Begränsat antal platser för online coachningen, först till kvarn!

Hej! Ni vet att jag har dragit ner på jobb. Minimalisters det mesta ? . Jag släpper inte på några nya fysiska klienter, utan har endast några av mina ”stammisar” i min PT studio.

Jag har heller inte släppt in en enda ny online klient sedan strax efter årskiftet ? Men, NU. Nu har jag tack vare att jag dragit ner på mitt fysiska arbete… Äntligen möjlighet att ta emot några nya Online Klienter ??

PT-online/onlinecoachning – Kost och träning ?

Välj 12 veckor om du vill – eller mer. Starta upp försommaren, MED en plan redan INNAN sommar och semester , istället för efter ?

Oavsett din målsättning , om du vill gå ner/ upp i vikt, eller forma/tighta till kroppen eller helt enkelt hitta DIN balans så anpassar jag det utifrån din målsättning . Jag ser till helheten – alltifrån återhämtning, sömn, träning, Vardag, rutiner, kost, eventuella allergier osv. Vad det gäller kosten så är makrofördelning super viktig !

Mitt mål är att DU ska nå DIN målsättning ? Men också hitta en hållbar hälsa, så att du kan fortsätta i sunda, starka spår i framtiden, även utan mig som coach ?

Individuellt:
?Kostschema
?️‍♀️Träningsschema ( Hemma / gym, du väljer)
?‍♀️Återhämtning/vila
?‍♀️Cardio / vardagsmotion
?App med chattfunktion -kommunicerar när du vill.
❤️Återkopplingar varje vecka & justeringar vid behov
?Rapporteringar med vikt, mått, bild, motivation varje vecka, inkl, justeringar vid behov, där vi ser så din progression går åt rätt håll?

Målet är alltid långsiktighet, livsstilsförändring kräver beslutsamhet och att du har bestämt dig. När du har bestämt dig så kommer vi tillsammans att bryta ”ovanor” och skapa nya hållbara vanor ??
Är du redo att investera i dig själv? Då är jag redo att ta emot dig, och förse dig med verktyg för att uppnå DIN målsättning där du MÅR som bäst! ???

Gå in via länken HÄR skicka din intresse/anmälan på en gång!

Så blir du sedan kontaktad av mig för en personlig telekonsultation inom kort ☺️ – Let’s go!

2 Komentarer

  1. Hoppas bara att du ger kostinformation om dina pulvermåltider. Som dietist kan jag inte med bästa förmåga rekommendera det ,sund s.k vanlig mat är det bästa för kroppen.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...