Ludvig positiv i Corona….. Svar på bajsmackor mot min familj !

Hej! Nu säger jag bara -Håll i hatten! Jag kliver in i detta inlägg med dubbla känslor. ?? Längre ner i inlägget ska vi reda ut några av bajsmackorna jag har fått ta emot ? Detta kommer att bli ett spretigt inlägg….

Å ena sidan, är jag genuint tacksam och glad för alla gratulations hälsningar och kärleksbombningar ❤️ Från hjärtats TACK ?? Ni gjorde min dag!

Å andra sidan ser jag rött! ? Jag är så förbannad på alla de idioter rent ut sagt som dyker upp här inne emellanåt. Människor som dömmer, vet-mer-än-alla-andra , trots noll insikt eller erfarenhet och dessutom saknar empati helt och hållet ??‍♀️. Nu ska vi ta EN SAK i taget!

Jag förvarnar redan från början att detta inlägget kommer att innehålla stavfel, särskrivningar, och knäpp autokorr ord. Det blir alltid värre när jag är upprörd! Trots korr-läsning både 2-3 gånger så ser jag inte själv mina fel…. Så till alla lärare och rättstavnings poliser, idag ger ni mig ett break! ??‍♀️ Jag frånsäger mig härmed all rätt till tjafs kring min stavning!

Vi börjar med det roliga! Jag blev sååå bortskämd av mina killar igår ❤️? Ni som känner mig, ni vet att jag är 50 nyanser av beige/brunt. Jag bryter dock av med svart, vitt och brunt beroende på outfit ☺️

Jonas gav mig den nya modellen av mjukis-set ifrån Juicy couture ? I min absoluta favorit färg ???Jag har 2 set sedan tidigare, som jag haft sen ca 8-10 år. Dom är fortfarande fina, men börjar bli liiiite slitna ?

Jag minns hur inspirerad jag blev när jag såg, Britney Spears, Beyonce , Madonna, Paris Hilton, Jessica Alba m.f ha dessa…. Sen dess har jag varit fast! Mjukare och snyggare ser finns inte ☺️

Jonas skrev så fint ❤️

Ludvig hade köpt mig en mössa och en halsduk i matchande färger ? Han hade släpat runt på jonas i olika affärer med mössan i handen för att hitta matchande halsduk ? -Sååå omtänksamt!

För några veckor sedan skulle jag gå in i Ludvigs ”Katt vind” då jag själv har lite grejer där! Då skrek Ludvig rakt ut ? Då både hans och jonas paket låg där…..

Födelsedagen var hur mysig som helst. Trots omständigheterna med Corona…. ❤️

Nu till det tråkiga!

När denna bild togs, så hade Ludvig också blivit bekräftas med Corona ? Mitt under paketöppning blev han konstig. Jag kände på hans panna och tittade honom i ögonen. Direkt visste jag. Jag sa till Jonas. Ludvig har Corona…. Mycket riktigt så hade han det ? Nu är det alltså andra gången för oss båda.

Det bästa med det här sa Ludvig, det är att vi kan kramas igen ?❤️ Älskade Lilleman, så stor och liten på samma gång…

Jag har fått ta emot rejält med skit genom mina sociala medier sedan jag fick Corona . Därför ska vi reda ut vissa av bajamackorna jag har fått ta emot ???‍♀️

Jag blev sjuk förra veckan. Då var det vissa restriktioner som gällde. De nya började gälla i förrgår( tror jag? )

Jag har under HELA pandemin följe restriktioner och lagar. Jag har rest när jag FÅR resa. Jag har varit isolerad i MÅNADER med Ludvig mår han var sjuk. In och ut på sjukhus under en period där ser var uppriktig skräck på sjukhuset , där man inte hade fått till rutiner, kunskap eller någon struktur överhuvdtaget. Folk dog på löpande band och jag som mamma var både förtvivlad, chockad och livrädd . Min familj har redan fått sin beskärda del av Corona! ?

Nu tillbaka till aktuell tid. Jonas åkte på gig redan på onsdagen förra veckan, samma dag som jag började känna mig konstig. Ingen feber, hosta eller liknande. Extremt trött ? och konstig.

Vi tänkte att det säkert hänger ihop med att jag är trött efter flytten, omställningen och allt det praktiska. I kombination med min infasning av medicin som fortfarande pågår. Jag lämnar blodprov varje vecka och dosen justeras då och då . Så min trötthet kopplade vi till det. Jag sov sen halva dagen.

På natten bröt det ut, och jag blev sviiiin dålig! ? ( läs tidigare inlägg) . 40+ feber ?, hosta, ont i kroppen på ett sätt jag ALDRIG tidigare haft.

Samtidigt befinner sig jonas på turné ! Tillsammans med fler 90-tals band. Lyckligt ovetande om vad som komma skall. När jonas åkte så hade jag INGA symptom annat än extremt trött. Vilket ofta hänger ihop med min sjukdomsbild, då jag är hjärntrött.

Några dagar efter ber jag min väninna komma förbi med covidtest som hon lämnade utanför dörren …

Jag ringer jonas direkt. Vi båda stelnar till. Jag har då redan varit hemma i ett par dagar, Ludvig likaså…. Jonas kommer hem någon dag senar efter deras turné . Denna gång har dom varit både inrikes och utrikes. Trots hans dubbla vaccination så testas dom innan flyg och gig. Tack och lov ??

När jonas var hemma var det bara att börja ringa runt. Jonas var fortfarande negativ utan symptom. Restriktionerna gällde fortfarande, så ingen gjorde något fel. Jonas kunde åkt även om jag fått symptomen och positivt test innan. Men jag var bara trött när han åkte…. Så hur kunde vi veta?

Tack och lov har dom andra artisterna testat sig och är negativa ??? Jag var SÅ rädd att någon skulle smittats!

Dr Alban ringde på min födelsedag och sjöng för mig. Therese ( Drömhus) har jag pratat med… Mia från Mio-tjejerna har jag också pratat med , så inga sura miner här ? Bara krya-på-dig hälsningar och grattis hälsningar från resten av gänget som Jonas jobbar med .

