Az Design – Nordens största sortiment av möbler och inredning för offentliga miljöer

I samarbete med AZ design som du hittar HÄR

Nu mina vänner så ska jag presentera AZ design för er,

År 2009 startades AZ Design av grundaren Andreas Zwahlen. Med gedigen erfarenhet och kunskap inom möbeldesign erbjuder dom idag ett av Nordens största sortiment av möbler och inredning för offentliga miljöer. Det innebär bland annat restauranger, konferenser, hotell och kontor. Företaget är en stark aktör inom business-to-business (B2B).

Hos AZ design hittar du ett enormt utbud av högkvalitativa produkter för både inne- och utemiljö till marknadens bästa priser och med korta leveranstider.

I deras webshop hittar du bland annat ett enormt utbud av restaurangmöbler, konferensmöbler och kontorsmöbler.

Totalt finns det över 10 000 produkter. AZ riktar sig till företag och organisationer inom hela Norden. Men dom erbjuder även kontorsmöbler för privatpersoner.

105 % PRISGARANTI . Hos AZ Design får du alltid 105% prisgaranti på deras redan låga priser. Detta innebär att om du hittar deras produkter till ett lägre pris någon annanstans, så lägger dom sig 5% under deras pris.

ÅRETS SUPERFÖRETAG 2019, 2020 AZ Design har av Veckans Affärer och Bisnode utsetts till ”Superföretag 2019” och även ”Superföretag 2020”.

Höj och sänkbart skrivbord
HÖJ- OCH SÄNKBARA SKRIVBORD FÖR HÄLSA OCH KREATIVITET
!

Som personlig tränare ( OCH egen förtagare ?) Rekommenderar jag att man jobbar med energi och kreativitet med höj- och sänkbara skrivbord som går att anpassa till varje persons unika behov av korrekt arbetsställning.

-Vägen till god ergonomi går via höj- och sänkbara skrivbord! ???

Det här är en av de viktigaste investeringar som kan göras i hälsa på jobbet. AZ design, har ett stort utbud av skrivbord som går att höja och sänka manuellt eller med elektrisk hiss. Välj en modell som passar arbetsuppgifter och andra viktiga krav som form och färg på bordsskiva. Kontakta dom gärna direkt om du behöver hjälp med ett skräddarsytt skrivbord som går att höja och sänka….

Men om du tar hand om dig själv och din kropp även på jobbet…. Då behöver du spendera mindre timmar hos mig ☺️?

Dom har ett stort showroom i Stockholms som man kan besöka…. Men såklart kan du även gå in via hemsidan som du hittar HÄR ??

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...