Hej i vardagen….

Hej på er!

Då vi är mitt emellan visningar inför försäljning så försöker jag att hålla det minimalistiskt. Det gör jag iof alltid ? Men nu står brödrosten, vattenkokaren, och min stora mixer inte framme …. Så imorse när Ludvig skulle till äta frukost innan skola , så blev det kaos ? Jag hade städat bort denna kartong med grejer! Och ja haft endast rostbröd ? Men det löste sig ändå.

Ludvig har sedan några veckor fått börja gå till och från skola själv… Det känns skönt ?? Vilket också ger mig mer frihet och avlastning med åtaganden. Men det känns lite sådär…. Jag känner mig så orolig över att något ska hända på vägen. Jag tjatar och tjatar om att han ska gå förbi ”bygg området” , och börja cykla efter ? Jag känner mig som en höns-mamma….. MEN det ligger i min natur ?

Älskar mina blommor just nu. Dock så börjar dom franska tulpanerna och virburnumen att hänga ner och nicka…. Men några dagar till får dom vara kvar! ☺️

Svea ville inte gå upp idag. Hon somnade om efter att Ludvig gått till skolan, jag lyfte på täcket liiite grann, men då bonde hon sig om och stack ut rumpan…. ” matte jag vill inte sova” ??

Idag kom Kin till mig. Vi satt hemma och jobbade på varsitt håll…. Sen gick vi ner till Stenladan och åt lunch ☺️ Dom grillar köttet /kycklingen när man beställt , sen får man plocka av mängder av tillbehör. Mysigt och gott!

Här får man ha hundar…. Svea sitter fint på sin plats ❤️?

Ikväll gör killarna hemmagjord pizza ?. Det tycker Ludvig är kul! Jag är fortfarande mätt efter lunchen ?? ( vi åt strax innan 15:00 ) , så jag äter en knäckemacka med ägg istället ?

Nu… titta lite på tv. Innan tidig kväll.

Jag lägger mig mellan 20:00- 21-00 varje kväll. Trots att jag sover så är jag trött, orkeslös och matt. Det känns som en dålig repeat av min vardag just nu. Jag har inte varit helt öppen gällande min situation. Nu känner till min situation och vissa avser vet att jag lite av ångest och depression. Men så här djupt nere har jag inte varit sedan jag kraschade helt. För att kunna fortsätta blogga, men göra det mer på mina villkor så ☺️ J

ag är lite ”allt eller inget” . Jag har inte ljugit för er. Men inte heller delat med mig av vad jag varit med om, och fortfarande befinner mig i….. så därför har jag haft svårt för att skriva naturligt här inne…..

3 Komentarer

  1. Kära My! Du skriver bara när du känner för det. Det får inte bli något tvång då tröttnar du.
    Vi finns kvar här. kram

  2. En hälsning till Dig inför en ny dag som jag hoppas blir en dag med god energi! Bärgningsbilen har kopplat vajern och drar sakta…sakta och då blir det resultat! Klart att Ludvig klarar vägen till skolan helt själv – han är ju en Riddare! Vägen leder alltid framåt/ Lycka till!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...