Föresten. Jonas gör SÅ mycket mer än ni läsare förstår. Därför vill jag skryta lite om min man ❤️ Ovan ser du en grupp Powerwoman som precis skapat ett nytt band , FEMME ???? 90-tals artister som förutom sina egna karriär ska ha ett gemensamt band. ( Läs hela artikeln HÄR ) Detta band har Jonas varit med och skapat, och jobbar tight tillsamman med.

Förutom det så turnerar Jonas med Basic element, skriver musik åt andra…. OCH har startat up en musikskola ?? -HUR stolt tror ni att jag är?! Om ni vill kika in på deras hemsida, titta HÄR . Jonas och hans kompanjon vann upphandlingen hos kommunen och finns nu på många skolor i Täby kommun.

Nu tillbaka till påhoppen emot mig. Jag skrev ”Min familj är vaccinerad” skönt då jag själv inte fått vaccinera mig ännu. ( det tar jag separat strax! ) .

Då började påhoppen gällande L ??‍♀️ ”Är Ludvig den första 10 åringen att vaccinera sig” ”du ljuger, din psyksjuka fitta L är inte vaccinerad” och en sisådär 100 kommentarer som åkt rakt i papperskorgen ! Grova ord som jag inte vill ska figurera här inne. Alla har rätt till en åsikt, men under sunda framföranden.

Nej, Ludvig har naturligtvis inte fått vaccinera sig flera år tidigare än övriga 10-11 åringar! Vi har samma förhållningsregler som alla andra.

Min familj ❤️ innebär ju även mamma, syskon, jonas syskon, jonas föräldrar som idag dessutom fick sin 3:e dos. Är det fel av mig att skriva ”min familj” ? ??‍♀️ Ber om ursäkt om detta missuppfattats på något sätt ??

Empatilösa jävla idiotier rent ut sagt! ?

MEN, inte ger det väl människor rätten att ifrågasätta mig och förolämpa mig på det sätt som som vissa gör bland kommentarerna? Detta i kombination med att jag ligger helt utslagen precis hemkommen från sjukhus ?

Jag ska alltid vara så PK och korrekt här inne. ”stå över” trollen som dyker upp då och då. Svara artigt och korrekt! Idag säger jag -Morrrrr! ?

Jag är inte mer än människa. Jag är helt slut och ligger på golvet och krälar…. Jag har känslor. Jag kan inte göra mer än vad jag gjort! När jag fick Corona sa restriktionerna att om någon i hushållet är bekräftad covid, så får dom andra fortfarande gå till jobb/skola. OM man är vaccinerad OCH utan symptom . Dvs som Jonas då var. Gällande barn upp till 12 år, så är det samma sak, man får gå till skolan/aktiviteter OM man inte har symptom. Som Ludvig inte har haft. Man ska även testa resterande familjemedlemmar med några dagars mellanrum, och vara uppmärksam på eventuella symptom.

Jonas bunkrade upp med hemmatest. Så varje morgon innan skolan tog dom test. Båda två. Negativa gång på gång. Ludvig tyckte inte om när Joans topsade honom i näsan, men han gjorde det ändå ??

Idag kom Ludvigs klasskompis mamma förbi med fler test och en ”special” bulle till Ludvigs ??? Då våra test tagit slut, (igen) . Dessa test sälja i 5-pack på apoteket.

Nu ska vi se, vad är det mer jag fått skit för…. ? Just det! Hunden! ?❤️

Jag skrev och berättade att jag var rädd att min älskad hund Svea kunde bli smittad. Men att läkaren sa, att dom flesta djur inte kan bli smittade eller bära viruset. fladdermössen vet vi alla, dom smittar som satan baserat på kinesernas uttalande. Men min läkare sa till mig att inte hundar/katter kan bli smittade. Hon berättade att man även testas på grisar som har mer likt dna till oss människor än många andra arter/raser . Dom kunde inte heller bära viruset. Jag litade på läkaren, och berättade för er…. Hade ingen aning om hur upprörda vissa skulle bli. Förlåt mig.

Då skrev ni ”skämtar du eller, dumhuvud” . ”Är du blåst eller” osv… sen kom länkarna, om minkar, kossor, och gud vet vad.

Först och främst. Många länkar var ifrån tidigt 2020. Då man i stort sett inte visste någonting om man jämför med den kunskap man har idag, slutet 2021. Sen borde ni som skickar länkar bli MYCKET mer källkritisk! Då flera länkar endast var till konstiga forum som helt saknar substans i artiklarna.

När man lägger ihop alla påhopp, ifrågasättningar osv så blir det inget annat än vuxen mobbning! Vilket INTE är okay!

Kom igen nu…. Här inne vill jag ha en varm, peppande stämning där vi lyfter varandra ??❤️

Vad det gäller min egen uteblivna vaccination så vill jag härmed be alla er som anklagar mig för att jag skulle valt bort den…. Eller ljuger om den…. Sätta er på en kaktus ? och rotera. -Omoget skrivet…. Japp! Men så skönt ibland.

Jag är jätte ledsen att jag inte kunnat vaccinera mig! Det kostar mig mer problem och oro än ni kan fatta! Jag är överkänslig mot vissa ämnen som finns i vaccinet. Jag har i hela mitt liv haft problem med medicin och vaccin. Så det är inget nytt. Men det fick lite större proportioner när det plötsligt blev en pandemi! ? Jag är INTE ensam om detta, och nu har det börjat komma lösningar även för oss som inte kunnat vaccinera oss ännu ??

Det man planerat för mig är att jag skall få läggas in, få vacciner under observation och samtidigt som jag får vaccin , även få antihistamin. Sen får man ligga kvar där inne över dagen så att man ser att det inte kommer någon akutreaktion ?

Även dessa ifrågasätta via kommentarerna. Trots att jag vara är öppen emot er. Jag skulle kunna tiga som muren istället….

