Funderar du på att bygga Pool, vänd dig till … Poolgiganten.

I samarbete med Poolgiganten

Med över trettio års samlad erfarenhet av att sälja och bygga pool så kan Poolgiganten med stolthet säga att dom vet vad som krävs för att du som kund skall bli nöjd. Dom har valt att bara sälja beprövade, högkvalitativa och noga utvalda komponenter till våra pooler. Allt för att du som kund skall få ett badparadis som ger glädje i många år framöver.

(haha! Jag tänker också bli kunde längre fram ??? sooom jag längtat i flera år nu! )

Poolgiganten har valt att endast jobba med beprövade komponenter av högsta kvalitet för att säkerställa vår strävan, endast nöjda kunder ☺️Skall man lyckas med det går det inte att ta några genvägar. Varje liten detalj på poolen måste vara noga utvald och hålla den kvalitet som krävs för att poolen skall hålla i 50-100 år….

Jag som kund vill kunna känna mig trygg med valet av leverantör. Det viktiga för mig är att känna en tillit, och lita på deras långa erfarenhet av poolbranschen. När jag ringde in till dom första gången. Så märkte jag snabbt att ingenting lämnas åt slumpen ? Jag insåg också hur fel jag hade tänkt ? TACK och LOV för att dom stoppade mina idéer ?? Dom fick mig på bättre tankar och jag landade i en trygg idé.

Saken är den att jag drömt om att ha pool hemma i hela mitt liv. Att kunna njuta mer på hemmaplan och inte behöva åka bort för att ha ”semester” . På öland skulle jag bygga pool. Men flytten till huvudstaden stoppade det ? . Efter några år i olika bostadsrätter så hamnade vi i radhus ?. Nu var ju tanken att vi skulle tillträda vårat nya radhus med stoooor trädgård. Det var därför jag började reka pool. Jag hade nämligen tänkt att bygga en lite mindre pool, formad som en 8:a ? Drömmens, dröm ju! Men….. Nu blev ju inte det heller av ?‍♀️. Då vi flyttar till Täby, till en etage våning. Drömmen kommer alltid att kvarstå, och jag vet att jag till 100% kommer att genomföra den. När det är dags så tar jag upp dialogen med Poolgiganten igen

Ett annat plus är att dom även erbjuder kostnadsfria hembesök i Stockholms- , Göteborgs- & Malmö regionen☺️

In och läs mer om Poolgiganten kika HÄR

Kram kram

/ My Martens

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...