Kreativ dag med mys-lunch!

Idag har jag haft en kreativ dag.

Började dagen med att kriga mig rusningstrafiken in till kontoret för Online Coachning.

Vi jobbar ständigt på att utveckla tekniken. Uppdatera med ännu flera, hälsosam , goda recept ? Vi pratar om utveckling, kampanjer, tävlingar och annat som vi kan hitta på….

Innan jag skulle åka hem till Täby igen så mötte jag upp Milla & Ralph ❤️

Vi satte oss på Nonsolo som ligger på min favorit gata, Rörstrandsgatan ☺️

Såååå mysigt att sitta på uteserveringen trots regnet ☔️ Tända ljus, värmare och nästan samma temperatur ute som inne….

I helgen när jag flyttat in så kanske Milla & Raffe också kommer hem till oss och hjälper till att packa upp ☺️ Då får äntligen Svea busa med Raffe ?❤️

Online coachningen

Varför Onlinecoachning ? Online coachning , handlar kort om att utvecklas mot dina mål. Vi kommer fokusera på både kost och träning. Ingenting är generellt, utan varje moment och del i programmeringen är skräddarsydda för just dig. Vi kommer att bryta ovanor, och skapa hållbara vanor.

Att låta sig coachas är att investera i sin egen utveckling. Den som går in i en coachingrelation får hjälp och stöttning i att tydliggöra sina egna mål, att ta reda på vilka resurser man har för att nå målen och vad man behöver utveckla för att nå målen???

Långsiktighet är A & O Många känner igen sig i att man ”testat allt” men ändå inte lyckats. Alltifrån olika dieter, LCHF, VV, 5.2, pulver, och värst av allt, alla möjliga Quick-fix med pulver och svält metoder. ( =så dumt ? ?) .

Det brukar resultera i att man går ner ganska snabbt i vikt. Man är ofta hungrig och många upplever att man tappar energi, och blir ganska matt/orkeslös. Sen går man tyvärr oftast upp allt man lyckats gå ner….. OCH lite till! ?‍♀️

En annan vanlig metod är att man går ”all in”, tränar 5dag /veckan. Äter minimalt och tar bort alla kolhydrater. Det som ofta händer är att man efter en tid går ”all out” och faller tillbaka in i gamla vanor, eller snarare ovanor. Tyvärr går man även genom denna metoden ofta upp det man har gått ner…… OCH LITE TILL! ?‍♀️

Problemet med dessa kortsiktig lösning är många. Framförallt denna jojo-effekt som innebär slitage för hälsan. Man blir besviken på sig själv, tappar självförtroende och motivationen försvinner. Man ger upp och hamnar i en riktigt ond cirkel.

Målsättning från min sida, till dig som anlitar mig som coach.

När man väljer att anlita mig som coach så kan man lita på att jag finns där för dig! ???

Målet är att jag vill öppna upp dörren till en hälsosam livsstil. En HÅLLBAR livsstil där du inte bara når sin målvikt. Utan där du bibehåller den även när tiden med mig är slut…

Jag vill att du får en sund relation till kosten. Skippar totalförbud, och istället hittat en balans.

Gå ner i vikt samtidigt som du äter gott och Mår bra ! ?????????

Man kan gå ner i vikt och ändå äta god mat? titta på min lunch som jag åt idag , en god lasagne med parmesan på…. Trots det…. kommer vågen ändå visa – 0.5-1kg för mig denna veckan?

Anledningen är enkel. Jag vet hur många kalorier jag kan ligga på för att ligga på ett kaloriunderskott. Jag vet hur kroppen maximerar förbränningen och mår som bäst genom en bra macrosplit som passar just mig. (Kortfattad förklaring: macro är en fördelning av protein, kolhydrater, fet. )

Mitt kaloriintag och min macro split, har jag räknat ut. Jag har även anpassat det utifrån hur aktiv jag är i min vardag. Min träning. Min målsättning, osv .Vilket såklart är busenkelt för mig som jobbar med det jag gör?

Men majoriteten av mina klienter pratar om kalorier men har noll koll på macro-fördelning. Eller sitt totala kaloriintag ?‍♀️ Då blir det svårt att få till det resultat som man vill ha….

Kunskap för livet

Jag vill att du ska kunna stå på egna ben när du är klar hos mig. Därför kommer jag under resans gång att förse dig med en massa kunskap och verktyg som du kan ta med sig även i framtiden… Alla träningsprogram ( oavsett om det är hemma träning, eller gymträning) ! Du ska vara trygg i din kost, och förstod att visst kan man äta både godis, glass, pizza , vin/alkohol i lagom mängd… IBLAND.

Är du är redo att göra en livsstils förändring?

Känner du igen dig själv i något av kommentarerna från andra klienter? ??:

” Jag känner inte igen mig själv och min kropp”

” Jag trivs inte med mig själv längre ”

” Jag känner mig trött och orkar knappt med att leka med mina barn”

”Jag blir så arg på mig själv över att jag låtit detta gå så långt… nu väger jag 116 kg. Jag är 158 cm lång. ”

”Jag måste ta tag i detta nu. Jag är så mycket värk, känner mig både trött och nedstämd… Är konstant besviken på mig själv och hetsäter på kvällarna”

”Jag vill vara tight, stark och mitt bästa jag när jag fyller 50 år om ett halvår ”

Om du gör det…. Då är det dags att göra någonting åt det ???

Jag har just nu öppnat upp för att kunna ta emot klienter igen…. Gå in och ansök om din plats HÄR

Det du får av mig som onlinecoach är Individuellt:
?Kostschema
?️‍♀️Träningsschema ( Hemma / gym )
?‍♀️Återhämtning/vila
?‍♀️Cardio / vardagsmotion
?App med chattfunktion -kommunicerar när du vill.
❤️Återkopplingar varje vecka & justeringar vid behov
?Rapporteringar med vikt, mått, bild, motivation varje vecka, inkl, justeringar vid behov, där vi ser så din progression går åt rätt håll?

Målet är alltid långsiktighet, livsstilsförändring kräver beslutsamhet och att du har bestämt dig. När du har bestämt dig så kommer vi tillsammans att bryta ”ovanor” och skapa nya hållbara vanor ??
Är du redo att investera i dig själv?

Då är jag redo att ta emot dig, och förse dig med verktyg för att uppnå DIN målsättning där du MÅR som bäst! ???

Nu ska jag sova…. Imorgon börja flytten ?? Natti Natti

2 Komentarer

    • Jodå. Sambo sen flera år. Men det är min lägenhet. Han har sin, som han hyr ut ?‍♀️
      Hans lägenhet… min lägenhet… din bostad ?‍♀️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...