Vilka människor är det som har tiden att sitta och skriver såhär…. Jag fattar inte? ??‍♀️

Hmmm….. långt inlägg! ville mest bara dementera några av alla påhopp jag fått ta emot! Jag är extra känslig just nu. Jag är livrädd över att Ludvigs ska bli sådär sjuk igen. Jag själv mår inte bra och ligger i sängen större delen av dagen.

Nu är även Jonas är isolerad och Basic Element är på turné utan honom ( åkte idag) . Detta påverkar andra ytliga saker så som ekonomi, jobb, och inplanerade saker.

Jag har köpte mig en ny bil för ett tag sedan. Till My- från My. Som jag skulle fått hämta ut i veckan. Säljaren jagade mig, utan framgång. Tills jag kom på det och snabbt mailade honom om min situatio? Han lovade att bilen är min och står inslagen som ett paket till mig ??

? Gällande covid i övrigt. Mer än Hälften av alla som är inlagda är dubbelvaccinerade . Men man blir mindre sjuk OM man blir sjuk.

? Flera av våra vänner har covid, dom är dubbelvaccinerade. Därför viktigt att ta nr3

?Som vaccinerad KAN du fortfarande både smitta och bli smittad . Men du blir oftast lindrigare sjuk. Tänk på att fortsätta använda sunt förnuft, hålla avstånd i den mån det går. Tvätta/sprita händerna m.m

? Som vaccinerad har du starkast skydd i början, sedan avtar det successivt. Därav fler doser.

Just nu smittar det som aldrig förr på skolorna runtomkring. Jag tänker inte nämna skolors namn nu. Men det är i sthlms regionen, både innanför och utanför tullarna. En klass fick alla testas samtidigt. Mer än hälften var positiva. I en annan klass var man 24 elever 18 st var positiva. Lärare blir sjuka på löpande band….

Så just nu är det alltså extremt här uppe igen. jag personligen fokuserar på att hålla oss flytande här hemma ??❤️

Tål att upprepas. Jag hoppas att så många som möjligt av er där ute använder sunt förnuft och är lite extra försiktiga och rädda om er ❤️

PS: Ni som inte ska ta åt er av mina morrningar, kaktusar och bajs-emoji ?. Gör inte det…. Se skriver med glimten i ögat … en irriterad/orolig febrig covid-smittad My måste också få morra ibland !

104 Komentarer

 1. Jag tycker du ska ta bort och spärra dessa fula kommentarer bara. När du svarar på dem så taggar det bara dom att skriva mer elaka saker. Krya på er snart era stackare. Själv har jag och alla i min familj klarat oss från corona, tack och lov.
  Kramar till er !!

 2. Grattis ?Skönt att du fick en fin födelsedag ändå. Förstår att du behövde få ur dig. Ärligt talat fattar jag inte hur ni (offentliga människor) orkar att ta emot dessa åsikter och galla… Verkar hemskt jobbigt. Covid suger. Själv har jag klarat mig än så länge men bara att se hur människor och samhället förändrats är skrämmande. Om vi kunde vara lite ödmjukare mot varandra..

 3. Jomen exakt. Jag är dubbelvaccinerad och har ett positivt svar i min journal idag. Men skillnaden är att än så länge är jag inte särskilt sjuk. Jag är piggare än vad min son var när var positiv fåör han bara hann med en spruta och blev sjuk veckan efter. Så vaccinet gör skillnad! Snälla sprid ordet därute!!!

 4. Bara morra på My. Jag är i samma sits, men måste också läggas in om jag ska ta den eftersom jag är allergisk mot så många mediciner. Så jag håller mig så isolerad det går och hoppas på en jäkla stor portion tur. Krama Ludvig från mig och ta en du också ? ?

 5. Vill bara skicka en krya på hälsning till er!Håller med din son att nu kan ni verkligen krama o gosa extra mycket!Ni har gjort allt riktigt i denna situationen och de som skickar skit till dig/er har säkerligen ett tråkigt liv!Vill också tala om att jag saknar Myś blommor i massor då man alltid åkte dit då man behövde blommor och där blev man alltid bra bemött!Ta hand om er?

  • Karin
   Det var det jävla dummaste jag nånsin hört att ingen är allergisk mot vaccinet.
   Det finns flera beståndsdelar i vaccinet folk kan reagera på och därför får de inte vaccineras av medicinska skäl.
   Egentligen tror jag din kommentar är ren provokation så egentligen borde man inte svara ens.
   Men håller med My, sätt dig på kaktusen och snurra några varv du

  • Jag är Ovetande allergisk ! Jag svimmade vid första dosen och får inte ta den andra än. Framtiden blir jag också inlagd och under observation. Så hur kan du skriva att ” ingen ” är allergisk ? Ang regler vad som gäller eller inte har faktiskt My rätt i. Läs på själv hur svårt kan det vara ? Man gör det som är tillåtet även om det är provocerande för enskild individ ! Krya på er i massor ❤️ // Från en som haft covid ( vart som dig My ) , halft vaccinerad och nu riskgrupp för att jag är gravid och ha en underliggande sjukdom. Sa jag att jag också ha snoriga småbarn ( ? varning och triggar på många plan ) Jobbat hemma sedan 2 år och är aldrig på stan . Tränar på lunchen och trivs så jäkla bra med livet ❤️ Aldrig mått såhär bra. Varför jag slipper idiotier och människor överlag som du som tro mer än vad faktiskt vet !

  • Jag är oxå allergisk mot vaccinet. Jag tog dos 1 och blev svårt sjuk med kronisk nässelutslag i över 5 månader samt att hela armen svullna upp. Jag får ej ta fler sprutor. Så visst kan man vara allergisk!

 6. Bry dej inte om dom, dom är bara avundsjuka och det visar sig på många hemska sätt, hemskt att vissa bara verkar gå in på olika bloggar och vara elaka? krya på dej/ er , kära My, jag håller på dej?

