Vilodag och playdate med Tess

Hej mina vänner?

Först och främst måste jag säga att min blogg är lite konstig sedan några dagar. Jag har bara kunnat ladda upp någon enstaka bild. Plus att det har tagit mig över en timme. Det är egentligen inte bloggen utan WordPress appen. Jag har uppdaterat, raderat, laddat hem igen osv. Inget har fungerat ? Jag har laddat upp en bild, skrivit en text, laddat upp nästa bild.. och vips så försvinner den första ?‍♀️ SUCK! Enormt frustrerande och såklart tråkigt för er. Idag verkar det fungera ( peppar peppar) om jag skapar tomt fält emellan varje ? Så vi får väl se om detta fungerar när det väl publiceras, och hur det ser ut när ni läser det…. Sånt här gör mig både frustrerad och nervös ? -Håll tummarna nu!!

Igår var det söndag. Söndag = vilodag. Jag tränar 2-3 gånger dagen just nu. Passet mitt på dagen är cardio eller lång PW. PW här nere är upp och ner i berg, så dom är utsiktsmässigt fantastiska, men för benen och flåset brutala ?? Jag hade alltså strikt träningsförbud igår, vilket var superskönt .

Men jag promenerade ändå en dryg mil. Då det är jätte viktigt att hålla igång cirkulationen.

Jag promenad ner till stranden. Då jag såg ett DM från Tess. Vi skulle eventuellt ses på tisdag, men vi blev lite spontana och bestämde oss för att ses igår.

Tess och Christer har nyligen köpt radhus här nere. Jag har inte träffat Tess sedan innan pandemin, dvs 1.5 år!!!! Galet länge ? Så det var sååå kul att äntligen ses!! Jag blev helt tårögd över att se hur stor Milo blivit ❤️ Även om jag ser honom på hennes instagram( HÄR ) så är det inte samma sak i verkligheten …. Ett kärt återseende ❤️!!

Vi svalkade oss med iskaffe ☕️ på Mandelmjölk ?? ( Lägre kalorier, noll socker)

Sen badade vi… Massor. Detta är poolerna utanför deras bostad? Super mysigt! Detta är ett helt nybyggt område, och bara några få har flyttat in. Så vi var helt ensamma där. SÅ lyxigt! ?

Mellan varje pool så var det små gulliga vattenfall ☺️ Jag njöt av att komma ifrån gymmet och få lite semesterkänsla mitt i min Stenhårda rehab ??

Det tog en stund innan Milo ”vågade” sig fram till mig… Vilket inte är så konstigt då det gått så lång tid… ? Men det tog bara någon timme ❤️

Lunch…

Det blev både lunch och middag tillsamman…. Verkligen lyxigt att få denna tid ihop!

Måste bara visa Milos tält -Hur gulligt?!

Så mysigt att sitta utomhus och äta middag under palmerna … ? Dom bor verkligen fantastisk, området är lugnt, fint och såååå bra!

Eftersom att jag äter ganska strikt just nu, plus att jag är allergisk emot fisk ?‍♀️ så gjorde Tess en omelett till mig vid middag , med skinka ?? En omelett Ingemar alltid! Det är ett SÅ bra alternativ…. Plus att det är SÅ gott!

Man kan variera kryddningen, innehållet och låta fantasin bestämma. Man behöver bara ha några basgrejer hemma. Detta är en sak jag brukar sätta till mina Online klienter. Blir det ont om tid, eller om man inte förberett matlådor, skönt ihop en omelett ???

Middagsbordet förvandlades till en lerig frisör salong …SÅ kul! ? Jag saknar småbarnstiden insåg jag igår… Ludvig är ju i en annan fas ?

Jag frågade strax därefter om dom ville följa med och köra ett pass med mig på Mikes Gym…. Då sprang Christer iväg och hämtade ett gummiband ? Jag vet inte vad han försökte få sagt. Jag ska minsann få med dom hit någon gång…?

SOM jag saknat min Tess!!! ❤️

Trots att vi inte setts på jätte länge , så känns det som ändå som igår när man väl ses. Så är det med riktiga vänner…! ❤️

Idag däremot så är vilodagen över… Igår glömde jag för en stund bort vilken process jag befinner mig i ?

Nu ska jag strax köra mitt första pass som börjar 9:30 . Sen blir det onlineklienter en stund, håll utkik om du vill sätta igång, inom kort släpper jag några nya platser…

Hör sen..

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...