Tvättstuga hemma hos mig. blommor och försäljning inför flytt

Hej ??

Guuud vad mina dagar flyter ihop…. ? Jag har jobbat hemifrån. Admin. Mycket online coachning. Men också bokslut. Jag har brutet räkenskapsår , vilket innebär att jag har bokslut sista augusti varje år. Jag har egentligen ingen aning om varför ?, då jag i mitt andra bokslut alltid haft vid årsskiftet.

Hmm. Nog om det.

Häromdagen ringde Anna. Dom har haft strul med deras tvätt och torktumlare. Alltså ni fattar inte hur många gånger dom felanmälan. Helt nya maskiner, och ändå har dom inte fått dom att fungera. Efter många om och men skulle dom nu få nya. Men det administrativa tar sin tid… så tvätthögen växte hemma. Plus att det kommer att ta några dagar till innan dom nya maskinerna kommer . Därför kom hon hem till mig själv och tvättade ?

-Sååå mysigt med sällskap vid tvättning och admin jobb! Älskar att ha ”tvättstuga” hemma hos mig…. Det får vi göra om ??

Plötligt kändes det som sommar igen. Väderomslag med ca 25 grader ☀️ -Underbart!!

Svea är en riktig soldyrkare …. Hon älskar både solen och Anna ❤️☀️

Men alltså kolla hennes stil ?! ? Älskade lille Boston Terrier ?

Jag sålde även min Bambu. Jag älskar både den och krukan…. Så det var lite sorgligt att säga ”hej då” . Hela mitt hem håller på att förvandlas till ett tomt skal…. ? Jag säljer det jag inte får plats med ?

Detta är mina nya uteplats….

Jag ska vara glad ATT jag har en uteplats ?? Denna har vi ensam nyttjanderätt på. Utöver det har vi en liten balkong. Så för att komma till denna uteplats så går jag ner för trappan, över den ”allmänna” gången och in på uteplatsen. Matbord, ( utan iläggs-skiva) , en liten grill och nån kruka kommer få plats. Men inte soffgrupp ?

Jag älskar ju mina utemöbler…. Denna dynförvaring tillsammans med Divansoffa och soffbord är ju bara ??

Jag har lagt ut det på FB köp och sälj. Så om du bor i närheten och vill göra ett fynd, så är det bara att höra av dig på mail mymartens@gmail.com . Priser är 5000:- komplett för hela gruppen. Den finns att hämta i Steninge Slottsby. Ligger mellan sigtuna och Märsta. ☺️

Även mitt stora olivträd ligger ute till salu. 2000:- får Träd OCH kruka. Sjukt bra pris ! Sjukt fint träd!!! ? Platsbrist och även denna tar emot att sälja. OM jag inte får den såld, då ska jag testa att ha den i vardagsrummet i nya lägenheten ? Vi får väl se hur det går , om det blir aktuellt. Ni ska få se bilder.. 

Även studsmattan monteras ner….. Den ska som ni vet sedan innan. Den ska upp till Jonas föräldrar☺️

Vi fre lite med Jonas också ?? Jag älskar’t!

Natti Natti

2 Komentarer

  1. Räkenskapsår väljer du när du registrerar bolaget. Du kan dock byta till ett annat senare om du vill, inga konstigheter. Men 31 augusti är ju ett bra datum. Då kan allt vara klart innan jul ?

    • Visst är det så Sofia. Detta bolaget har jag haft i 10 år ☺️
      Man planerar det så då mitt andra bolag låg i december och det krävde en omfattande i veterinär av full personalstyrka 1/1 varje år ?
      Sen har det bara rullat på av gammal vana…

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...