plan” i frysen. Idag kom som till användning.

Alla slogs om köttbullarna ? Ludvig vann ? jag åt pastan, den blev även middag ( delade den på två). Svårt att få i mig när febern kommer och går ??

Nu börjar buden komma till dörren ☺️ som julafton nästan varje dag ??‍♀️

Jag skulle gett dessa som julklappar till jonas och Ludvig. Men jag vill ju ha dom i grannen NU! Inte efter julafton ??‍♀️ Så…. Jag kunde inte hålla mig, utan visade både jonas och Ludvig direkt! Ganska gulliga va?

Sen kan man ju bygga vidare med nya julmotiv varje år, om man känner för det ?

Men, mina ”fina” julkulor har också kommit. Efter alla flyttar vi gjort har många kulor gått sönder. Förra året var det ett ihop-plock av gud vet vad ? Därför satt jag och bevakade kulorna jag velat ha när bock friday drog igång! Jag vill inte byta ut kulorna. Jag vill att årets grans pynt ska bli en tradition som håller i sig i många , många år ☺️

Alltså dessa….. ???

Eller dessa….. ?

Dessa är mer ”guldiga” i verkligheten . Dom blev verkligen helt annorlunda på bild….

Nu väntar jag på ett gång vinröda / mörkröda med guld detaljer som ska få komplettera. Plus att vi väntar på granen såklart ? Men även den är beställd för hemleverans… ?

Mmmm…. Summering. Något piggare. Men feber h*elvetet kommer tillbaka . Övriga symtom är kvar, men inget tryck över bröstet ??

Vi hörs imorgon! Natti Natti!