Lek, bad och bus

Godmorgon! Idag bjuder jag på den kanske sämsta bilden någonting på mig ??? MEN, det är sååå mycket kärlek! ❤️

Sista dagarna , efter skolavslutningen har jag försökt att ge Ludvig ”sommarlovs känsla” ☺️ Sena Kvällsdopp, lek i vattnet dagtid. ( när jag inte jobbat ) Ludvig tycker nämligen att alla vuxna borde ha sommarlov också ?. -Jag håller med! ?

Ludvig ska på måndag åka till sin pappa, på öland. Han ska var där dryg 3 veckor. Så jag är glad att vi fick denna veckan efter skolavslutningen ☺️

Jag är en av dom där mammorna som badar med än är på land ? Men Lilleman vill ändå att jag ska bada mer…

Det är så mysigt att promenera ner till badplatsen, vi bor med gångavstånd till Steningebadet . Helt underbart! Där har dom även hundbad ?

Svea badade också såklart!

Svea älskar vatten…

Fika på filten… Färsk frukt till mig ( ? ?) . Chips till Lilleman. Äggmackor till alla ☺️

Visst är filten fin?! Jag köpte den av en strandförsäljare i Spanien för 2 år sedan. Jag älskar den! ?

Samma promenad tillbaka… Då vi skulle hem och titta på fotbollen ⚽️

Då tittade kin förbi ?. Älskar hur hon alltid dyker upp spontant…

Vi hade några köttbitar kvar från dagen innan. Så vi styrde upp lite grill på tester igen. ? Frysen stängdes av igår. Så vi försöker tillaga allt från den. Sååå mycket som ska slängas ?. Jag avskyr att slänga mat! Det gör ont i själen!

Felicia kom också över. Hon skulle hjälpa mig att skriva ihop en byrålåda från ikea . Jag ska ha alla mina papper. Ni vet, hus papper, försäkrings papper , bokföring osv ? Sen Jonas flyttade in så tog han mitt kontor och gjorde det till sitt . ( vilket vi var överens om☺️) . Därför har jag spritt ut mig lite.. Så denna byrån ska hjälpa mig att strukturera upp innan vi flyttar till nya huset där jag får ett eget kontor igen ☺️

Här sov Ludvig och Felicia inatt ?

Älskar att min soffa är en bäddsoffa!

Nu, morgonkaffe innan jag lovat Lilleman stranden igen.,.. ☺️ vi har fullt upp med att göra matsäck ☺️ Köttbulle mackor och äggmackor är det bästa jag vet! Plus frukt, kaffe, kakor till barnen osv… ☺️

Hoppas du också kan njuta av solen, värmen och bad i helgen ☀️.

Kram kram

Posted in: My Martens
Kommentarer (14)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.