Träna för att du tycker OM din kropp, inte tvärt om….

Jag tränar för att jag älskar min kropp!??

Den har tagit mig hit. Den har burit och fött barn. Den har krigat, fallit och rest sig igen….

Jag tränar för att Jag vill ha en stark, funktionell kropp som håller länge! För att förebygga skador och ge mig själv dom bästa förutsättningarna…. Låter klyschigt, men såå sant ???

För en sak är då säker…. Din kropp går inte att göra slut med, byta ut eller returnera. Du har bara EN kropp…. Så var rädd om den ?

Många säger tvärt om. Jag ”måste” börja träna, för att jag inte tycker om min kropp. Jag förstår såklart känslan och vad mina klienter menar när dom säger så…. Men det gör mig lite ledsen, när jag tycker att man borde föröka det det från andra hållet. Att ta hand om sin kropp, träna, och ge den de bästa förutsättningarna för att maj tycker om sin kropp! ❤️

Behöver du hjälp med kost och träning?
Släng in en intresseanmälan HÄR ??
Jag har nu FEM platser lediga ☺️

Du blir kontaktad av min Kordinator Lennox, inom kort . Ni går igenom olika upplägg, priser osv. När du sedan bestämt dig så kommer du till mig personligen ☺️ Jag anpassar träning och kost utifrån dig, din målsättning, din vardag. Jag kommer att vara ditt stöd hela vägen fram till din målsättning ☺️

Du kan träna hemma, eller på gym. Du kan vara vegetarian eller älska kött . Det spelar ingen roll…. varje människa är unik, så även dina kost och träningsupplägg du löpande får av mig??

Är du redo att investera i dig själv? Då är jag redo att ge dig verktygen för att du ska nå just dina mål ???

-Hoppas att vi hörs snart!

Det där var min location mellan passen igår. Ett provisoriskt solskydd räddade min dag i 32graders värme ??

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...