Hur var din midsommar?

Hej! Igår hade jag kanske min konstigaste midsommar någonsin ? Jag firade helt ensam ?????

Jag Startade morgonen med morgonträning, funktionell styrka. ( som ni redan vet)

Sedan promenaden jag ner till stranden. Gassande ☀️ som, ca 4.7 km. Ett par timmar där nere, under en Palm ? Sedan samma promenad hem☀️? Ingen enkelt match vill jag lova, stekhett, och uppför ⛰Hemåt tar det ca 30 min längre tid, då det lutar ordentligt uppför .

Hemma, vila en stund. Sedan monsterpasset deluxe ????

Sen helt död! Men för min egen skull, en gammal klänning på och en proteinshake kvällen till ära ? innan jag kröp ner i sängen och tittade på film ?

-Hyr var din MIDSOMMAR ????

4 Komentarer

 1. Wow vad du har hittat tillbaka. Till allt. Vilket flow! Längtar tills jag också hittar tillbaka på det sättet; med träning, kämparanda, låg-kalori-kost osv. Så imponerande. Och det måste kännas makalöst att kroppen ”ger respons” och att du går ner i vikt. Heja dig!

 2. Hemma i lugnets vrå, min sambo är sjuk en inflammerad tarm, han har gått ner 20 kg ( han är kroppsbyggare) han är så ledsen att han inte kan träna som allt jobb går förlorat. Jag har mitt i detta bytt jobb, gått på kost/ träningsschema från 3 maj- 25 juni. Jag nådde mitt mål en vecka före plan. Men nu är min träning drabbad , för familjen behöver mig. Då får de vara så, jag sköter kosten exemplariskt och tränar när tillfälle ges. Vill nu unna mig ett riktigt snyggt tränings set i min ” nya ” strl .. och börja mot mitt nya mål.. men då vips blir jag lite snål å tänker att äsch jag kan väl ha dom där tightsen som jag får hålla i midjan de första 5 km löpning innan dom fastnar av svett.. ☺️ men nu spåra jag ?Hahaha midsommar hemma med man å ett av barnen,.. alldeles utmärkt ♥️ är halv ny följare.. du är grym jag hejjar på dig massor ?

  • Men åhhh! Vad glad jag blir att du nått ditt ”mål” . Då börjar nästa fas…. Att bibehålla ?? Helt rätt Toni. Ibland blir tärningen drabbad…. Helt ok. Håll i kosten och Sen på’t igen när tillfälle ges.
   Sen kanske du kan klämma in några enkla övningar hemma, med fokus på stora muskelgrupper , typ, knäböj, utfall, osv) för att ”hålla igång hemma” ? ☺️
   Låter som att du hade det bra hemma på midsommar ändå ❤️?? Krya på dig hälsningar till din man ☺️
   Välkommen hit? Tack för pepp ??

 3. Ja sant.. har ju hantlar med lättare vikt.. bara å reppa på. Å mage å rövva går ju lätt som en plätt å köra.. tack för den ”ahjustja” hemma går ju ?
  Ha de gott ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...