Tillbaka efter bloggpaus

Hej på er!

Jösses vilken lång paus det blev här inne ? Min bästis skojade med mig på telen nyss… ”My, det kom ut fler inlägg när du låg på sjukhus ?”. Lite roligt ändå….

Okay. Vart var vi sist. På Málaga flygplats i fredags. Flygresan hem gick bra. Men jag fick en smärre chock av att dom fyllt hela planet ? Påvägen ner satt vi Max 2 per rad = en stol emellan osv. Nu, inga avstånd alls. Jag muttrade surt, men vad skulle jag göra ?‍♀️

Framme på flygplatsen erbjöds snabbtest får den som ville. Jag betalade en förmögenhet för att mindre än ett dygn senare få veta att jag inte har covid ?

Ludvig och Jonas väntade på flygplatsen med blommor ?❤️?? Sååå fint av dom! Ludvig menade att han var den som köpt dom till mig, vilket han noggrant poängterade ?. Men jag tror nog ändå att Joans hjälpt till lite ? Hur som…. Jag blev SÅ glad av att se dom, och blommorna såklart ❤️

Sen väntade Svea hemma …. Det blev pusskalas 3.0. Jag la upp en story på detta på min Instagram.. Denna ligger i en av mina highlights som heter ”hemma” om du vill se ??

Sen jag kom hem vet jag knappt vad jag har gjort ? ? Hela helgen tog vi det lugnt. Jag försökte att bibehålla min energi, som jag fått upp på Mike’s. Men det är svårt när man kommer ur ”den där” bubblan.

Jag slutade med sömntabletterna när jag var där borta. Mest för att jag länge velat, och nu glömt dom hemma ? Det gick över förväntan… Jag har sovit HUR bra som helst! ?? Tills jag kom hem….. ? Då blev det sämre igen. Lita svajigt med sömnen just nu.

Dessa dagar har fortsatt fokus varit på min balans. Återhämtning, träning och att ”landa” hemma ❤️ Mysigt!

Kosten har hållit i sig ?. Kyckling, ris och min skysås ? våra vänner har varit på besök. Ni vet mina ”Sigtuna grannar” ☺️

Sååå söta! ?

Jonas trivdes med alla små ?

Sen hände något stort. Ludvig har såååå länge velat börja spela fotboll ⚽️? Men sist, så skulle vi flytta upp till Sthlm, sen slog coronan undan fötterna. Vi flyttade till Steninge slottsby och då var fotbollen nerlagd pga av coronan ? Så det har helt enkelt inte fungerat….. ?

Så igår var vi i Sigtuna och shoppade fotbollskläder och fotbollsskor för att äntligen få börja träna fotboll igen ⚽️❤️ Mamma blir så stolt!!

Jag gillar att äntligen bli fotbollsmorsa ! ? ( igen, var med på bonuspojkarnas träning förr)

Citat a là Ludvig:

”Mamma!! Vattenflaska!! Jag trodde aldrig att fotboll skulle vara såhär jobbigt ?”

Men han var stolt och glad efteråt, och ser fram emot nästa träning! ☺️ Så, fortsättning följer…

Sen fick killarna, och Ludvigs kompisar göra hemmagjord pizza ??? -Det var han värd!

Nu sitter jag i skrivande stund på altanen och njuter av solen….. ☀️ sommaren är på ingång! Ha en fin kväll!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...