 7. My ? Du får morra hur mycket du vill ? Men jag råder dig å skita i dumskallarna, å spara din energi till det som är viktigt dig själv å Ludvig ? Så otroligt trist att Ludvig fått corona igen, håller tummar, tår å tassar att det blir lindrigt den här gången ? Krya på er, vila ? Kramar från Boden ❤❤❤

 8. Förstår ärligt talat mig inte på vuxna människor som håller på och ska bråka om allt hela tiden. Och att sedan kasta skit på någon som redan ligger är bara för jäkla lågt ?
  Hoppas verkligen inte L blir lika dålig som sist, förstår din rädsla mkt väl. Och håller alla tummar o tår att ni är på fötter innan helgen är slut.
  Ta hand om er massor och massa Styrkekramar till er alla ❤❤❤

 9. Jag förstår din ilska men eftersom jag och mina kollegor jobbar dygnet runt med covid sjuka och inte får ledigt under julen pga att många träffas trots att de känner sig sjuka ser vi också rött, vi orkar snart inte mer, 2 år sedan sista ledigheten….

  • Det kan jag förstå❤️
   Men inte ser du rött år mig? Som inte har gjort någonting….. än drabbats dubbel upp.
   Visst ser du rött åt de som INTE respekterar situationen och inte följer restriktionerna….
   För det gör jag ?
   Fortsätt kämpa , hoppas för allas skull att detta kan få ett stopp så snart som möjligt❤️??

   • Du har inte följt restriktioner helt då du som ovaccinerad träffar andra utan munskydd ex i samband med din flytt och sonen och sambon har inte isolerat sig när du smittades. Du besökte sjukvården och det är precis det som gör att vår ledighet nu dras in.

    • Det var inga restriktionerna under min flytt som sa att jag skulle ha munskydd. Falskt påstående.
     Restriktionerna sa inte att varken sambo eller barn skulle isolera sig när jag blev sjuk.
     Båda utan symptom och testades negativt, därefter får dom båda gå till skola/arbete. På eget initiativ har dom testas sig vare dag innan skolan…
     Däremot en dryg vecka senare ändrades restriktionerna.
     Därefter har dom isolerat sig….
     Om du har klagomål kring detta så får du vända dig direkt till FHM & den lite smått röriga regeringen.
     För jag som mamma, medmänniska och bloggare kan då inte ta ansvar för restriktionerna eller hur/när dom ändras.
     Vilket jag förutsätter att du förstår.
     Jag besökte sjukvården för att 1177 ville skicka en ambulans.
     Min sambo körde och jag kom direkt in till en isolerad del, då dom visste att jag skulle komma.
     Hur smidigt som helst, riskerade inte att smitta någon och personalen var beredd. Jag blev vänligt bemött och fick fantastisk bra hjälp??
     Läkaren sa att jag precis kom in i tid, och att jag gjorde helt rätt.
     Jag var i behov av hjälp, och var ( är fortfarande) sjukare än jag någonsin varit. och du Monica menar att jag drar in din ledighet? ??‍♀️
     Jobbar du på covid avdelningen på Danderyd? Och skulle varit ledigt preciiiis när jag blev inlagd?
     Phu, vilken tur att du inte fick ta hand om mig. Då hade jag blivit rädd och larmat polisen direkt.
     Summering.
     Jag låg inlagd, och ska behöva be om ursäkt för det? För låg syresättning och alla möjliga konstiga värden…. ?
     Ja du Monica, jag vet inte vad du har utsatts för , för att bli såhär.
     Men jag hoppas att du ska få må bättre ??❤️
     Och OM du tar emot patienter och verkligen jobbar inom vården som du påstår.
     Då hoppas jag verkligen att du har en annan inställning, och beter dig professionellt när du tar hand om patienter?

 10. Reglerna stämmer inte med vad du säger. Är i samma situation med covid hemma. Alla måste vara i karantän i 7 dagar oavsett om man är vaccinerad eller ej, barn som vuxen! Enligt smittspårning gör man test på de som ingår i hushållet den 5-7 dagen på vårdcentral. Hemtester gäller inte, är inte tillförlitliga även om de nu kan visa positivt. Till familj räknas hushållet och inte boende på annan adress. Men har någon träffat en inom 48 timmar innan ska de också testas.
  Har djupdykt i dessa regler då jag jobbar på skola och det är stor spridning bland barnen där. Så har Ludvig och jonas inte hållit sig hemma sedan ditt positiva test har de brutit mot smittskyddlagen – som du borde fyllt i och även dem. Just regeln om fullvaccinerades karantän ändras i onsdags 15.30 men innan dess gällde det för alla ovaccinerade från 6 år och därmed Lilleman..

  • Jag blev ju sjuk en vecka innan din mupp! ???‍♀️
   Ta du ett varv till i din djupdykning … du är ju så långt ute och cyklar att jag blir mörkrädd !
   Du ska för faaaaan inte till vårdcentralen om du är misstänkt smittad!
   Snabbtesten fungerar alldeles utmärkt. Jag tog 4 , samma resultat. Blev ju även bekräftat på sjukhuset där covids-läkaren sa att dom är tillförlitliga. Men att problemet är om användaren inte går lika högt upp i näsan….. Så testen är tillförlitliga, men användaren opålitlig.
   -Så nu har du lärt dig något nytt!? Mer info kommer nedan…
   Jag tycker det är märkligt att du som sitter med dina djupdykningar och googlar har mer kunskap kring ämnet en covids-läkare, 1177 och FHM. -Är inte det liiite märkligt ändå? ?
   För visst jobbade du i en skola?
   Som drabbad har jag mer insikt än vad du som sitter och hittar har. Du har inte legat inlagt, du har inte fått prata med specialister Du hittar bara på det ena dummare än det andra ( ??‍♀️?)
   Jag skrev FAMILJ enligt, vad vi är…. Dvs FAMILJ. Det finns ingen pandemi i världen som kan få mig att sluta kalla min familj för just familj. -Problem med det?
   Jag skrev att jag är tacksam över att min familj är vaccinerade. ( då jag själv inte fått ta det ännu! ) Du snackar om adresser och dumheter…
   Smittskyddsreglerna borde DU få hjälp att tyda.
   Förklara för din chef hur långt utanför du är i dina hitte-på historier! Så ska föräldrarna kunna känna sig trygga över att DU som jobbar i skola ska ha fullständig koll på det du på mötet skriver/påstår! ??‍♀️
   Vi har haft hjälp av läkare när jag låg inlagd att smittskydds spåra. Vi är dessutom nästan 100% säkra på vart jag smittades då andra barn är positiva som jag träffat. Vilket på något sätt känns skönt. Alla andra vi träffat har fått ta del av information och testat sig.
   Nu jobbar jag hemifrån, vi får maten hemskickad och får tillfälligt med mitt mående så träffar jag inte särkilt många. Så vi till skillnad mot många andra har levt mer isolerat än tex DU har gjort. Just saying…..
   Ta ett varv på kaktusen … ?

