Jämför dig inte med någon annan än dig själv. Alla har varit ”nya” på gymmet

Några tankar efter att vissa av mina klienter tar fram bilder på tex Brad Pitt, eller andra ”super kroppar ” Jag blor så ledsen när man jämför sig med andra…… Det är STOR skillnad på att jämföra sig med andra, och att inspireras av någon anna.

Jämför dig aldrig med någon annan.

Många upplever att det är ”jobbigt” att gå in på gymmet när man inte är van. Men alla börjar någonstans. ALLA har varit på gymmet för första gången eller efter lååångt uppehåll.en ändå blor många osäkra just för att man inte vill vara bland andra…. ”Göra fel, eller göra bort sig”

Men sanningen är att dom flesta på gymmet endast fokuserar på sig själva. Snarare speciellt dom som är på gymmet ?? ( många ego-fixerade kroppsbyggare) hehe! Skojar lite…. Men du förstår nog vad jag menar.

Det är precis du också ska göra. Du ska BARA fokusera på dig själv ?? Klappa dig själv på axeln, ge dig cred för att du tagit dig dit och prioriterar dig själv. Vana med och trygghet kommer med tiden.

Bara du mot dig själv, utmana dig själv och jämför endast din egen prestation ❤️??

Låt dig inte luras av alla tillrättalagda Instagram bilder. Både ljus och skuggor ger en helt annan bild av verkligheten? ( se min första bild på Instagram, och den sista. Samma bild, olika ljus ?)

Du kan nå dina mål…… Men om du jämför dig med tex, en fitness modell eller en bodybuilder så lurar du dig själv. Det ligger ÅR av arbete bakom dessa kroppar! Dom tävlar och viger sitt liv åt detta. Vissa har det även som sitt yrke. Det är INTE en realistisk jämförelse!

Men självklart kan du inspireras av andra, men inte jämföra dig eller tävla mot någon annan?‍♀️

Så återigen. Fokusera på DIG! Påbörja din resa. Ta gärna bilder, mått och vikt vid start. Så att du kan följa din egen utveckling. ( vilket är super kul! )

Ge dig ut i ”resan” om att bli ditt bästa jag ?? Ta tillbaka kontrollen av DIN kropp, bygg styrka, självförtroende och ge dig själv energi som höjer din livskvalitet och underlättar din vardag!?

Du har bara en kropp….. och den ska du ha resten av ditt liv. Så mitt varmaste råd…. Ta hand om den ??❤️

Behöver du hjälp av mig som coach, gå in på min hemsida HÄR och skicka in en ansökan. Så hör jag av mig inom kort… ☺️

1 Kommentar

  1. Det går inte att kommentera ditt tidigare inlägg och jag ville skriva att ska allt öppnas upp så ska det f-n införas covidpass också. För tillträde till evenemang, konserter, restauranger, mm mm.
    De som väljer att inte vaccinera sig får helt enkelt stanna hemma.
    De som har medicinska skäl ska själva få välja.
    Folk verkar glömma att vi kommer att befinna oss i en pandemi lång tid framöver.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...