En utflykt , nya växter och ett kostschema …

Hej mina vänner!

Nu har några dagar passerat och inga inägg kommit upp ? Förr bloggade jag 1-3 gånger dagen. Så just nu tampas jag med en prestations ångest när jag inte orkar vara inloggade någonstans. Hoppas att ni förstår ??

Jag tycker nog ändå att jag gör framsteg. Jag är fortfarande inte mig själv. Mer trött än ”pigg”. Men stunderna med lite mer energi kommer dagligen och håller i sig lite längre…. Tror jag ??

På bilden ovan ser ni mig och min Kordinator. Vi behövde lite förvaring till min PT studio, och hon ställde upp och följde med ?? Det blev lite av ett socialt experiment för mig ? Jag har senaste månaderna knappt gått in i en matvarubutik. Jag har knappt orkar träffa någon… inte ens av mina närmaste som jag ändå umgås utomhus med, även under pandemin. Men tack vare min Kordinator fick vi detta gjort och jag testade en ”utflykt” . Dessutom var vi i stort sett ensamma på Ikea, DET var en mystiskt känsla ?

Veckan rivstartade med provtagning ? . Det blev båda armarna idag ? Det tycker jag inte om… Men även här har jag konstigt nog vant mig.

Idag har Jonas och jag varit med Svea hos veterinären. Vaccination, en ny patella och ögon koll. Sist gick det inte. Svea var för rädd. Men idag kom vi en bra stund innan så hon ha ”vänja” sig vid miljön. Samt hinna komma ner i varv. Det fungerade bättre. Plus att veterinären mutade henne direkt, både jag och Jonas fick dock hålla i. Men med lite lirkande så gick det bra och hon var glad när vi var klara ?? Godkänd utan anmärkning på alla kontrollerna …

Jag har börjat med en ny rutin efter att jag lämnat prover om jag är på läkarhuset i sigtuna. Jag tar min frukost på RC. Sååå mysigt!!

-Har du kanske varit där?

Det är något speciellt med Sigtuna. Jag älskar att jag kan åka hit på ett par minuter. Ludvig och jag har så många minnen från våra år som vi bodde där.

Jonas fick hjälpa mig få hem mina växter! ? ”Ska vi ha det där” frågade han med panik. Ni vet att blommor gör mig gott. Jag vill ha en mysig oas hemma på baksidan…. Allting jag köpt ska jag såklart ta med mig till nya huset. I september när jag flyttar in☺️

Jonas och jag har i helgen fixat hemma i trädgården. Satt upp ett tillfälligt, men lite stabilare staket…. ( fick lite panik när Svea rymde förra veckan ?) . Även köpt en grund till hallen, där försöker hon nämligen alltid smita ut när tex Ludvigs kompisar öppnar dörren

Så medan Jonas fixade staketet och grinden, så har jag rensat, planterat och förberett för att skicka iväg en skräphög med tip-tapp ??

Mycket grejer blir det ? Jag älskar att rensa. Ska fortsätta i veckan, och få bort lite till innan jag beställer hämtning. Tacka gudarna för denna smarta app!

Imorse var jag på Arlanda. Lilleman landade efter en helg med sin pappa ❤️ Som jag saknar honom när han är där ? Trots att det ”bara” är över helgen….. Helt galet! Samtidigt är jag glad att han kan få en natt till och kunna flyga måndag morgon ☺️

Stadig frukost från och med nu….. Min kropp svarar inte som den brukar. Jag har ökat i vinge något ensorm. Är vätskefylld , så att jag i påskars var påvägen att behöva klippa förlovnings ringen för att jag var så svullen ? Nu är det bättre… Jag vill inte stressa kroppen med någon aggressiv diet, men om ett par dagar så går jag in på ett kostschema i hopp om att stoppa viktuppgång och istället hjälpa kroppen påvägen. Det blir ett strikt schema, men med allt jag behöver.

Vi får väl se hur det går…… Men jag ska göra vad jag kan ???? + 22 kg nu, det är banne mig rekord! ?

9 Komentarer

 1. Är så glad då det kommer relativt positiva inlägg men undrar i alla fall vad du har för diagnos som är dödlig
  Förlåt för det

 2. När jag såg att du skrivit tänkte jag att nog är du flitig fast du ej mår så bra, var in på ett par andra bloggar där det står i princip still ? Så nä jag tycker du gör det bra My, pressa dig ej ? Sigtuna, älskar jag med så otroligt fint där ? Bor i Boden nu så lite långt bara ? Bra å lyxa till efter läkarbesök, förr när jag gick på behandling gick jag oxå å fika, min terapeft sa att hjärnan behövde socker efter beh ?? tur va ? pressa dig inte hårt med vikten, den försvinner säkert när du mår bättre ? kram ❤

 3. Hej My
  Först vill jag säga krya på dig men sedan har jag en fråga är det bara du som köpt huset och ska flytta in för du nämner bara dig ?Ska inte Jonas flytta med ?
  Och till sist kämpa på
  Kram

 4. Växter ger precis det vi vill ha! Glädje för ögat och skapar harmoni. Inte skall du väl pressa dig till att skriva när vi läsare väntar troget och under tiden kan vi tänka på dig och önska dig det bästa/ Kram

 5. Skönt att du känner dig på bättringsvägen! Vilken stark, modig och inspirerande kvinna!
  Tack för du är så sann och delar med dig av en riktig vardag med känslor.
  Önskar dig all välmående.
  Vh Ana

 6. Hej, undrar så vad du fått för diagnos…jag har liknande besvär, men får inte så mycket gehör från sjukvården… Krya på dig❣️???

 7. Tack för att du delar med dig av din vardag, och framför allt din ärlighet när du berättar om din viktuppgång. Du är fantastisk som visar öppet en sanning som andra kändisar aldrig skulle våga visa. Bra av dig ?
  Och till Jonas, du e såå snygg. ❤?

  • Tack snälla för att du skriver så ❤️?? Betyder jätte mycket!
   Jag skriver relativt transparent i med och motgång ☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...