   • Hjälp säger jag bara! Du är är inte bara dyslektisk och kan uppenbarligen inte läsa heller. Allt står TYDLIGT på 1177 och finns för alla att läsa. Där står också att hemtester inte är godkända. Tester bokas via vårdcentral men görs på en speciell mottagning – men inte ens det fattar du då du uppenbarligen inte gjort ett normalt test! Japp jobbar i skola och då måste man vara insatt för att förmedla rätt info till vårdnadshavare vid smittspårning som faller på skolan. Men tyvärr hjälper inte det när det finns människor som du som ägnar sig åt egna gissningar och regler.. Hjälp va otrevlig du är dessutom! Hoppas det beror på feberyra för du beter dig riktigt illa!

     • Wow…. Var det det bästa du kunde komma med?
      Fakta och ord tog helt enkelt slut… ??
      Rotera Malin…. Rotera ?

    • Kommentarerna tog slut men inte åsikterna.
     Går direkt till Måbra istället. Kopierat och skickat! Du kallar mig mupp, dum i huvudet och jag ska rotera på en kaktus…

     • Precis så…. Även min gräns är nådd.
      Glöm inte, när jag klickar på ditt IP nr så kommer alla dina tidigare kommenterar fram. Oavsett Mail/användarnamn du kallt dig. Allt kommer fram ?
      Må bra ansvarar inte för mina handlingar. Det gör jag. Dom hänvisar dig tillbaka till mig.
      Dock så kommer du inte att kunna kommentera mer. Då ditt IP blir blockerat…
      Jag kan kalla sig dum i huvudet igen, och igen. För jag tycker att du uppriktigt är helt dum i huvudet ???‍♀️ Du är elak, du lägger ord i min mun. Du sprider dålig stämning för mina andra läsare. Du hittar på saker och påstår att jag sagt/skrivit saker som jag inte gjort. Du kallar mig narcissist …. Osv.
      Du är en mupp, det står jag för.
      Vad menar jag med just mupp. Jag menar precis det jag skriver. Att du är en elak, obehaglig, lögnare som sprider osanningar och påstår att det är mina ord.
      Mina åsikter gällande dig grundar sig i ditt beteende emot mig.
      Hur du gång på gång ger dig på mig. Helt utan anledning.
      Jag har svarat artigt, och ändå fortsätter du.
      Idag fick jag nog.
      Ska erkänna att det är befriande att inte ligga ner och ta emot den skit, som du och x-antal andra ger mig. Det räcker nu! ??‍♀️
      Behåll dina åsikter för dig själv! Logga ut från mina kanaler, lämna mig ifred och fundera på vad det egentligen är du håller på med ?
      Inte friskt…. Sök professionell hjälp och sluta vara en stalker ??
      Det finns hopp! Även för dig ❤️

    • Fast där har du fel Malin. De allra flesta gör sitt test hemma påsmuget själv. Man hämtar och lämnar in sitt test på vårdcentralen via ett friskt ombud. Där jag bor finns det även lådor utanför med test att hämta i och sen lämna det i och det kan man göra även om man har symtom. Man behöver inte ens boka en tid.

 11. Sonen kom hem efter en dag i skolan. Han kände sig sliten (inte konstigt med mycket träningar, prov,läxor samt växande tonåring) mer var det inte just då. Några timmar senare var han mer än sliten, han var sjuk! Snabbtest bekräftade vad vi befarade och vi bokade tid för pcr-test dagen efter.
  Jag(och maken) mådde fortfarande bra och precis som du skriver så skulle vi enligt alla rekommendationer gå och jobba då vi båda är fullvaccinerade. Som tur var kunde jag arbeta hemma (studiedag)….. helgen gick inga symtom. Måndagen kom och inte heller där på morgonen kände jag något och nu kunde jag inte arbeta hemma utan det enda jag kunde göra var att ta ett snabbtest för att vara säker…. Snabbtest visade dock positivt så som tur var befann jag mig aldrig på jobbet under min smittbara period, det hade varit förödande och jag kunde ha smittat både kollegor och elever (omedvetet) . Jag är glad över att restriktionerna har ändrats och att man nu ska vara hemma om någon i familjen är covidpositiv.
  Hoppas ni kryar på er snabbt och att det inte blir segdraget för L!

 12. Först och främst ett stort grattis, sen till alla vuxen mobbare måtte ni inga barn ha,sen en fråga my är ni lika sjuka nu andra gången?är själv livrädd att få igen är dubbel vaccinerad men sed dåliga lungor efter att haft covid då jag jobbar I butik och är utsatt
  Krya på er

 13. Om du läser vad du skrev så var det att familjen var vaccinerad så varken sonen eller sambon är smittade. Du skulle nog ha skrivit att familjen förutom sonen. Särskilt när du drog slutsatsen att de därmed inte var smittade. Sonen träffar väl oftare folk som inte är familj så att familjens vaccin skulle skydda honom verkar ologiskt. Sedan tror jag de flesta har reagerat att du som ovaccinerad har rest utomlands och levt rätt ”öppet”. Många vaccinerade har inte rest utomlands och inte heller träffat så mycket folk eller varit ute så mkt. Jag tar inte ställning men tror att det i kombination med att du ska ha skrivit ngt om att du inte förstår folk som trängs osv gör att de reagerar. Kämpigt med Corona igen, hur länge hade ni antikroppar efter första gången?

