Jag åker på rehab en månad.

Vilken sommarkänsla vi hunnit få. Dagarna efter skolavslutning vara försvann. ? vi har badat jätte mycket. Lekt, busat…. ☺️ Men idag var det dags att lämna Ludvig. Han skulle tidigt flyga till sin pappa.

Även om han är med mig nästan hela tiden, så svider det till när han ska iväg i 3 veckor, plus/minus nån dag. Men såklart är jag glad för hans skull☺️ Men jag skulle ljuga om jag sa att det inte kändes….

Det var för övrigt kaos på Arlanda ?. Nu när många börjar resa igen så har man öppnat upp många flighter, men man blandar inrikes/ utrikes resande. Vilket blir ett problem för alla inrikes resenärer. Då utrikes behöver visa PCR och hälsodeklarationer. Så tiden innan för inrikesresande räcker inte till pga av köerna ?. Men en snäll SAS personal räddade oss. Ludvig fick gå före alla ❤️??

Sen åkte jag raka vägen in till stan. Rörstrandsgatan. Där mötte jag upp Sara min ”Kalmarfru” . Hon är uppe med sin kille ett par dagar och njuter av huvudstaden. Så vi var glada att vi han ses en stund på frukostdejt ❤️

Finaste Sara ❤️

Sen hämta väskan. Resten av dagen har jag bara fixat hemma. Papper, tvätt, plock. Bokföring. Online klienter osv…

Men jag har också packat väskan. För imorgon åker jag. Nästan en månad!!! Helt ensam ?

Vi har slagit in alla Nocco i plastpåsar. ? ( Dessa finns inte i Spanien) . När det är varmt och jag tränar mycket så kan jag knappt dricka kaffe. Då går det åt nästan en Nocco/dagen istället ? Men när jag är hemma i Sverige så kanske jag dricker 3/4 veckan . Men i Spanien betydligt mer .

Jag ska fortsätta min rehab resa, på Mikes gym. Träna, äta, sova och jobba med mig själv. Jag har precis trappat upp en medicin, och känner mig tröttare igen. Men i det stora hela gör jag ändå framsteg . Jag vet om att bakslagen kommer när medicinen ökar… Ni vet, 3 steg fram, 2 kliv tillbaka ??

Därifrån kan jag även jobba med mina online klienter…. ☺️ Skriver mer om varför jag gör detta imorgon, när jag kommit fram. Jag gör detta för min egen skull. Ni anar inte hur mycket detta betyder för mig ??

Jag vill åka men tycker såklart att det är läskigt att vara borta så länge. Från Svea, Jonas och Ludvig… även om han är hos sin pappa . Det känns läskigt, men det är nyttigt för mig att utmana mig även i denna situation….. Nu film med Jonas.

Vi hörs snart! ☺️

22 Komentarer

 1. Du skriver rehab, från vad? Diagnosen som ingen av oss vet? Gissar att du trappar upp Litium och blir ännu tröttare..Men sticka iväg i en månad?
  Ja jag vet att man är högt och lågt som bipolär men vara borta en månad? Är det sunt? När du själv skrev att inställningen av medicinen kan ta upp till 6 månader? Just sayin

  • Susanna, Susanna…. Alltid lika vresig här inne.
   För det första så är inte min sjukdomsbild offentlig. Jag vill/orkar/känner inte för att skriva om den.
   För det andra så ser alla individer olika ut. Hur man svarar på medicin, vad man har för biverkningar osv.
   Hur snabbt det går, om man får byta ut eller kanske lägga till mediciner…
   Kanske läggas in igen.
   Rehab från vad. Ja, jag skulle säga rehab för mig. Endast mig. Inte från….
   Rehab med fokus på mig, mitt nervsystem, min ämnesomsättning ( som båda är biverkningar/följder av medicin/sjukdomsbild )
   Jag tar varje möjlighet jag får till att ta mig ett steg närmare att må bättre ….
   Jag släpper igenom denna kommentaren, denna gång. Men ska du fortsätta såhär som du gjort tidigare så kommer ditt IP att blockeras.
   Med vänlig hälsning, My

   • Hej igen My!
    Jag tänker nog mer att jag själv har erfarenhet av psykisk ohälsa, och att åka iväg under en medicinjustering är väl kanske inte optimalt, men jag gissar att ditt team har koll. Ber om ursäkt om jag lät vass i tidigare Mail. Lycka till

    • Jag tänket mer att du inte har insyn i min sjukdomsbild….
     Jag känner också att jag litar med på min läkare än på dig ?
     Ingen fara.. lätt att missförstå i skrift.
     Glad midsommar ?????

 2. Härligt för dig ? Men hur får ni förhållandet att fungera? Men ni gör kanske saker tillsammans som inte vi läsare ser? Ha nu en härlig resa❤

  • Alltså jag jobbat ju normalt sett med tränings resor… Jonas brukar vara på gig nästan varje helg ? så såhär mycket tid brukar vi inte ha tillsammans som det varit under pandemin ? tack snälla du ??❤️

 3. Hej,
  Lycka till med din rehab.
  Fundera på om du inte ska ta ut dina implantat helt och hållet. Kan orsaka mkt eftersom man har en ständig inflammation i kroppen. Har själv plockat ut dem och det blev stor skillnad, inte minst på vikten då kroppen svullnar upp extra för att bekämpa inflammationen som implantat medför. Finns massa att läsa på nätet om detta.

  • Hej!
   Det finns mycket att läsa om detta… Absolut ☺️?
   Mycket problem har jag. Men inte just det ?
   Dock ska jag operera mina bröst, när jag är tillbaka på min normalvikt , dvs om ca 20 kg ?

 4. Hur gammla de än blir så känns det i mammahjärtat när de åker, så är det bara ❤ Även om man såklart för barnets skull är glad att de får träffa sin pappa ? Åh vad härligt för dig å komma bort å vila, det blir bra ? Många stora kramar från Boden ?

 5. Hej My – jag var nyss i Malaga och de hade Nocco där! Ett tips bara haha, jag köpte de på Max Beach i deras Reebok gym.

  • Jag veeeet! Men inte de sorter jag vill ha ? finns även hos oss på Mikes.
   Först nu har orange kommit till Spanien. Ett helt år efteråt ?
   Plus att jag är sponsrad ?

 6. Ha det nu bra när du kommer iväg.
  Klart det är jobbigt att lämna familjen.
  Men jag vet att du behöver det.
  Sedan är det bra att du berättar det DU vill.
  Kram L

 7. Hoppas Du har det bra nu och att resan ger Dig energi!
  Önskar trevlig midsommar och Du har redan två fina killar så glöm blommorna under kudden!
  Jag har inte tid att drömma så jag stoppar direkt ner sju gubbar i träsoffan och stänger locket!
  Kram till Dig och all Lycka/ tant H

  • Sociales tyckte ju inte det… Därför bor han hos mig… frågor på det ”anonym”?
   Utöver det så skrev jag att vi är överens inom familjen, och att jag och hans pappa inte går in på övriga detaljer utöver det….
   Förövrigt då tycker jag att man läser situation , eller flyttar på mobbarna. Inte skall Ludvig behöva slitas upp från allt. Vänner, fotboll osv…

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...