Hur var din midsommar?

Hej! Igår hade jag kanske min konstigaste midsommar någonsin ? Jag firade helt ensam ?????

Jag Startade morgonen med morgonträning, funktionell styrka. ( som ni redan vet)

Sedan promenaden jag ner till stranden. Gassande ☀️ som, ca 4.7 km. Ett par timmar där nere, under en Palm ? Sedan samma promenad hem☀️? Ingen enkelt match vill jag lova, stekhett, och uppför ⛰Hemåt tar det ca 30 min längre tid, då det lutar ordentligt uppför .

Hemma, vila en stund. Sedan monsterpasset deluxe ????

Sen helt död! Men för min egen skull, en gammal klänning på och en proteinshake kvällen till ära ? innan jag kröp ner i sängen och tittade på film ?

-Hyr var din MIDSOMMAR ????

Posted in: My Martens
Kommentarer (4)
 • MW

  Wow vad du har hittat tillbaka. Till allt. Vilket flow! Längtar tills jag också hittar tillbaka på det sättet; med träning, kämparanda, låg-kalori-kost osv. Så imponerande. Och det måste kännas makalöst att kroppen ”ger respons” och att du går ner i vikt. Heja dig!

 • Sara

  Hemma i lugnets vrå, min sambo är sjuk en inflammerad tarm, han har gått ner 20 kg ( han är kroppsbyggare) han är så ledsen att han inte kan träna som allt jobb går förlorat. Jag har mitt i detta bytt jobb, gått på kost/ träningsschema från 3 maj- 25 juni. Jag nådde mitt mål en vecka före plan. Men nu är min träning drabbad , för familjen behöver mig. Då får de vara så, jag sköter kosten exemplariskt och tränar när tillfälle ges. Vill nu unna mig ett riktigt snyggt tränings set i min ” nya ” strl .. och börja mot mitt nya mål.. men då vips blir jag lite snål å tänker att äsch jag kan väl ha dom där tightsen som jag får hålla i midjan de första 5 km löpning innan dom fastnar av svett.. ☺️ men nu spåra jag ?Hahaha midsommar hemma med man å ett av barnen,.. alldeles utmärkt ♥️ är halv ny följare.. du är grym jag hejjar på dig massor ?

  • My Martens

   Men åhhh! Vad glad jag blir att du nått ditt ”mål” . Då börjar nästa fas…. Att bibehålla ?? Helt rätt Toni. Ibland blir tärningen drabbad…. Helt ok. Håll i kosten och Sen på’t igen när tillfälle ges.
   Sen kanske du kan klämma in några enkla övningar hemma, med fokus på stora muskelgrupper , typ, knäböj, utfall, osv) för att ”hålla igång hemma” ? ☺️
   Låter som att du hade det bra hemma på midsommar ändå ❤️?? Krya på dig hälsningar till din man ☺️
   Välkommen hit? Tack för pepp ??

 • Sara

  Ja sant.. har ju hantlar med lättare vikt.. bara å reppa på. Å mage å rövva går ju lätt som en plätt å köra.. tack för den ”ahjustja” hemma går ju ?
  Ha de gott ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.