  • Varken sambon eller Ludvig var smittade vid tillfället jag skrev.
   Varför skulle jag skriva att Ludvig inte var vaccinerad? Det tar jag för givet att man vet om man läser min blogg… då han är 10 år gammal.
   Tester har sedan tagits dagligen på uppmaning av läkare.
   Antikroppar försvinner efter ett par månader. Samma sak med motståndet av vaccinet. Det avtar successivt.
   Jag har rest, i jobb ( till skillnad mot majoriteten ) . Jag följde regler och restriktioner.
   Jag som ovaccinerade har inte valt det. Jag är ett ju för bövelen ett offer för att inte fått ta del av det ännu….
   Fattar ni hur det känns? ? Jag som dessutom ligger i riskgrupp…

 14. Men My du skrev ju att din son o Jonas är vaccinerade. Hur ska vi tolka det? Sen behöver du ju inte ha så aggressiv text. Men skönt att du är piggare och orkar med bloggen.

  • Jag har INTE skrivit att jonas & Ludvig är vaccinerade ??‍♀️ Läs igen och fråga dig själv hur fan du tolkat det?
   För det är PRECIS så NI för… lägger in era egna jävla tolkningar och vänder ser sedan emot mig ??‍♀️? – Varför??
   Ta du ett varv på kaktusen ?
   Majoriteten av dom som läser min blogg vet att Ludvig är 10år, och får alltså inte vaccinera sig!
   Det du tycker är aggressivt är ingenting emot det ni förtjänar ?
   Jag orkar med ett gäng av kommentarerna sen åker resterande i papperskorgen och jag loggar ut ett dygn eller två. Precis som under senaste 10 dagarna…..

 15. Ååå krya på er ???
  Ta inte åt dig, finns så många rötägg bakom skärmarna så man blir mörkrädd…
  Du är en helt underbar människa och mamma ?
  Tvivla aldrig på det

 16. Krya på er!! Tips till er är att slippa köpa test själv. Här i Stockholm är det bara att beställa på 1177 så körs det hem o hämtas upp ett test av en taxi chaufför. Supersmidigt

  • Verkligen Supersmidigt varje dag?
   Inte alls slöseri med resurser …. ??‍♀️
   Snabbtesten är tillförlitliga enligt sjukvården och FHM. Men användaren är opålitligt som ibland inte går tillräckligt högt upp i näsan…
   Att låta taxibilar anlända varje morgon känns långsökt för dom i familjen som behöver testa sig dagligen…
   Tack för omtanken ??❤️

 17. Kära My vet knappt vad jag ska skriva blir ledsen för din skull. Alla dessa påhopp när du är sjuk, men strunt i dom du vet ju själv hur du levt och det är klart att du ska räkna dina närmaste som familj. Stora krya på kramar till er bägge.❤️

 18. Det som blev otydligt var att det kunde tolkas som att Ludvig inte kunde vara sjuk för familjen var vaccinerad. Han träffar ju mer folk utanför familjen så det blev inte logiskt. Även om du har följt rekommendationerna så verkar många tycka att du har levt mer ”öppet” än många vaccinerade. Det är vad folk har reagerat på. Du är väl ändå medveten om att majoriteten av oss som är vaccinerade har medvetet t ex valt bort utlandsresor. När antikropparna försvinner verkar vara väldigt olika. Eftersom ni är rätt ovanliga att få Covid två gånger undrade jag hur länge just nu hade antikroppar.

  • Du pratat för fler än dig själv?
   ”Vi harvar bort” .
   Jag skiter i vad ”folk” tycker. Jag har inte levt mer öppet än någon annan. Snarare tvärt om.
   Utomlands bodde jag på ett berg, långt utanför sivilisation , affärer och annat. Men ser ska jag inte ens behöva förklara ??‍♀️
   Antikroppar förhinder efter ett par månader. Kan inte svara på exakt när våra försvann . Ena månaden hade vi. Nästa pcr tet hade vi inte.
   När man reser har man fått testa sig både innan och på hemresa. Detta är beslut taget av Sveriges regering och FHM.
   Så innan ni stenar mig , som jobbat hemifrån i snart 2 år, ( förutom dom resor jag gjort) . Totalt suttit isolerad i drygt 4 månader.
   Så kan jag med gott samvete säga att vi ligger i framkant med hur man bör sköta sig.
   Övriga klagomål hänvisar jag till FHM’

 19. Skönt att du ryter ifrån My , det är bara sunt att göra det och du ska absolut inte ta en massa skit och påhopp.
  Hoppas din födelsedag blev lite mysig iaf , trots sjukdom och elände.
  Kram från mig , och jag önskar att du slipper fler dryga och elaka kommentarer ❤

 20. Kära My!
  Är folk helt pantade i huvet!!! Du skriver väl inte sånt om du inte menar det. informationen har du fått av läkare på sjukhuset. Fattar inte en del det. Det är hemskt att du ska behöva förklara allt igen.
  Bry dig inte om det om du kan. Försök lägga krafterna på att bli frisk.
  Kram till dig och Ludvig.

 21. Alltså hur kan folk va så elaka mot en som redan är sjuk? Har man inget snällt att säga ska man vara tyst!!!!!!!
  Finaste My, krya nu på dig och familjen! Kraaaam ???

