Överambitiös och svårbalanserad

Hej mina vänner! Nu har det blivit några dagars uppehåll… Tre kliv fram, två kliv tillbaka. Det är min vardag just nu.

Bilden ovan dök upp som ett minne. 1 år sedan. Precis innan flytten från stan till Radhuset, i Steninge slottsby. Lilleman började bli piggare efter coronan… ??

Jag minns känslan i min kropp. Så trött, utmattad… och lättad. Trots att pandemi året har stått stilla. Sågar det för oss inneburit SÅ stora förvärmningar. Så många utmaningar, men också så många pusselbitar som fallit på sin plats ??

Idag ligger Svea och solar på altanen . Hon älskar sol och är en riktig soldyrkare ☺️ Vi trivs i området och älskar radhuset. Även om vi i september ska flytta några hundra meter ? Jag hade gärna sluppit det, men det ger oss en ”lättare” vardag och mer plats ☺️

Här hemma har jag tok-rensat i trädgård och förrådet. Jonas har satt upp ett nytt provisoriskt staket. Ett lite stadigare och högre. Så att min lilla ”hopp gurka” = Svea, inte ska rymma mer!!!?

Förutom det så har jag köpt en begagnad barngrind, som gör att hon inte kan gå ut i hallen…. För när Ludvigs kompisar kliver in och öppnar dörren, så har hon smidigt ut… ? Men det går inte längre ? Jag ska även gå på lydnadskurs med henne….Men vill ändå sökte upp! Barnen brukar dessutom glömma stänga dörren ?

Så just precis nu väntar jag på att någon ska komma och hämta min blandade hög på gräsmattan…. Jag älskar tip tapp. En bild, ett pris och sen kommer någon inom 2h ?? Bästa appen! ( ej samarbete! )

Min fortsatta besatthet av Acai bowl fortsätter ? vi satt på Realode ”uteservering” för första gången i år, häromdagen. Det är ett riktigt vårtecken…

Jag har idag haft en to-do-list. Jag kan snabbt kontrollera att jag har svårt att avgöra hur mycket jag orkar med, och lägger istället på mig för mycket.

För att ge ett exempel, delar av min to-do-list.

skicka in alla papper och göra bokföring. Jag har kommit efter enormt mycket under dessa månader så den släpar en aning…

Betala räkningar ( ganska viktigt trots allt ?)

fakturera, Jag skulle tvätta, få iväg den där högen och göra klart. Två telemöten… och tänkte kanske även träna på gymmet.

Ska jag vara ärlig hade jag gjort listan ännu längre. Det är nämligen såhär att när jag får lite mer energi. Som jag stundvis har just nu. Då blir jag överambitiös och tror att jag kan köra på som vanligt. Men mycket riktigt påminns jag om att jag är långt ifrån som ”vanligt” ? Vilket är min stora utmaning att förstå , bromsa i tid, hitta balansen och så småningom bemästra.

Men var sak har sin tid. Jag förstod det körning kraschade idag…. och det får vara helt okay! ☺️ I det stora hela så mår jag iallafall lite bättre ????

1 Kommentar

  1. Kommer du att behöva grindar i nya huset? Vi har två till salu. En snyggare o smidigare modell än den där. De är som en rullgardin från sidan så när man inte behöver ha stängt så tar den inte så mkt plats och är inte i vägen. Googla lascal kiddyguard.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...