Två delat läger …

Jag har väldigt tvådelad läger här ? De som hejar på och säger, kör, kör, kör ???? ”You Can do it” ?

Sen har vi dom som bombarderar mig med DM. Som skriver ” Nej, stopp ? Du ska inte träna, du tar ut dig för hårt!

Först och främst. Jag ÄR sjuk, det kommer jag alltid att vara.

Mina mediciner bråkar rejält med mig. Då min sköldkörtel är ur balans… Vilket ÄR vanligt första året!

Vad innebär detta?

Att jag måste ge min kropp ALLT den behöver! Bra näring, omsorg, träning och återhämtning.

Jag tänker inte sitta still i båten och bli fetare, orörlig, och få smärta -NEJ!

Jag tänker inte se min kropp fara mer illa än den redan gjort!

Mina värden är just nu värdelösa! Doktorn ringde hit, ner och gav mig uppdatering. Men de går åt rätt håll????

Jag har nedsatt ämnesomsättning, jag kan inte ”bara” gå på ett snabbt kostschema och tro att min kropp svarar som förut. Det funkar inte längre!

Jag kommer att få kämpa dubbelt så hårt och dubbelt så konsekvent! Det mina vänner, är precis var jag håller på med! -watch me ??

Lyxigt att få maten serverad varje dag ☺️???

13 Komentarer

 1. Heja dig My, DU ska göra det som känns bäst för dig ? men gör med måtta är mitt råd, men det verkar du ju göra, du tar ju lättare när d känns för tungt ? bara att vara i den där miljön måste ju vara medicin för både kropp å själ, njut ? kram ❤

 2. Jag tror att du vet bäst själv vad som är bra för dig och inte.
  du kommer att klara allt du vill göra och lite till.
  Människor i det här samhället speciellt, älskar att ha massa åsikter om hur man ska leva sitt liv.
  Jag säger, kör på bara, du har ju utbildning dessutom, inom kost och träning har jag för mig, så du vet väl vad du gör och har väl pratat med läkaren också. ?
  Ta hand om dig och kör på!

 3. Jag hejar på dig (och alla kvinnor) som kämpar!! Vad det innebär vet bara du och de, tänker jag… Att kämpa innebär så olika saker men mot samma mål… Heja alla kvinnor!! Kram Maria E

 4. Bästa My, jag är sjukgymnast och vill med omsorg förmedla detta till dig:
  All träning behöver ske med successiv ökning och inte skynda för snabbt för då får man bakslag. Följer din blogg och vet hur dåligt du har mått/mår och blir uppriktigt orolig för att du utsätter dig för så hård träning som du gör nu och så plötsligt. Backa, träna lugnt och öka succesivt och lyssna på kroppen, det du gör nu kan du få betala dyrt för och bakslag är jättejobbigt och det tror jag du vet

  • Hej Caroline!
   Jag jobbar själv som tränare. Även med rehab. Jag har full koll på vad jag gör.. jag uppskattar din fina omtanke . Men det har också tagit mig 7 månader att komma hit. Ni vet en liten, liten del av min vardag. Jag mörkade helt min sjukdomssituation här inne. I månader utan att ni visste det…
   Så det har gjorts stegvisa ökningar. Svinjobbiga rehab program, med fokus på att få ordning på mitt stressade nervsystem bla….
   Så, återigen tack ??❤️ Men du behöver inte vara orolig ☺️

 5. Kör på då du känner att du får kraft och mår bra av din träning? Ladda med god energi, ta vara på dagen och var rädd om dig.

 6. Hej My
  Jag fick min diagnos på en kronisk som är dödlig när jag var 14 år, idag är jag 49 år. Som tur är finns det mediciner. Min storasyster (15 år äldre) hade inte samma tur.
  Jag tror att det viktigaste är att man hittar en balans som fungerar med en själv. Jag ska inte ljuga, ibland är det skit att ha en kronisk sjukdom och då är det viktigt att man lever det liv som man själv vill leva. Träna så mycket du vill. Ät det du vill äta. Och njut av livet! Livet är till för att levas!

 7. Jag kikar på din instagram varje morgon, mest för att du inspirerar mig och gör mig glad. Jag tränar inte särskilt mycket, mest rodd och promenader men du ger energi. Bra energi! Du peppar liksom dig själv samtidigt som du peppar andra. Heja dig!

 8. Blir irriterad när man försöker få det att låta som att det är världens sjukdom när man har underfunktion på sin sköldkörtel och ställer in levaxinet ?

  • Finaste Miriam!
   Jag ställer inte in något levaxin. Det är inte heller min sjukdomsbild. ( vart har du fått det ifrån??)
   Jag har en sjukdomsbild där en av mina mediciner slår hårt emot sköldkörteln. Detta är en av många biverkningar…
   Levaxin kommer inte att sättas in närmaste halvåret, då man hoppas att det ska återgå till det normala av sig självt… frågor på det?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...