Min dagsform -6.6 kg. Äntligen svarar kroppen igen!

Hej på er!

Hmm… det här med kost. Frukost behöver INTE vara tråkigt när man går på kostschema… ? Kan man få resultat och äta god mat samtidigt??

-Ja, det kan du!
?☕️????????

Det handlar om helhetsintag och en balans i vardagen som fungerar i längden ☺️ Rätt macro split och bra näring!

Mina föräldrar klienter får skräddarsydda kostupplägg utifrån sina egna preferenser, allergier, utgångsläge målsättning och vardag.

Behöver man enkla, snabba recept. Då får man det ☺️ Vill man ha mer avancerade recept, så får man det ? Jag skräddarsy upplägget utifrån DIG ?!

Vill du ha hjälp med kost och träning? Komma upp ur soffan, tighta till kroppen och bli starkare?

Släng in en intresseanmälan på hemsidan HÄR ??Så blir du kontaktad inom kort ☺️ Du har bara en kropp, ta hand om den ?

Detta är min dagsform …. -6.6kg ! ?????

Jag blir SÅ glad att min kropp äntligen svarar! Jag kombinerar en sund kost och varierad träning, styrketräning, promenader och mycket återhämtning ?? Förrut skulle jag inte vågat lägga upp denna bilden…. Men jag tänker att vi kör en helt naturlig stil här inne…. ?

Dagens lunch…. kyckling gryta ??

Igår var Ludvig så stor. Han var nämligen med på sin första fotbolls fotografering fotboll ⚽️

Han satt så fint framför fotografen ? Jag kunde riktigt se hans stolthet och glädje i ögonen ?

Sen kom Anna och Jonas till oss. En liten stund senare anslöt även Roberto ☺️ Ludvig blir Såå glad att man tittar trots att det ”bara” är träning. Han har velat börja spela fotboll i flera år utan att vi lyckats få till det med penning, flytt osv. Så detta är en milstolpe! Jag tänker titta på alla träningar ?

Jag var osminkad och kom direkt ifrån egen träning ? Men ändå ?

Svea tyckte att det var sådär kul ?⚽️?

3 Komentarer

  1. Uppfriskande med naturliga och ärliga bilder, som lite motvikt från allt förskönande och tillrättalagda på sociala medier.
    Vad roligt för Ludvig!

  2. Så roligt att din kropp svarar och minus 6,6 är ju underbart. Sen måste jag bara få säga att jag gillar Jonas avslappnade stil !!!!!

  3. Det är just därför jag gillar dig så mycket… du är ärlig, lägger upp ärliga och vardagliga bilder som man kan identifiera sig med! Vem fasen sminkar upp sig för att se på sonens fotbollsträning? När vardagen är inte alltid ” skitsnygg” utan bara naturligt snygg ( eller ja inte ens det ibland) men va fasen- thats life❤️ Kram kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...