 22. Hej! Snälla svara hur man går tillväga med att bli inlagd när man ska ta vaccinet. Är i samma situation som du. Och vet du radera allt skit du får. Det är inte värt att svara på sånt. Skriv gärna till min mail. Orkar inte se skiten de skriver till dig. Love från Tina

  • Du måste prata med din husläkare. Gå igenom din journal sedan tidigare och sedan kika på olika allternativ som finns för just dig…
   Lycka till ❤️

 23. Nej ingen mobbing är okej men tyvärr så kommer det alltid finnas mobbare. Hur dessa människor är funtade är en gåta.
  Har på nära håll sett vad mobbing kan göra med en människa och det gör mig fly förbannad och ledsen.
  När man går in på någons sida bara för att trycka ner och mobba ja då kan man verkligen undra.
  My håll huvudet högt och försök ignorera dessa typer även om det är svårt.
  Hoppas ni tillfrisknar snart och all lycka till dig och din familj.
  Anita

 24. Starka fina du! Nu måste du få ork och lugn till dig och familjen. Få bli frisk. All stöttning till dig! Och önskar att alla som e dumma skulle sluta. Världen skulle bli så mkt vackrare utan elakheter. Kram och krya!

 25. Åh, jag hoppas ni blir friska snart och att Ludvig inte blir så sjuk den här gången……
  Bra att säga ifrån. Kan man inte blocka dom som bara skriver skit på din blogg?…..

  • ??❤️ Nja…. Ja och nej . Svårt när jag ligger under en portal :/ Inte den tightasts kommunikationen gällande just det tekniska.
   Men jag kan stänga ner kommentarerna helt…

 26. När du skriver: Vilka människor är det som har tiden att sitta och skriver sådär? Arbetslösa? Ensamma? Långtidsjukskrivna? Covid-sjuka? Pensionärer? Mamma-lediga?
  Att negativt kategorisera alla dessa är väldigt nedlåtande och taskigt ?

  • Berätta vilka som har tiden att stalka mig? Jag är nyfiken och tog fram ett gäng exempel….
   Har du svarat? , varsågod att dela med dig

   • Ja svaret är troligen enligt mig väldigt individuellt vilka som har tid att skriva skit på nätet. Sociala medier tar alla sig tid för om man ska generalisera.. tyvärr går det alldeles för fort o lätt att skriva en kommentar.. Kanske vore bank id en bra sak när man skriver för att mota bort troll kommentarer. Inte ok att skriva så till dig. Tyvärr triggas du igång och låter onödigt otrevlig mot allt och alla. Jag är en trogen läsare men detta börjar bli för trist faktiskt. Finns andra bloggar läsa som ger energi och tycker du ska tänka samma om kommentarerna. Lyft de positiva kommentarer och blocka / strunta i trollen.

 27. Självklart har folk inte rätt att hoppa på vare sig dig eller din familj. Men jag kan samtidigt förstå att folk blir provocerade. Du är ökänd för att fläka ut din son och för att ljuga och överdriva om exakt allt. Det blir lite vargen kommer… dina lögner är överbevisade. Bara att du sökte till ensam mamma en gång i tiden visar var dina värderingar ligger. Alltså viktigare att vara ”känd” än att vara en bra mamma.

  • Ännu en idiot som har noll substans i det du skriver. Noll insikt i det du skriver…
   Jag sökte inte till EMS, jag blev headhuntad till programmet.
   Jag hade inte sett på tv på flera år, och cg trodde det var ett skämt ….
   Tacksam för det. Vänner, erfarenheter och allt galet jag fått vara med om… bloggen, sociala medierna. Dryga miljonen ex moms per år. För att såna nötter som du ska sitta här inne och spy galla över mig ?
   Man tackar…. ?? Klicka vidare du…. Så har jag snart min lägenhet i Marbella också ?
   Vet du. Nu är ca 3-5 % . Resterande av mina läsare är fantastiska. Inspireras, stöttar, kommunicerar….. och tack vare blogg/sociala så kan jag göra mina träningsresor/event osv.
   Jag lever mitt drömliv ❤️?? Vilket jag är ödmjukt tacksam inför ….. även om jag med glimten i ögat påpekar att du bidrar till mitt spelande för kommande Marabella lägenhet.
   Men som sagt, jag lever mitt drömliv….. Kan du säga detsamma? Jag misstänker att så inte är fallet. Då din missunnsamhet, avundsjuka och bitterhet slår igenom ordentligt….
   Ta hand om dig?? Köp dig ett storpack pepparkakor att börja knapra på.

    • Nej…. Min kusins , kusin jobbade som castare. Hon såg mig på FB och runde våran gemensamma kusin för att fråga vem jag var, om jag var singel osv…
     Detta har hon berättar i intervjuer från produktionens sida…
     Varför skulle jag annars säga det? ? Det är ändå lite roande att jag alltid ska behöva förklara och utveckla allting runtomkring mig…..
     Har du svårt att läsa det det skriver? Kanske någon närstående som kan hjälpa dig att förstå ? ?

 28. Alltså, jag fattar inte hur folk kan se sig själv i ögonen… att fortsätta att ”slå” på en som ligger ner, det är vidrigt. Fokusera på er själva istället. All kraft till dig My, krya på dig & sonen – snart är ni back on track & 2022 kommer bli ditt år! Kram

 29. Hej my
  Tråkigt att ni åkt på Covid igen era stackare?❤️Jag tycker du ska stänga ner kommentarsfältet ett tag så dom där idioterna får abstinens av att inte kunna mobba folk ett tag?Se det inte som att då vinner dom…. Utan tänk vilket tråkigt liv dom får av att inte kunna mobba dig som psykopat dom är??
  Skriv till oss som uppskattar det å stäng ute psykopaterna????
  Krya er nu
  Kram från regnigt Kalmar❤️

 30. Stor kram och hoppas verkligen att det är den lindrigare varianten för L han har fått vara med om så mycket. Ta hand om er och fokus på allt som är bra ❤️ Coronatyckare finns det så många…. Alla vet bäst….

