Hej från Spanien. Mikes gym

Hej! Lördag morgon, men jag trodde att det var fredag ? Detta är några av gänget som jag tränade med imorse…. ??

Sen lek och bus, hopp och stuts ?

Dom här killarna och tjejerna tränar på Mikes flera gånger / veckan. Dom är så duktiga på det dom gör. Vilket blir inspirerande för mig som vill göra samma sak…..

Träffade en annans tjej. Efter att vi tränar ihop några veckor säger hon ”ursäkta, men visst pratar du svenska” ??? Vi hade pratat engelska med varandra utan att förstå att båda var svenskar. En tjej från Sthlm, som har hus i närheten ☺️

Jag har börjat promenera långpromenader även mitt på dagen. Utforskar området. Bär med mig en ryggsäck och har vatten och matsäck med mig. ☺️ Jag känner mig så tuff när jag ger mig ut på äventyr alldeles själv ?

Det är varmt, svettigt och alldeles underbart ? Inte en dag under 30 000 steg här nere ? Men det blir så mycket enklare här. Blommorna, ljudet, vågorna, naturen, människorna, glädjen… enkelheten ??

Däremot får jag hålla emot för att inte kräkas när jag går förbi en sådan ?? Dom grillar makrill. Det luktar SÅ äckligt tycker jag!! -Vad tycker du? Tycker du om makrill?

Om jag äter lunch ute och missar mina matlådor ( dom blir förstörda när dom legat i min rygga lite för länge…. Då brukar jag försöka beställa så nära mitt kostschema som möjligt . Kycklingfilé , potatis, grönskar ( som jag petar i ?) . Så även om man äter ute, så kan man göra aktiva , smarta val…

En liten toa-selfie kan jag bjuda på ??

Idag när jag kom ner till stranden så insåg jag att jag glömt att reservera en stol…. Då blir man utan. Jag surade lite en stund innan jag bestämde mig för att leta resa på en solstol jag kan bära med mig. Sagt och gjort ?? där har vi min nya kompis !

Nu sitter jag i princip i vattnet…. SÅ härligt! Den går dessutom att göra till en helt liggande säng. Vilken investering för 150 euro ?

Nu, vila några timmar innan promenad hem, och ett träningspass till??

7 Komentarer

  1. 150 euro … det är nog jättedyrt. Köpte en för 10,95 euro. Kanske 15 euro?
    Du är duktig och orkar! Höjer hatten gör dig! Bra kämpat!

  2. Tycker det är konstigt att du, som är vuxen, inte kan äta grönsaker !!! Inte alls svårt att lära sig. Vad säger det till din son !

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...