My Martens testar Succéss Sportswear

I samarbete med Success Sportswear

Hej mina vänner!

Detta är ett tidsinställt inägg ? Tack och lov för dagens teknik?? I tider som dessa när jag mår som jag mår…. Så har det blivit ett nödvändigt ont. Något jag kommer ta med mig in i framtiden även när jag mår bättre. Med denna strukturen minimerar jag stress, och effektiviserar mitt jobb.

Jag har fått möjligheten att testa Succéss Sportswear. Dom har otroligt snygga OCH bekväma kläder. Jag älskar den ”lyxiga känslan” ?För mig ska inte träningskläder ”bara vara” snygga, dom ska vara funktionella OCH sköna också ☺️??

Använd koden: MARTENS10 , så får du 10% ?

Jag älskar dessa jordnära färgerna. På inredning , på kläder….. på allt ? Även hunden, Svea. Hade bilen funnits som beige, så hade jag köpt den?

Success Sportswear egna ord från deras hemsida :

Kvinnligt Entreprenörskap? Success Sportswear drivs utifrån deres kvinnliga VD, Amandas entreprenörsperspektiv. Företag som startas av kvinnor är vanligtvis sådana som hjälper till att göra världen till en bättre plats och det är precis vad vi står för och vill bidra med, strävan efter att fler kvinnor som tar över och blir ledande entreprenörer världen över.

Premium kvalitet? Deras kläder bygger på ett cirkulärt och hållbart tänk. De kollektioner vi skapar innehåller alltid material med hög kvalitet så att det kan användas för träning, på kontoret samt i mer festliga sammanhang. Med deras premium kvalitet, tidlösa design håller kläderna längre och minskar därför miljöpåverkan.
Hållbarhet:
Deras kläder tillverkas av återvunnet material och ambitionen är att inom en rimlig framtid skall allt tyg utgöras av återvunnet material. Idag är 80% av alla all deras plagg tillverkade i 100% återvunnet material.

Success Sportswear tillverkar deras kläder på platser där dom kan kontrollera att arbetsvillkoren är schyssta. Deras fabrik blir regelbundet kontrollerad och är godkänd av organisationen BSCI.
Deras ambition är att frakta deras kläder på det mest miljöeffektiva sättet dom kan hitta, både från tillverkaren och sedan hem till oss konsumenter.

Dom arbetar även med att klimatkompensera på flera olika sätt så koldioxidutsläpp via frakter kompenseras. Succéss Sportswear arbetar aktivt för att effektivisera transporter inklusive returer. Vår uppfattning är att kläder i hög kvalitet, med bra passform och med bra måttangivelser vid köp minskar mängden returer väsentligt.

-Jag älskar deras filosofi ??? Hoppas dom när sina drömmar och ambitioner ??

Vill ni testa på deras tränings och yoga kläder… Spana in deras hemsida HÄR .

Använd koden: MARTENS10 , så får du 10% ? ( OBS! stora bokstäver på kampanjkod )

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...