Tjejhelg med mys…

Hej på er!

Denna helgen har varit SÅ mysig! Trots att väder prognosen lovade regn hela helgen ☔️, så blev det lite sol igår ? Min ” kalmar fru ” har sovit hos mig sedan i fredags… Hon vet att jag inte är på topp just nu…. Så en lugn helg stod på schemat…

Redan fredag kväll så sprang vi in i Anna med familj, utanför Coop, vilket var jätte kul att dom äntligen fick träffas!! ?

Vi åt lååång frukost där vi satt och pratade länge med gröna smoothies ( som Sara gjorde ) , smarriga hemma gjorda lattè och tog igen lite tjejsnack ! ? Sen åkte vi in till stan.

Min kalmar-fru ville köra ett pass i studion , My Wellness Studion . Sagt och gjort.

Kul att få visa henne studion. Sara är en sån där väninna som jag pratar ofta med, hon hänger med på FaceTime och får se allt jag gör, och tvärt om ☺️ Tack vare sociala medier och dagens teknik så känns inte avståndet så långt som det annars skulle gjort ….

Efter träningen mötte vi upp Kin. Båda dessa tjejer är verkligen några av mina absolut närmaste vänner ? Därför var det roligt att dom kunde ses?

Vi tog en lunch på Rörstrandsgatan. Som ligger precis i till lägenheten jag bodde i. Mysigaste gatan i hela stan , om du frågar mig ? Jag ville ju visa Sara så mycket som möjligt av min vardag. Så därför var detta en självklarhet att visa upp . Ligger bara en liten bit ifrån min träningsstudio.

Sallad och carbonara blev det till lunch ??

Vi satt där i timmar. Solen sken, gott om mellanrum mellan alla bord. Vi satt dessutom utomhus med värmare på och filtar . Det kändes verkligen som vår ☺️

Sen åkte vi hem igen, på med mjukiskläder och tände ljus. Innan Let’s Dance började. Som ni vet så har jag inte druckit alkohol på några år. Men jag ville ju ändå bjuda på lite bubbel ? så jag köpte hem några olika småflickor, vilket är perfekt att ha hemma om en väninna kommer över på besök…

För min del blev det vatten och popcorn ??

Jag har även hunnit visa henne mitt nya radhus. ( eller platsen där det ska byggas ) Mitt emot står en etapp färdig, så jag. Visade henne dom istället. vi var inte ute så mycket här i området, då hon åkte ganska tidigt i förmiddags. Men en snabbrunda i fantastiska stenladan hann vi med ☺️

Jag älskar verkligen området vi bor i. Att det är naturnära med badplatser, skog, naturreservat , marinan och allt som hör vår lilla Slottsby till ☺️ Samtidigt som det är när ut till motorvägen, och det ar 25-30 min in till stan☺️ Det bästa av två världar….

Så helgen har varit kutigt skön. Idag fick vi dock kliva upp lite tidigare. Trots sommartid ? För idag har det vart visning här hemma igen.

Så en snabb städning innan ? ? Så att det var ”visningsklart” och vi kunde lämna över till mäklaren. Jag är lite nervös inför försäljningen. Vem ska köpa, när kommer det säljas, var kommer jag få osv… Ovisshet är det värsta jag vet ? Hoppas på ”snälla köpare”. Då vi dessutom kommer att vara grannar ?

Jag vet att jag har varit mycket mindre aktiv här inne, och även på min instagram. Jag har knappt delar med mig av recept eller tränings inlägg.

MEN….. Det kommer jag snart att göra igen. Inte nu på en gång. Men snart…

Jag mår uppriktigt inte så bra just nu. Det är en utmaning att ens få ihop min vardag. Jag har noll energi, är tröttare, än tröttast. ( som min son skulle sagt ?) . Jag kämpar dagligen med min ångest, med mina depression, och med min trötthet så är extremt provocerande.

”Jag” , mitt vanliga ”jag” är ju nämligen pigg, spontan, framåt och fylld med energi. Men fånigt då tar energin slut. Och då finns det noll resurser att ta av….. Jag kommer skriv mer om det också, lite längre fram.

Men jag vill ändå lyfta ämnet så att ni inte tror att jag skall överge bloggen eller er ☺️❤️

Psykisk ohälsa är vanligare än vad vidas tror . Därför är det viktigt att kunna ta upp det också ibland.

Jag skulle kunna skriva om alla de bra sakerna, framgång, resor , feel-good-inlägg osv . Men livet är inte BARA, det ena eller det andra….. Även om visa vill få det att framstå så ?

/ My Martens

3 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...