Min nya lägenhet….

Bildrättigheter MOHV Täby.

Godkväll☺️

Jag ligger utslagen i sängen. Min energi är ganska låg. Men jag har haft en super härlig dag. Jobbar med online klinterna på ett fantastiskt Cafe intill vattnet. ( lite tråkigt på hotellrummet) .

Imorgon är det den sista, och helt oväntat så kan vi flytta in i Jonas lägenhet!! ??? Alltså ni fattar inte känslan !! SÅ skönt! Lägenhets hotellet är också jätte bra! Men på tok för litet för oss alla. Vi har bott här i 10-11 dagar. Vi ska inte klaga, fräscha fina rum. Nära vatten och natur. Allt man behöver. Men att inte kunna stänga dörren mellan oss gör mig galen ?

Så imorgon hoppar vi in i Jonas lägenhet. Därifrån kan Ludvig börja gå till skolan. ( jag kommer att gå med honom ett par veckor ) . Påvägen till skolan kommer vi att passera min nya lägenhet, som jag längtar efter att få flytta in i ?? 22/10 då j*klar ska vi komma HEM.

Då många varit extremt dryg emot mig för att jag inte lagt upp bilder, och svarat på alla frågor kring min nya bostadsrätt. Så tänkte jag, äsch! Jag skiter i att lägga upp den, och ignorerar ALLA frågor ?.

Sen fick jag dåligt samvete… Då majoriteten av er är hur snälla som helst ? Så här får ni en första glimt.

Detta är en etagelägenhet. Vi har egen ingång direkt utifrån, genom att ta en trappa upp. vi är bara 4 lägenheter / hus. Det är en liten privat förening. Alla har en egen liten uteplats, och det känns nästan som lite ”radhus känsla” , fastän det inte är det…

Välkommen in i hallen…. Ljust och fräscht med golvvärme ☺️

Egentligen vill jag verkligen ha ett radhus. Men det går inte i Täby. Priserna är så sjukt höga. Radhusen är ca 6.5 och uppåt. ( om det inte är ett renoveringsobjekt ) Vi var på många olika visningar. Både i Sigtuna och Täby som ni vet. Fokus på Ludvigs skola. Vi har bott på båda ställena och känner oss lite ”hemma” på båda ställena. Har våra favorit restauranger, badställen, vänner osv. Men när jag höll på att ge upp så dök denna upp som ”kommande objekt” . Det såg jag i bilen, påväg hem ifrån en visning… samtidigt som jag förlorade en annan budgivning.

När vi såg adressen, och inser att det är området bredvid Jonas lägenhet , skrattade vi ? Den hög takhöjden gjorde mig SÅ glad! Jag visste direkt att ”Det är den här lägenheten” jag vill ha! ?

Matsal / allrum beroende på möblering ☺️ Det roliga är att säljaren har samma matbord som vi. Våra stilar är väldigt lika….. Det ska bli så kul att få inreda och ”boa” in oss snart…

Från allrum/matsal kommer dintill vårat sovrum och kök.

Lite speciell färg i sovrummet. Jag vet inte om jag tycker om den eller inte ?

hmm…. Men jag har bestämt mig för att låta den vara kvar, så hinner jag känna efter. Min nya säng och sittbänk, puff osv, är i ljusbeige sammet. Tillsammans med guld/mässings detaljer. Så det ska bli väldigt spännande att se hur det blir!

Köket är litet, charmigt och ljust. Renoverat för ca 2 år sedan. SÅ skönt med alla garantier för vitvaror osv.

Först var jag tveksam till storleken på köket. Men med tanke på att det ligger precis intill matbordet och det är där vi kommer att sitta… Så kändes det ändå bra ☺️

Här ser ni det ovanifrån. Jag ÄLSKAR det mörka golvet. Mitt vanliga lite ”fega” jag när det kommer till inredning hade gått på , ljust och vitt. Men detta är SÅ jag! Den lilla balkongen ligger precis intill… Där ska alla mina växter bo ?

Badrummet är sååååå fint! Kombinerad tvätt/torktumlare är också skönt ☺️

Tv-rum ? på ovan våningen . ( Jonas funderar även på att ha den nere…. men det tror inte jag blir bra ?) Observera takfönstret som mina växter kommer älska! ?

Ludvigs rum….. betydligt större nu!

Ena hållet….

Andra håller ☺️ Han har en ny grå säng som väntar på honom….. Jag ska försöka göra detta rum sååå fint ( och coolt såklart ?)

Detta är våran uteplats…. sandlådan och möbler år borttagen. Den är liten, men kul för Svea att kunna gå lös ?. Vi kan ha en lite grill, och vårat matbord ( utan iläggas skiva ) . Så jag är väldigt tacksam att vi ens har en uteplats att vara på ??☺️

Täby är betydligt närmare stan. Men är fullt av naturområden ☺️. ( Det gillar ju småstad tjejen inom mig)

Närheten till våran gamla badplats, Hägernässtrand. Närheten till min gamla PW runda, till Ica Stop, till SATS m.m .

Motorvägen ligger nära så hemifrån oss tar det ca 15 min in till Stockholm city.

Lägenheten är ljus, fin, personlig med fantastisk takhöjd och karaktär. Det finns allt vi behöver, och bäst av allt…. Lilleman kan gå till båda fotboll ⚽️ och skolan ? ❤️ Han kan ta med sig kompisar hem utan att det ska behövas skjutsas osv☺️ Det är det jag älskar mest med lägenheten!!

En annan sak…. Är det någon som vet vems denna lokal är? ??( Sjöflygvägen )

Jag tänker att den skulle kunna vara ganska perfekt som PT studio…. Så om någon vet, hör av er ???

Hmmm…. Klockan är strax 20:00. Jag ska rasta Svea, sen är det bums i säng ☺️

Såhär ser det ut när jag rastar Svea ? Jonas är påklädd och jag har morgonrock ?

Posted in: My Martens
Kommentarer (67)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.