VetZoo, allt du behöver för dina pälsklingar!

I reklamsamarbete med VetZoo ?

VetZoo Svea sitter nöjd med sina födelsedagspresenter. Leksaker från VetZoo & Trixie.

Svea sitter stolt och visar upp sina födelsedagspresenter som hon fick i söndags på sin FÖRSTA födelsedag! ?❤️ Du hittar räven HÄR, ankan HÄR och aktiveringsspel HÄR. ?

Har du husdjur? Vart brukar du handla din mat, prylar eller redskap till dina husdjur?

Jag brukade handla i butik tidigare, men nu när vi lever i dessa konstiga tider så känns det bara onödigt att gå runt i olika butiker och shoppa… Speciellt nu när man enkelt kan klicka hem det man behöver på nätet OCH få det hemlevererat!

Har ni testat VetZoo?

VetZoo är Sveriges ledande butik på nätet för djurägare. Hos dem finns ett stort sortiment av kvalitetsprodukter. Vid beställning har du dessutom möjlighet till kostnadsfri veterinärrådgivning. Hur bra är inte det? Det bästa med dem tycker jag ändå är att leveransen är så himla snabb & smidig och att du kan få den hemlevererad till din dörr (du kan också hämta på ditt närmaste Postnord ombud). Handlar du för över 500 kr bjuder dem på frakten och du behöver inte vara hemma för att vänta in paketet och ta emot det, de kan lämna det vid dörren. De använder också Klarna för alla betalningar.

Rabattkod VetZoo 20% – ”MY20”

Rabattkoden är giltig tom 1 april 2021. In och shoppa nu ? HÄR!

Svea får sina presenter

Här får Svea sina presenter + sin måltid. Mer om vad Svea äter längre ner i inlägget… ?

Svea äter från sin aktiveringsspel. Leksaker ligger på golvet runt om henne

Aktiveringsspel är så himla bra för din pälskling! Just denna heter ”Flip Board” och har svårighetsgrad 2. Mental träning är minst lika viktig som fysisk träning. Alla hundar har ju ett behov av att få arbeta med något. Såna här ”spel” passar alla hundar, just denna passar bättre till små hundar. Du hittar spelet ? HÄR!

Svea ska få mat. Purenatural "puppy" med smak av kyckling. Shoppa hos VetZoo

Svea äter hundmat, hundfoder från Purenatural med smak av kyckling för valpar. Köp hos VetZoo

Svea äter mat från Purenatural

Det här med foder… Det är ju en djungel! ? Det är viktigt att hitta rätt som fungerar för just din hund. Ibland kan det ta lite tid, men när man väl hittat ett foder som fungerar så håller jag mig till det. Svea gillar verkligen det här fodret från Purenatural. ?

Puppy” är ett skonsamt foder som passar till växande hundar från 8 veckor upp till mellan 9 och 12 månaders ålder eller tills hunden vuxit klart på höjden. Puppy är baserat på kyckling för bästa tänkbara smältbarhet och utveckling av skelett, leder och muskelmassa. Nu när Svea är 12 månader (hon fyllde ju år i söndags ❤️) så kommer jag börja kika på ett annat foder från Purenatural.

Fakta om Purenatural som kan vara bra att veta

? Purenaturals tillverknings- och produktionskedja förbinder sig att följa FN:s regler flr ansvarsfullt företagande; Global Compact.

? Köttet i Purenaturals innehåller inte tillväxthormoner

☘️ Purenaturals mat innehåller spannmål för att tex. havre och korn avsöndrar energi långsamt och håller blodsockernivån jämn. De innehåller också viktiga fiber som främjar en god tarmflora och de ger en bra mättnadskänsla

? Purenatural är ett Hypoallergent hundfoder. De innehåller inte ingredienser som vanligen orsaker allergier såsom vete, gris eller mjölkprodukter.

Svea äter hundfoder från Purenatural. Puppy med smak av kyckling. Finns att köpa hos VetZoo.