 31. Tror många s k drev kommer från elaka skvallerbloggar. Dags ni influencer går ihop och protesterar. Hade jag en blogg skulle jag inte ta upp detta till läsarna. Jag mår dåligt av det och tycker du ska anmäla allvarliga kräkningar. Dom som skriver gillar nog att du blir arg dvs dom är inte som man ska vara. Blocka dräggen och nonchalera.

 32. Ta bort kommentarsfältet på prov t.ex året ut. Vi som tycker om dig förstår ju det och vill dig och din familj allt gott!
  Varm kram till dig och Ludvig!

 33. Hej My,
  Tråkigt att höra att ni har blivit sjuka. Du väljer att ge en detaljerad bild av både er vardag och även att ni har smittats, vilket du egentligen inte behöver göra för läsarnas skull. Tänker mest att man inte har den energin när man mår som ni nu mår.. däremot finns det alltid någon som nappar på alla dessa detaljer, min fråga är: varför väljer du att spendera din energi på att försvara och förklara dig? Tror inte dessa människor har tillräckligt med kapacitet för att begripa det du försöker svara på, spara på dina krafter och krya på er nu! ?
  mvh, Suzy

  • Tänkte precis skriva nåt liknande själv men hade inte lika bra formuleringar så hakar på denna kommentar! Tänkte som sagt just på det att det är många andra influencers och bloggar som blivt sjuka i Covid och som antingen inte skrivit ut det förrän efteråt eller bara nämnt det och sen stängt kommentarerna och sen inte mer med det. Kanske är det bättre sätt att hantera detta på – alla är så stingsliga nuför tiden och i synnerhet under covid och alla som dessutom är avundsjuka.

 34. Jag tycker såhär… folk få göra precis vad de vill. Vill ni ta vaccinet så ta det vill ni inte ta det så är det ok också.
  Däremot är det aldrig ok att döma någon för vad de väljer. Ni har ingen aning om vad som ligger bakom en persons beslut.
  Att döma någon annan för vad de är ovaccinerad eller inte säger mer om er än om den andra.
  Om folk inte slutar att hata andra människor så kommer det i längden få betydligt allvarliga konsekvenser än vad den här ”pandemi” har fått.

 35. Ojoj så mycket elaka människor som ger sig på Dig när Du redan har mer än nog! Jag kastar ut en extra livboj så du klarar dig!
  Inte ens expertisen vet hur man skyddar sig bäst så vi ”vanliga” har ingen anledning att tro att vi klarar oss ifrån smittan men vi överlever!
  Önskar att ”hela havet stormar” lugnar sig och att friskheten vinner!
  Kram på Dig!
  tant H

 36. Tycker verkligen synd om dig My som känner att du måste förklara dig och redogöra för hur du har agerat. Du verkar ha gjort allt för att göra rätt – var nöjd med det! Ingen annan här behöver veta om du är vaccinerad eller inte. Det är ingen information du behöver dela med dig av, så varför inte strunta i att förklara dig? Här finns uppenbarligen gott om högutbildade medicinska experter i behov av sysselsättning (konstigt, då de borde ha fullt upp på jobbet just nu?) som bara väntar på att sätta tänderna i dina argument. Sluta mata dem! Du vet hur det ligger till, och det räcker gott. Kram

 37. Heja dig My, på dom bara!!! Väldigt bra skrivet, jag skulle själv skriva likadant om jag var i din situation.
  Själv gör jag allt jag kan för att skydda mig och familjen då jag har noll immunförsvar pga stark medicinering då jag blev njurtransplanterad I september. Barnen går till skolan och sina träningar och mannen jobbar. Själv får jag inte träffa någon utöver familjen, så jag besöker bara sjukhuset och mataffären (munskydd på) en gång i veckan. Börjar bli smått knäpp av det dock då jag jobbade hemifrån i 1,5 år innan operationen ?.
  Ta hand om er, krya på er och strunta i alla som vet bäst!

 38. Alla med symtom ska ta ett PCR-test via 1177.se då snabbtesterna inte är helt tillförlitliga. Gäller i Alla regioner. De kan alltså visa ett falskt negativt svar.
  Om du
  tagit ett snabbtest som visar positivt så ska du ändå ta ett PCR-test så att resultatet kommer in i din journal och att smittspårning kan påbörjas. Du kan inte få ett tillfrisknandebevis om testet inte är taget via Regionen.

  • Hej sjuksköterskan ??
   5 dubbla tester har gjorts….
   Hemma och på sjukhus.
   Läkaren påpekade dock att snabbtesterna också fungerar bra.
   Mina resultat finns i min journal då jag legat inlagd på sjukhus. Vilket du som sjuksköterska vet, antar jag? ??‍♀️

   • Stänga av kommentarsfältet?
    Nu måste jag få fråga, det är väl i princip stängt, eller är det bara mina kommentarer som granskas?
    Om du granskar kommentarerna behöver du ju inte ta med skiten?
    Låt dem stå oemotsagda istället så tröttnar de snart! Gjut inte olja på elden liksom…
    Hoppas ni mår bättre.

   • Kanske bättre att stänga ner bloggen ett tag så du slipper hålla koll på alla lögner du hittar på samt försvara lögnerna när det kommer frågor och mothugg.

    • Ur ena perspektivet , Så råkar bloggen försörja mig och betala mina räkningar…
     Ur andra perspektivet så tycker jag att det vore väldigt synd. Då 99% uppskattar min blogg ???
     Ur tredje perspektivet så tycker jag om att blogga ☺️
     Ha en dina dag…. Nissan ☀️

 39. Krya på dig!
  Sonen och jag testade positivt på hemmatest i dag, mannen och dottern negativt.
  Nu blir det karantän resten av veckan.
  Jag, mannen och dottern är dubbelvaccinerade, sonen är under 12 år så därför ej vaccinerad (än)

 40. Vilka jävla stolpskott det finns!! Att folk ORKAR bry sig om så mycket som inte ens angår dom??
  Hoppas att du snart blir bättre ? Kämpa på och passa på att kramas som Ludvig sa?
  När du blir bättre får ni krypa upp i soffan och se på någon film eller serie?
  Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...