Saturday Slaughter – Mikes Gym.

Lördagar innebär ”Saturnus slaughter” . Nytt för i år. Det är precis så som det låter… ?

Kl 09:00 startar det. Jag äter ingenting innan träningen på morgonen. Men tog mig extra långt tid för min morgonkaffe och mentala förberedelse.

Dom som är med på dess pass är väldigt olika. Vissa tävlar på elitnivå. Andra är nybörjare, några som jag själv i olika typer av rehab. Många kan inte engelska. Coachen själv Álvaro säger sig prata ”Spanglish” ?Vilket är en salig blandning av gud vet vad ibland?

Som om alla startar och gör en sak, och jag springer åt fel håll… Då är det alltså kommunikationsbrist ? Men några av dom som är med har jag tränar med i över tre år. Så dom hjälper mig att tolka emellanåt …

Steve som är en av stammisarna på Mikes, hade tagit med ett extra benskydd till mig? HUR snällt?! Steve är en av dom ”äldre” dvs 50 + . Som jag känt lite ytligt sedan första gången jag var där. Han hade sett på alvaros Instagram att det stod repklättring på schemat . Så han tänkte på mig, då han vet att jag brände benet förra gången vi tränade

Det ser inte mycket ut. Men gör ont som s*tan! Så utan hans benskydd idag så hade det inte gått ?

Vi gjorde många olika saker. Intervaller. Grepp övning. Tunga lyft. Lätta lyft. Hinderbana teknik. Högintensivt varvat med lågintensivt. Jag har ju stenkoll på min puls då den inte får gå för högt, och jag även ska vänta in den påväg ner Osv osv ?

Men många gånger trodde jag att passet var slut, slappnade av , andades ut…. Sen ”Vamos Vamos ”Vamos” så var det något nytt på gång ? Så detta jobbades som träningspasset som aldrig tog slut ? Men det var galet roligt!! ?

Resten av dagen ska jag vila ?? Återhämta mig och boka in en massage om jag kan….?

Dagens träning var alltså slut 12:07 ? , och startade 09:00 . Det är låååång tid! Därav namnet…. Saturday slaughter ?

Nu solstolen, och strax lunch ? solskydd 50 spf i ansiktet och 30 på kroppen. 36 grader just nu ?

Trevlig helg! ❤️??

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...