Det jag själv gillar med Purenatural;

 • Milda recept med naturliga råvaror.
 • Fria från onaturliga färg- eller smakämnen och konserveringsmedel.
 • Hög kötthalt (hög halt av färskt kött).
 • Inga råvaror som vanligtvis kan orsaka överkänslighet.
 • Alla viktiga vitaminer, spårämnen och näringsämnen.
 • Inga näringsfattiga utfyllnadsingredienser.
 • Receptet innehåller väl avvägda halter Omega 3 och Omega 6 för att smörja leder och rörelseapparaten.
 • Deras produkter innehåller inga genmanipulerade ingredienser (GMO).

Du hittar fodret ? HÄR!

Vart förvarar du bajspåsarna?

VetZoo hundbajspåsehållare i svart nylon. Kopplas enkelt på, på ditt befintliga koppel.

Många brukar knyta dem runt handtaget (jag brukade också göra det), men jag tycker inte det ser så trevligt ut… ? Jag klickade hem en varsin ”hundbajspåsehållare” till mig och min koordinator från VetZoo i svart nylon. Den kopplas enkelt fast på ditt befintliga koppel med hjälp av kardborre/ögla. Hur stilrent? Äntligen slipper jag trassliga påsar i fickan eller på handtaget. ?

Du hittar just denna hundbajspåsehållare ? HÄR! Det finns även fler designs som du hittar HÄR.

Har du en hund som tycker det är jobbigt att gå? ?

Ryggsäck att bära hunden i från VetZoo

Ralph, min koordinators hund,  älskar att springa runt och leka, men när det kommer till långa promenader sätter han sig gärna på rumpan halvvägs och vägrar att gå… ? Milla såg den här ryggsäcken (hon såg även att Ralphs syster hade exakt en sån här) hos VetZoo och klickade hem den direkt.

Kikhålet för hunden är justerbart och du kan anpassa det efter din hund. På framsidan (inder hålet) finns en praktisk extraficka där man kan förvara hundgodis eller bajspåsar (om man inte har en bajspåsehållare då ?) tex. Den här ryggsäcken klarar en maxvikt på 8 kg. Ralph ser lite stor ut på bilden, men han ska snart klippas. Han väger 5 kg, så ryggsäcken är faktiskt perfekt för honom.

Du hittar ryggsäcken ? HÄR!

Ever Clean Lavender var Sture & Stinas favoritsand

Kattsand Ever Clean Lavender

Sture & Stina har alltid haft en favoritsand, Ever Clean Lavender. Köpte jag något annat ville de inte gå på lådan… ? Jag såg såklart till att de fick med sig sin favoritsand när de flyttade. ❤️ Det jag gillar med just denna sand är att den är klumpbildande. Det hjälper till att förhindra att urinet tränger sig igenom och lägger sig på botten i kattlådan. Det är när urinet gör det som bakterier och det börjar lukta… Ever Clean suger alltså upp mer och är mycket fräschare. Sen luktar den fantastiskt, tycker jag.

Du hittar Ever Clean ? HÄR!

Varför DU ska välja VetZoo

? Leverar direkt till dörren. Du behöver inte släpa på dyra matpåsar eller kattsand.

? Snabb leverans, 1-4 arbetsdagar. Dessutom fri frakt över 500 kr.

? De erbjuder bra rådgivning och har flera artiklar du kan läsa på deras hemsida om du känner dig osäker om något. Du hittar den sidan HÄR!

/My Martens

5 Komentarer

 1. Saknar du inte dina katter. Vem är det som har fått kattallergi. misstänker att det är indianen som fått dig att lämna bort dom

 2. Trevligt att få presenter till vovven.
  Men jag skulle istället för att bära min hund anpassa promenaderna efter hunden.
  36 kg hund bär man inte gärna ?

  • Jag förstår vad du menar St. Jag tar oftast korta promenader med Ralph (min hund på bilden), men jag känner ofta att jag inte får den motion jag behöver därför får han ibland hänga med på längre promenader (som oftast slutar med att jag bär runt honom, väldigt tungt efter ett tag trots ynka 5 kg ?).
   Därför är denna lösning magisk för mig! Ryggsäcken håller ju endast för max 8kg, så för små hundar funkar denna utmärkt och jag ÄLSKAR denna lösning. Då kan jag gå runt Djurgården utan att behöva bära runt på honom halva vägen. Jag får min motion och han får hänga med. Han älskar den dessutom, han somnade senast haha. Jättesmidigt och kul! ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...